2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
چرا اینقد زود وارد سیکل انتقال شدی؟؟؟🤔 شما که بعد من انتقال دادی 

بعد پری رفتم دکتر گفتم شرایط رحمت خوبه چرا باید معطل کنیم اتفاقا بهشون گفتم زود انتقالم بدم مشکلی نیست گفت  اصلا اشکالی نداره

رفتی دکتر چی بهتون گفت کی انتقال میدی

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد پری رفتم دکتر گفتم شرایط رحمت خوبه چرا باید معطل کنیم اتفاقا بهشون گفتم زود انتقالم بدم مشکلی نی ...

من رفتم پیشنهاد هیستروسکوپی داد.

بعد که منشی دوستم بود گفت اگه نظر بخوای چون رحمت گرمه منتظر بمون تا یه خرده هوا خنک بشه.. فعلا ویتامین داد تا تموم شن بعدبهشون بگم نوبت عمل بدن بعدشم انتقال.

شما تاحلا هیستروسکوپی کردی؟؟؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
سلام عزیزم حالت خوبه؟ دختر گلت خوبه؟ چیکارا میکنی با بچه داری؟ خواب دخترت چطوره؟ شبا قشنگ میخوابه یا ...

سلام عزیزم قربونت خوله شکر خدا شما چطوری گل پسرت خوبه؟

خداروشکر از دوره کولیک اینا گذشتم😊وارد مرحله جدید کم شیرخوردن شدم بزور بهش شیر میدم تو خواب اونم خیلی کم

نمی دونم چیکار کنم.شما چیکارا میکنی

آره یادش بخیر☺☺☺چقد استرسای الکی داشتیمااا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ،به همه گی ،میدونم هر کسی اینجاست یه امید مادر شدن داره براتون آرزوی فرزندی سالم و صالح را دارم ...

سلام عزیزم راستش من زیاد راجب بیمارستان آرش چیزی نشنیدم من خودم رویان میرفتم خیلی خوب بود اگه بخوام دوباره برم همون رویان میرم.هزینه ها هم الان خیلی بالاست هم داروها گرون شده هم هزینه پانکچر و انتقال و اینا.

من ی خانومیو دیدم ایشونم طبقه چهارم بودن بدون اسانسور ولی مثبت شدن خدا بخواد نشد نداره

اره عزیزم چرا نشه سنی ندارید که من بالای ۴۵ سال هم دیدم باردار شدن با میکرو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم. فک کنم ۳ روزه میشه دیگه نه؟ شنبه پانکچر کردم

ان شاالله کلی جنین خوب برات تشکیل شه و بزودی خبر مامان شدنتو بدی

@معجزه_۹۷   عزیزم به نیت شما و اینکه سونو آنومالی عالی و هماتوم رفع شده باشه ، زیارت آل یاسین خوندم الهی همه چی بر وفق مرادت باشه و به سلامت نی نی گلت رو بغل کنی   

حاجاتت روا   

آمین یا رب العالمین

سلام عزیزم به نظر باید ناشتا باشی ، انشاءالله که مشکلی نیست و همه چی اوکی باشه

سلام ماهک جان الان با ماما دکترم صحبت کردم 

گفت چون ترشح و خارش و.. نداری نیاز به آزمایش نیست فقط مایعات زیاد بخور 

حالا نمیدونم برم از یا نمیخواد 😐

سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️

اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرده به لطف دعاهای شما.

ولی ظاهرا وضع اندومتر خوب نیس. گف ی جایی ۵/۵ ی جایی ۶ . لحظه اولم گف ۶/۵ 

گف ب نظر من فریز کنیم( دکتر هنوز نیومده) گفتم میترسم دو تا جنین گرید آ از فریز درنیومدن بعد این میتونه؟

گف بذار با دکتر صحبت کنم ببینم چی میگن.

الان بیرون منتظرم تا ببینیم چی میشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها از دعاهای همتون بی نهاااااایت سپاسگذارم❤️❤️❤️❤️  اومدم مرکز گفتن خدارو شکر رشد کرد ...

الهی که خیر باشه عزیزم هرچی خیره همون بشه برات.. چقد دلم میخواد همه چی برات خوب پیش بره.. دلم یه حس عجیبه داره برات

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
الهی که خیر باشه عزیزم هرچی خیره همون بشه برات.. چقد دلم میخواد همه چی برات خوب پیش بره.. دلم یه حس ...

قربوووونتون برم. بس که ماهید همتون❤️❤️❤️

الهی هممون حاجت روا بشیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱