2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست
واقعا.. روزی که تو مرکز داشتم‌سقط میکردم دکتر دید که چقد نا امیدم و حالم‌بده میگفت چرا انقد ناراحتی. ...

ان شاالله که بزودی معجزه اش رو ببینین و جای خالیش براتون پر بشه 😍🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره منم میگم اگر خدا میخواست میموند  جنین من الان جمع شده شده دومیل اما خب ساک بزرگه  ول ...

سلام گلم خیلی متاسفم خدا به دلت آرامش بده انشالله که به زودی زود به حق خانم فاطمه زهرا جاش برات سبز بشه.

ببین منم رفتم پیشش زرنانی حدود ۴/۵ میشد آزمایشام. البته ندادم چون من دکترم برای این انتقال همه چی داده.

برای دردت هم من حدود یک هفته کلی دمنوش زعفرون خوردم و پیاده روی اما سونو کرد گفت تکون نخورده آخرم قرص بهم داد و سقط شد 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ان شاءالله .ایندفعه چندتا؟

عزیزم به نظرم سه تا بلاست خیلی خطر داره...

برا من سه تا بلاست انتقال دادن که سه قلو شدن و مجبور شدم یکیشو ریداکت کنم و کلی بلا بعد اون ریداکشن سرم اومد...

چون جنین هایی که بلاست میشن معمولا توانشون بالاست که تونستن به این مرحله برسن ، درصد گرفتنشون هم بالاست

من که حالا دوباره طبیعی باردار شدم ولی تصمیم داشتم اگه برا بچه دوم خواستم چند سال دیگه اقدام کنم به دکترم بگم فقط دو تا برام انتقال بده و دیگه ریسک نکنم...

دوستان ی سوال آیا ساز زدن برای شنوایی جنین خطر داره🤔🤔🤔 از سازهای زهی ک ب شکم نزدیکه مثل تار و ...

فکر نمیکنم ، خواهر من گیتار میزد دوران بارداری اتفاق بدی نیفتاد خداروشکر...

سلام گلم خیلی متاسفم خدا به دلت آرامش بده انشالله که به زودی زود به حق خانم فاطمه زهرا جاش برات سبز ...

منم نمیرم 

اگه برم دوباره انتقال میگم این دفعه چون سقط داشتم بهم اوکسا و اسپرین بدن حداقل نه فقط شیاف 

ولی ب قول دوستمون اگه بخواد بمونه میمونه 

فرشته های ما زمینی نبودن اسمونی بودن 😞😞

الان انتقال دادی ساراجان؟

سلام گلم خیلی ازت ممنونم عزیزم انشالله حاجت روا بشی ❤❤

قربونت عزیزم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم نمیرم  اگه برم دوباره انتقال میگم این دفعه چون سقط داشتم بهم اوکسا و اسپرین بدن حداقل نه ف ...

انشالله که خیره برات ولی حتما بررسی کن چون بحث پردنیزولون و هیدروکسی و انوکسا. آسپرین و سرم هست. 

انشالله به زودی جاش برات سبز میشه گلم.

نه عزیزم انتقال ندادم 

اخه هندزفری صداش اونقدری بلند نیست ک خود ساز بلنده من کم و بیش دستی ب ساز داشتم و این چهارماه ...

به به به این مادر هنرمند 😍😊👏👏

چقدر خوب که اونجایی واقعان دور آدم جمع باشه خیلی خوبه ما خودمون انقدر سختی کشیدیم تو این راه دیگه اع ...

ببین من این سر دنیام، بخوام نخوام کسی نمیتونه بیاد پیشم

فقط خودمم و همسرم

سرخودتو گرم کن، برو وسایل نی نی رو آنلاین ببین تصمیم بگیر چی بخری براش، کجا بذاری وسایلشو ، کتاب بخون فیلم ببین

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انتقال دادی عزیزم؟

اره عزیزم. سه شنبه . خیلی محتاج دعاتونم. ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام جانم انشالله که چند روز دیگه اشک شوق برات میریزم. توکل به خدا دوست با ایمان و خوش قلبم

قربوووونت برم سارا جونم. امیدم فقط ب دعاهاتونه🥺. باور کن همش ب یادتم. الهی ک زودی خوش خبر بیای عزیزم😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربوووونت برم سارا جونم. امیدم فقط ب دعاهاتونه🥺. باور کن همش ب یادتم. الهی ک زودی خوش خبر بیای عزیز ...

خدا نکنه گلم. منم همیشه دعاگوی همه بچه ها هستم.

مرسی عزیز دلم الهی آمین😚😚

من آمپول پروژسترون، پردنیزولون، آنوکسا، آسپرین  داشتم ، حتی سرم ivig داشتم بازم قلبش ۷ هفته ایس ...

سلام عزیزم ببخشید من هم مشکل شما رو داشتم ۴ بار سقط کردم قبلش تشکیل می‌شد ولی دوباره می ایستاد دکتر به من گفت که احتمالا مشکل کروموزومی داره که اینجور میشه به من پیشنهاد تخمک اهدایی دادن و خداروشکر بارداری ۵ برام موند الهی شکر البته من ۴ بار طبیعی باردار میشدم بال پنجم ای وی اف کردم با تخمک اهدایی که خداروشکر نتیجه داد