2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
سلام گلم،میشه بگید کجا انجام دادید و هزینه اش چند شد؟ ان شاءالله که زود نتیجه بگیری

سلام جونم من کلینیک ثمر انجام دادم پنج میلیون شد  

خدا کنه که خوب بوده باشه و بتونه انتقالمو مثبت کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی بهت فکر میکنم و خدا فقط ب دلت آرامش بده ان شاالله ان شاالله به زودی معجزه شو شامل خالا میکنه و ...

فدات بشم ممنونم آره قطعا مصلحت بوده اما پذیرشش واسه ما که راه سختی رو برای  باردار شدن طی کرده بودیم‌خیلی سخته😥 ایشالا خدا بهم‌ توانایی بده تا بتونم‌بپذیرم‌ حکمتشو تا کمتر زجر بکشم😞

دوستان یکی بیاد راهنمایبم کنه میگم منکه لکه بینیم قطع میشه دوباره بر میگرده خصوصا همراه شیاف تازه همراهش هم خیلی ببخشید ذره ذره لخته نمیشه گفتم نمیدونم چیه میاد بیرون ب رنگ قهوه ای 

حالا دکتر زنگ زدم گفت شیاف ادامه بده امپولتم بزن گفتم سونو گفت هشت هفته اولین سونو بره میگ نکنه خدای نکردی پشت رحمی باشه که انشاءالله خدا برام نخواد کم کم دارم میترسم بنظرتون برم سونو دکتر گفت سونو بری واژیناله شکمی هنوذ زوده همون بعدا برو میگم واژینال برم نکنه مشکلی پیش بیاد 

بعدم اینکه جفت پایین باشه هم لکه بینی معمولا صورت میگیره 

حالا من موندم با کوهی از استرس 🥺

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
فدات بشم ممنونم آره قطعا مصلحت بوده اما پذیرشش واسه ما که راه سختی رو برای  باردار شدن طی کرده ...

آره صددرصد برامون سخته

حتی برای کسی هم ک طبیعی باردار شده درده اما ما بیشتر

منم زمانی ک غربالگریم ریسک بالاداشت فقط ب شوهرم میگفتم‌ اگر باز جنین داشتم دردم کمتر بود و میگفتم تقدیرم با این بچه نیست لابد

ولی خب خدا بهم نظر کرد و مشکلی نبود

دعامیکنم نظرشو اساسی بهت بندازه و نگاهشو ازت برنداره حتی لحظه ای

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

سلام دخترا پیشنهاد پی ار پی.ای وی ای جی .وچسب جنین دادم دکترم قبول نمیکنه.

خداروشکر ضخامت بهتر شده. لوبیا سبز و کلم بروکلین  هم بخورم.

ویتامین هم فولیک اسید.ویتامیت ای.فرتیل.کیوتن بخورم.دوباره شنبه سونو بشم.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
همینه دگ

عه شک داشتم

اخه اونروز معجزه هم ی همچین چیزی داشت اما میگفت میخوام کشت ادرار بدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان یکی بیاد راهنمایبم کنه میگم منکه لکه بینیم قطع میشه دوباره بر میگرده خصوصا همراه شیاف تازه هم ...

سلام عزیزم ان شاالله جفتت سر جاشه اگرم پایین باشه مال خیلی ها هفته های بالاتر خود به خود بالا نی ره. استرس نگیر. منم چند بار باز لکه بینی داشتم کم بود لکه قهوه ای . من خودم از واژینال می ترسم باعث سقط بشه نمی دونم ولی ترسناکه به حرف دکترت گوش کن منم هنوز سونو نرفتم ان شا الله یکشنبه می رم تازهالانم بفهمم چیزی کاری از دستمون بر نمی یاد جز استراحت و ...

آره صددرصد برامون سخته حتی برای کسی هم ک طبیعی باردار شده درده اما ما بیشتر منم زمانی ک غربالگریم ...

مرسی از دعای قشنگت عزیزم خداروشکر‌که دیگه خیالت راحت شد از بابت بچه ایشالا بقیه بارداریت با بخوبی و آرامش طی شه و زودی نینیتو بغل بگیری😍 خداروشکر من جنین دارم ولی این اتفاق خیلی رو روحیه م تاثیر منفی‌ گذاشت فعلا چند ماهی باید صبر کنم تا خودمو پیدا کنم بتونم برم‌ واسه انتقال بعدی..

سلام دخترا پیشنهاد پی ار پی.ای وی ای جی .وچسب جنین دادم دکترم قبول نمیکنه. خداروشکر ضخامت بهتر شده. ...

چرا قبول نکرد؟ چقدر خوبه از شما انقدر سونو میکنه وضعیت صخامت رو می سنجه من یه روز سوم سیکل دارو ویزیت شدم برای گرفتن دارو بدون سونو گرافی دیگه نگفت بیام تا شنبه که روز ۱۴ سیکلم میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
هفته دهم کیسه آبم ناگهانی پاره شد😥 بعدشم افتادم به خونریزی و سقط و کورتاژ. عفونت کردم ۵‌روز بیمارست ...

عزیزم ناراحت شدم برات ناامید نشو هیچوقت ایشالله دوباره ی بارداری سالم ب زودی تجربه کنی 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  
دوستان یکی بیاد راهنمایبم کنه میگم منکه لکه بینیم قطع میشه دوباره بر میگرده خصوصا همراه شیاف تازه هم ...

سلام عزیزم استرس نداشته باش .من خیلی سررشته ای توی این مسایل ندارم ولی ممکنه هماتوم دارین که استراحت مطلق کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام عزیزم

ببین برای من ی چیزایی مثه خون خشک شده تیره تیکه های کوچیک قد کنجد یابزرگتر میومد گاهی ک لک نداشتم

حتی با دستکش شیاف میذاشتم ب دستکش هم بود گاهی و بعد باشیافم بیرون میومد

این چ حرفی بوده زده اخه

مگه تو درد داری ؟ فقط لک هست ک خب طبیعتا باید صبور باشی تا دفع بشه

من اگر جای تو بودم خودم ی سون میرفتم تاقبل از اینکه هشت هفته بشه دلم آروم میگرفت