2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045611 بازدید | 684476 پست
سلام نسرین جان خوبی؟ میگم شما هم هر چی هفته هات بالاتر میره از نظر جسمی سخت تر برات میگذره؟ من از ا ...

سلام عزيزم آره حالت تهوع که بیشتر شده معدم هیچی نگه نمیداره 

انگار خسته ترم 

بی حوصله شدم 

@alaae      

عزيز دلمممم، خانم‌ صبور و مهربون ❤️🌹

به نيابت از شما دعای یستشیر خوندم هدیه به شهدای کربلا، در راس همه اباعبدالله (ع) و ابالفضل العباس (ع) ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه و سال دیگه این موقع نی نی بغلت باشه 😍🤲 الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@alaae  

عزيزم به نيابت از شما ده مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان رو خوندم 

خدا رو قشم میدم به بزرگی و جلالش انشالله که یه دونه جنینت بشه دلخوشی این روزهاتو دامنت به فرزند صالح و سالم سبز بشه 

آمین یا رب العالمین 

🤲🤲🤲🤲

@alaae      

عزیز دلممم، دعای خیر همه بچه ها بدرقه راه خودت و جنین نازت. دعای مقاتل هم به نیت شما و مابقی دوستان که التماس دعا داشتن خونده شد. 

ان شاالله حاجت روا بشید به حق اسم اعظم خود خدا 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@alaae   عزيزم به نيابت از شما ده مرتبه دعای مقاتل بن سلیمان رو خوندم  خدا رو قشم میدم ...

منم خوندم الهی که به حق این دعا گره گشایی بشه

@alaae     فاطمه جان با همین جنین صاحب اولاد سالم و صالح بشه 

الهی آمین یا رب العالمین 

جهت یادآوری دوستای گلم⁦❤️⁩ ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و فاطمه جان هم به حق محسن ز ...

من خوندم ان شاالله ی دونه جنینش بشه دردونه خونه ش🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@alaae  

عزیزم به نیت شما و همه دوستان خوبم دعای مقاتل خوندم. حاجت روا بشین ان شاء الله 🤲🤲

التماس دعا🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
اره عزیزم ۶ تا بود قبل پانکچر گفتن دوتاش ازاددشده و ۴ تا هس . بعد عمل گفتن فقط دو تا. امروزم گفتن فق ...

توکلت بخداباشه عزیزم هرچی خواست خدا باشه همون میشه نگفتن چرااینجوری شده؟ مشکل ازتخمک بوده یااسپرم؟

@alaae    

دوست خوبم خواهر قشنگم ب نیتت دعا کردم ان شاالله که همون یه دونه جنین بشه کل زندگیت بشه یه جوجه خوشگل سالم و صالح تو بدنت رشد کنه  خدا معجزه قشنگشو نشونت بده 😍❤️

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اونو شنیدم دکترخوبیه.نوبت نمیدن که.چجوری نوبت بگیرم؟

یکنفر رو بفرستین حضوری ببینید نوبت میدن بهتون .تلفنی اکثرا جوابگو نیستن ولی میتونین شانستون رو امتحان کنین شاید جواب دادن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
جهت یادآوری دوستای گلم⁦❤️⁩ ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و فاطمه جان هم به حق محسن ز ...

به نیت @alaae   جان دعای مقاتل بن سلیمان رو خوندم از خدا میخوام که همین یک جنین بشه امید زندگی مامانش و خوشحالش کنه 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...