2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بله عزیزم زیر نظر متخصص بود البته دیگه الان دارویی مصرف نمیکنه!یکسالی میشه دی اف آی پارسال ۲۸بود که ...

عزیزم دى اف آى که خوبه براى انجام آى وى اف ، زیر ۱۵ براى باردارى طبیعى هست ، تا زمان باردارى براى آى وى اف باید تقویت بشن و دارو استفاده کنند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه بعد از مصرف دارو هیچ تغییری نکرد

ىک سرى رعایت ها هم هست براى کیفیت اسپرم ، هم از لحاظ سبک زندگى و هم تغذیه هست . تغذیه مصرف : موز . نخود . گردو . موىز.  مرکبات . سبک زندگى : لباس زیر نخى و گشاد استفاده کنند . توى نت اطلاعات کاملترى هست

آخه بعد از مصرف دارو هیچ تغییری نکرد

عزیزم ویتامینارو بخوره ، شوهر منم دوبار عمل واریکوسل شده ،۶ ساله دارو‌ میخوره ،اگه قطع کنید وضعیت بدتر میشه اگه تعداد خوبه کمی روی حرکتش کار کنید حالا مورفو صفر هم باشه صفره صفر نیست اسپرم خوب پیدا میشه نگران نباش

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم ویتامینارو بخوره ، شوهر منم دوبار عمل واریکوسل شده ،۶ ساله دارو‌ میخوره ،اگه قطع کنید وضعیت بد ...

عزیزم متاسفانه ادامه نمیده،سهل انگاره

الان باید یه آزمایش دیگه بده ببینیم اوضاعش چطوره،دیگه با خداست

عزیزم متاسفانه ادامه نمیده،سهل انگاره الان باید یه آزمایش دیگه بده ببینیم اوضاعش چطوره،دیگه با خداس ...

عزیزم امروز انقدر امید داشتم وقتی پیامتو دیدم خیلی دلم گرفت نمیدونستم چی باید بگم هیچ چیز تسکین دهنده نیست ولی ناامید نباش ادامه بده خدا بزرگه 

عزیزم متاسفانه ادامه نمیده،سهل انگاره الان باید یه آزمایش دیگه بده ببینیم اوضاعش چطوره،دیگه با خداس ...

عزیز دلم خودت باید پىگىر باشى داروهاش رو بهش بدى ، مواد غذایى مضر رو نخرید که استفاده هم نکنید، غذاهاى کم چرب استفاده کنید، شىرىنى ها حذف ، مصرف میوه ها زیاد