2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
من درد ندارم .اصلا نمیدونم درد انقباض چطوریه.اگه درد داشتم به زایمانطبیعی دلخوش میشدم. ولی میگم منی ...

ان شاالله با هر کدوم که میشه خیلی راحت و عالی و سلامت باشه 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خیلی پیش میاد اکثر خانوما با این مسئله روبرو شدن. انشاله همه باردارا سلامت باشند ولی من خیل ...

ایشالا که اینبار‌ بارداری راحت و خوبی داشته باشی و نینیتو سلامت بغل‌بگیری عزیزم😍 واسه منم دعا‌کن خدا در‌ رحمتشو بروم‌ باز‌کنه😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم  پارسال بیست تیر ماه.تقریبا ده هفته بود که رشد نکرد و افتاد..دو ماه افسردگی شدید گرفتم ولی ...

کلی انرژی گرفتم‌از پیامت آخه این‌روزا خیلی نا امیدم‌که بار بعدی هم مثبت شم الان‌که‌گفتی دوبار پشت سرهم‌مثبت شدی خیلی حس خوبی گرفتم ایشالا منم چند ماه دیگه دوباره‌مثبت شم و جای خالی بچم واسم‌پر‌شه به امید خدا😥 خدا حفظ کنه‌کوچولوتو عزیزم😍

جالبه تو خانواده من همه میگن پسره و من هنوز نگفتم دختره تو خماری گذاشتمشون😅 یکی دونفرم میگن دختره ...

باور نمیکنی یعنی هرکی منو دید گفت تو بچت پسره یعنی هنگ کردم دکتر گفت پسر 😄😄سالم هستن خداروشکرر

من طاقت نداشتم به همه گفتم 😂😂😂

سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

انشااله که همه چی خوب پیش میره و بزودی دامنت سبز میشه عزیزم بهترینهارو واست آرزو میکنم دوست خوبم🥰

دوستان دکتر بهم اینو داده الان هفته 15 هستم،ولی بهم نگفت فولیک اسید مصرف کنم یا نه،خودمم یادم رفت بپ ...

@سحربانوو68    

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
باور نمیکنی یعنی هرکی منو دید گفت تو بچت پسره یعنی هنگ کردم دکتر گفت پسر 😄😄سالم هستن خداروشکرر من ...

😅😅😅

من میخواستم ی کلیپ تعیین جنسیت سوری درست کنم واسه همین نگفتم

اخه گفتم فردا بچم بزرگ میشه الان همه همسن هاش از این قرتی بازیا دارن این نداشته باشه شاکی میشه

مثه خودمون ک ی وقتایی ب خانوادمون میگیم چرا مثلا مارو نبردین اتلیه کوچیک بودیم ولی فلانیا عکس از نوزادیشون‌دارن

یا چیزای دیگه

و چون ازشون خواستم کلیپ بگیرن حدس بزنن بفرستن دیگه سکرت مونده هنوز

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خب خب خیلی خوبه دیگه اینا ته مونده هاشه ک داره میاد بیرون پس ب امیدخدا دفعش کردی چون من دقیقا بعد ا ...

نه عزیزم نمیرم فقط شاید 12هفته رفتم ببینم چیکار میکنه داروارو زیاد میکنه کم میکنه دیگه خودش ازمایشارو ببینه بهتره 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
وااااااای خدا. چقد لطف کردی بهم عزیزم😭😭😭 خییییییییبلی ممنونتم. به نیت همه منتظرا و همه مامانای گل ...

سلام عزیزم

ان شاء الله نی نی تا ۹ ماه به دلت بچسبه

از خوردن سیب 

به به صورت بخار پز یا مربا

مویز 

بادام روزی ۵ عدد

۳ عدد انجیر و روغن زیتون ناشتا

غافل مشو

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سزارین میشم.چون طاقت انتظار ندارم

انشاءالله بسلامتی عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستان دکتر بهم اینو داده الان هفته 15 هستم،ولی بهم نگفت فولیک اسید مصرف کنم یا نه،خودمم یادم رفت بپ ...

سلام عزیزم

من ۱۶ هفته که اهن رو شروع کردم

اسید فولیک قطع شد

طبق نظر دکترم

همیشه قبل از رفتن به مطب داروهاتونو بنویسید

و‌ اخر هر ویزیت با پزشک چک کنید که مصرفش ادامه پیدا کنه یا نه

اینجوری خیالتون راحتتر میشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام بچه ها. به لطف دعاهای خیرتون انتقال دادم. دکتر میگف ف یز کنیم بهتره ولی وقتی گفتم چند بار سیکلم ...

خداروشکر عزیزمممم

انشاالله مثبت شدی منو تگ کن😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام عزیزم من ۱۶ هفته که اهن رو شروع کردم اسید فولیک قطع شد طبق نظر دکترم همیشه قبل از رفتن ب ...

آره عزیزم منم همیشه مینویسم،فقط چون نمی‌دونستم تو این قرص آهن فولیک داره ازش نپرسیدم.این دکترای رویانم خیلی هول هولکی ویزیت میکنن

این قرص خودش فولیک اسید داره، اشکالی نداره نخورید

البته فولیک اسید حلال در آب هست و زیاد خوردنش ضرری نداره چون هرچی بدن لازم نداشته باشه دفع میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️