2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045699 بازدید | 684478 پست

راستی اولین بارمم هست که میکرو کردم و میخوام جنین انتقال بدم

امروز دکتر گفت رحمت ۳ خطیه و هنوز کااامل رحم نریخته ،ولی شروع میکنم سیکل و ولی اگه شرایط خوب نبود کنسل شه بره ماه بعد 🥺🥺🙁🙁

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
نه عزیزم هنوز انتقال نداده، پانکچر کرده یدونه جنین براش تشکیل شده ان شاالله همون براشون بشه اولاد سا ...

ان شالله خیره خدا بزرگتر از تصوری است که در ذهن ماست خدا به همراهش باشه الهی آمین 🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم نه هنوز. همه چی فردا مشخص میشه . ان شاالله با دعاهای دوستان اگه جنینم تونست زنده بمونه ان ...

وای عزیزم دورت بگردم آن شالله که جنین قوی ای خواهد بود هر کار خدا حکمتی داره آن شالله که این جنین زمینی میشه و نور خونه مامان و بابایی میشه 🤲🤲🤲🤲

آهان نه خداروشکر تیروئید ندارم

شکر خدا گلم😍😍🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوتاش باهم بزنی؟؟!!

ن با فاصله عزیزم نمی‌دونم دیگه چرا این درد پهلو امونمو بریده🥺

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
هر دو تاش رو باید یه جا تزریق کنی؟ چقدر فاصله بین تزریق هات هست؟

شاید من بد متوجه شدم یکیش یک هفته قبل انتقال یکی هم دوساعت قبل انتقال از بازو آمپول هستش

ن با فاصله عزیزم نمی‌دونم دیگه چرا این درد پهلو امونمو بریده🥺

مثلا چطوری با فاصله؟؟به من چهارتا ای وی جی دادن که زدم قبل انتقال وقتی هم گفت مثبت شدم بزنم تا آخر بارداری😑.از عفونت چیزی نمیشه پهلودردت؟؟!🤔

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
من موافقم ساعت 12 شب به نیت فاطمه جان میخونم انشاالله که حاجت روا بشه و به همین جنین مامان بشه  ...

سلام نسرین جان خوبی؟

میگم شما هم هر چی هفته هات بالاتر میره از نظر جسمی سخت تر برات میگذره؟ من از اول تهوع و خستگی داشتم ولی الان همش در حال ناله ام. انگار جون ندارم بدنم درده حالت تهوعم زیادتر شده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت جنین فاطمه جان (alaae)که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براشون : ...

من میخونم عزیزم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بدون آمپول پریود میشدی؟ من بخاطر مصرف مدروکسی پروژسترون این همه مدت عقب انداختم اگه هیچ وقت پریودیم ...

بله عزیزم بدون آمپول

منم همیشه منظم بوده پریودام بخاطر داروها بی نظم شده بود

به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت جنین فاطمه جان (alaae)که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براشون : ...

جهت یادآوری دوستای گلم⁦❤️⁩

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و فاطمه جان هم به حق محسن زهرا (س) همین ماه دامنش سبز بشه به اولاد سالم و صالح 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم