2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت جنین فاطمه جان (alaae)که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براشون : ...

من موافقم ساعت 12 شب به نیت فاطمه جان میخونم انشاالله که حاجت روا بشه و به همین جنین مامان بشه 

آمین یا رب العالمین 

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

🌹 روز نهم  چله 🌹

چله به نیت تمامی خانمهای تاپیک بدین شرح:

💟 صد صلوات هدیه به نرجس خاتون و یک آیت الکرسی جهت سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) به نیابت از خانمهای منتظر برای سبز شدن دامنشون به اولاد سالم و صالح

💟 سوره حجرات هدیه به ۱۴ معصوم به نیابت از خانمهای باردار جهت سلامت و حفظ فرزندانشون

ان شاالله همگی حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و باردارها به سلامت این دوران رو طی کنند و سلامت هم زایمان کنند و خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخیر باشید زیر سایه امام زمان و در کنار خانواده و عزیزانتون 🤲🌹⁦❤️⁩

❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩🤲⁦❣️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ، ممنون امیدوارم حاجت روا باشی از خدا میخوام که هر چی زودتر صاحب اولاد صالح و سالم‌ بشی و ...

ممنونم عزیزم .ان شاالله معجزه خدا شامل حالت بشه بزودی زود 🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
به نیت حوائج خودتون و جمیعا به نیت جنین فاطمه جان (alaae)که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براشون : ...

@alaae    

عزیز دلم به نیت حفظ و سلامتی و رشد جنینت که ان شاالله بشه اولاد سالم و صالح براتون، ۴ رکعت نماز نافله مغرب و سوره حجرات خوندم. شک ندارم که هرررچی بشه قطعا بهترین خواهد بود.

به همسرت هم بگو توی دعای امشب شرکت کنه، دعای پدر در حق فرزند خیلی میگیره. ان شاالله که حاجت روا بخیر و مصلحت بشید 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها الان اومدیم مرکز. گفتن فقط یکیش رشد داشته اونم تازه فردا معلوم میشه که قابل انتقال هس یا ب در ...

عزیزم اگر‌خدا بخواد  همون یه دونه ام واست مثبت میشه و بچت میاد تو آغوشت نا امید نباش واست دعا‌میکنم خدا یه نینی‌ناز بهت‌ ببخشه 🤲🤲🤲

سلام عزیزم  باز هم متاسفم که این اتفاق براات افتاده تا چند وقت حال دلت خرابه حق داری ولی نذا ...

چقدر‌این‌ذکری‌که‌گفتی‌بهم آرامش‌ داد... مرسی عزیزم از همدردی و حال خوبی که بهم دادی. ایشالا خدا دلتو شاد کنه مهربون

بچه ها سرما خوردم میترسم ییکلم کنسل بشه واسه انتقال امروز هشتمم 

دو روز دیگه انداز گیری ضخامت دارم میتونم اموکسی سیلین وقرص سرماخوردگی بخورم

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
بهتری مهرواره جان ...عزیزم این روزها هم میگذره گرچه سخت هست ولی میگذره بالاخره روزهای خوش هم فرا میر ...

ممنونم دوست گلم‌بهترم. تو‌که بارداری خدا صدات میشنوه دعاکن‌تا جای خالیش تو قلبم پر‌شه عزیزم... خیلی بهش دلبسته شده بودم‌تو این‌مدت..🥺

بچه ها سرما خوردم میترسم ییکلم کنسل بشه واسه انتقال امروز هشتمم  دو روز دیگه انداز گیری ضخامت ...

منم قبل انتقال مریض شدم از این دلدرد ویروسی ها رفتم دکتر غمومی گفتم هم میخوام انتقال بدم ک دارو بده ضرر نداشته باشه زودم خوب شم دوبار سرم با امپول زدم تو هم برو زودتر خوب میشی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

من از ساعت ۴ تا الان توی مطب دکتر نشستم با این اوضاع و احوال پیش رو ان شاالله تا ۱۱ نوبتم بشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ حتما توی این دعا شرکت میکنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها سرما خوردم میترسم ییکلم کنسل بشه واسه انتقال امروز هشتمم  دو روز دیگه انداز گیری ضخامت ...

نگران نباش مایعات زیاد بخور حتما دکتر برو ویتامین سی مصرف کن مخصوصا قرص جوشان ویتامین سی برای خونرسانی رحم هم خوبه

سلام بچه ها از همتون ممنونم. نمیدونم با چه زبونی چجوری میتونم نهایت تشکر و سپاس خودمو برسونم. کاش میتونستم این حجم از محبتاتونو جبران کنم.🤧

با پیامای تک تک تون از شوق داشتن خواهرایی مثل شما گریه کردم 😭😭. امیدوارم هیچ وقت هیچ وقت ناامید نشید و همیشه امید و لطف خدا تو زندگیاتون غلبه داشته باشه .

بازم تک تک دست همتون رو میبوسم❤️❤️💋💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱