2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045602 بازدید | 684475 پست
@alaae     عزیز دلم به نیت حفظ و سلامتی و رشد جنینت که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح ب ...

سلام عزیزم آلایی انتقال داد بسلامتی منم برایش دعا میخونم چقدر شماها خوبین .ثوابش به خودت هم برسد آن شالله.

سلام بچه ها از همتون ممنونم. نمیدونم با چه زبونی چجوری میتونم نهایت تشکر و سپاس خودمو برسونم. کاش می ...

سلام عزیزم انتقال دادی بسلامتی . آن شالله خدا دلتو شاد کنه و مثبت بشی عزیزم منتظر باش که معجزه خدا ی بزرگ پردیس است از صمیم قلب دعا ت میکنم 💓🤲🤲🤲🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از ساعت ۴ تا الان توی مطب دکتر نشستم با این اوضاع و احوال پیش رو ان شاالله تا ۱۱ نوبتم بشه🤦‍♀️🤦 ...

الهی عزیزممم، عوضش ان شاالله دست پر برگردی و مامان بشی این ماه، خدا خیرت بده عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم آلایی انتقال داد بسلامتی منم برایش دعا میخونم چقدر شماها خوبین .ثوابش به خودت هم برسد آن ...

نه عزیزم هنوز انتقال نداده، پانکچر کرده یدونه جنین براش تشکیل شده ان شاالله همون براشون بشه اولاد سالم و صالح 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
الهی عزیزممم، عوضش ان شاالله دست پر برگردی و مامان بشی این ماه، خدا خیرت بده عزیزم 🤲🌹

قربونت برم عزیزم ان شاالله ..❤🤲  

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها این دستگاههای تست قند خونگی درستن ؟ 

امروز دستگاهم به دستم رسید عصری قندمو گرفتم ۶۱ بود خیلی پایینه یه هفتس رژیم قند و کربوهیدرات دارم 

دیگه فورا رفتم غذا خوردم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

دوستان

کسی میدونه آی یو آی iUiچجوریه 

از این لحاظ که روز آیو آ از چند روز قبل قطعی مشخص میشه؟ یا مثلا روز ۱۳ برا سونو بری و دکتر یهو بگه امروز باید اسپرم رو تزریق کنم در صورتی که قبلا گفته فلان روز

یا قبلا گفته باشه ۱۴ روز تزریقت هست بعد بری بگه نه برو یک روز یا دو روز دیگه بیا

به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت جنین فاطمه جان (alaae)که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براشون : ...

عزیز دلم میشه کمى زودتر از ۱۲ بخونم مثلا ۱۱ و نیم؟، ما توى خونمون قرار گذاشتیم راس ۱۲ لالا

سلام عزیزم انتقال دادی بسلامتی . آن شالله خدا دلتو شاد کنه و مثبت بشی عزیزم منتظر باش که معجزه خدا ی ...

سلام عزیزم نه هنوز. همه چی فردا مشخص میشه . ان شاالله با دعاهای دوستان اگه جنینم تونست زنده بمونه ان شاالله انتقال میدن. گفتن خیلی ضعیفه هنوز معلوم نیس تا فردا رشد بکنه یا نه.

خیلی مدیون محبتای همتونم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
 دوستان کسی میدونه آی یو آی iUiچجوریه  از این لحاظ که روز آیو آ از چند روز قبل قطعی مش ...

وقتی دارو و ترزیق آمپول شروع شد بهتون میگن که چه روزهایی برین برای سونو ، بر طبق سونو دکتر براتون روز آی یو آی رو مشخص می کنه 

سلام خانما و مامانا من اولین کامنتیه که واسه این تاپیک میزارم بالاخره منم به  میکرویی ها پیوستم😅

الانم تو سیکل انتقالم ، از امشب دارو مصرف میکنم تا هفته آینده برم سونو

.

کیا مثبت شدن؟ امیدی هست بنظرتون؟؟؟ من خیییلی نگرانم 😔🥺

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
 دوستان کسی میدونه آی یو آی iUiچجوریه  از این لحاظ که روز آیو آ از چند روز قبل قطعی مش ...

یهو که نمیگند بیا اسپرم رو تزریق کنیم.

برای ای یو ای بهتون آمپول hcg رو میده و میگه دقیقا کی تزریق کنی و بر اساس اون میگند کی بیایید. که معمولا ۳۶ تا ۴۸ ساعت بعد تزریق آمپول هست. ولی دکتر بهتون میگه.