2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته چهارده ک ان تی و آزمایشم و بردم شروع کرد مکمل هامو یه ویتامین dو کلسیم صبا بعد از ظهرا مولتی ...

که این طور خدا برات حفظشون کنه عزیزم 

پس برا من خوبه من تازه دوشنبه میرم تو هفته 12 😍خیلی حس خوبیه 

بله واکسن میزنن، حالا تو ایران فقط کراز میزنن ولی تازگی فهمیدم تو امریکا سه گانه میزنن تو بارداری، ...

چقدر جالبه واقعان ،از بهداشت رفتن هم میترسم چون دلم نیمخواد بدونن ای وی افی هستم چون کسی نمیدونه فکر کنم نباید بهشون بگم وگرنه بفهمن کل محل فهمیدن😑

عزیزم نمی‌دونم بدون نسخه بدن یا نه ولی کلا بیمه ندارن. من از داروخانه رحمانیان خیابون گاندی گرفتم، د ...

اره گفت بگیر البته تلفنی.اامروزم روز ششم بود.

ولی دیگه ولش کن توکل به خدا فعلا ۳تایی میخورم.

از سه شنبه۴تایی.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
که این طور خدا برات حفظشون کنه عزیزم  پس برا من خوبه من تازه دوشنبه میرم تو هفته 12 😍خیلی حس ...

عزیزم خدا حفظش کنه شاید ویتامینات کمه زودتر بهت بدن  اره حسش عالیه مخصوصا میری سونو میبینی دست و پاشونو تکون میدن 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام زینب جان خوبی  بهتر شدی  اوضاع و احوالت چطوره عزيزم

سلام نسرین جان 

خداروشکر بهترم زندگی ادامه داره 

گاهی میرم بعضی تاپیک ها که مشابه من بوده شرایط رو میخونم اما میبینم همه اخرش اکی نشده کارشون 

اما از دیروز خیلی اروم ترم دگ ب خدا گفتم هرچی که بشه تحمل میکنم و اما تو ختم ب خیر کن 😢❤️

خیلی دوسش دارم نی نی رو بهش دلبسته ام😔

منم به نیت همه  و شما  خوندم الهی همگی حاجت روا بشین

خدا نی نی گلتو حفظ کنه عزیزم الهی سربلندیشو ببینی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام نسرین جان  خداروشکر بهترم زندگی ادامه داره  گاهی میرم بعضی تاپیک ها که مشابه من بود ...

انشالله که آرامش داشته باشی و خدا بهت کمک کنه 

فکرو خیال نکن 

خدا شاهد تو دعاهام و صلواتام یادت میکنم 

انشالله که خدا نی تی عزیزت رو برات نگه داره 

کی باید بری سونو زینب جان؟؟ 

نمیشه بیرون سونو داپلر بری؟؟ 

سلام نسرین جان  خداروشکر بهترم زندگی ادامه داره  گاهی میرم بعضی تاپیک ها که مشابه من بود ...

میدونم سخته ها ولی ب نظرم اصلا نرو تو این جور تاپیکا. ادم ی لحظه امیدوار میشه ی لحظه ناامید. الان مهم امیده. ان شاالله همه چی عالی پیش میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشالله که آرامش داشته باشی و خدا بهت کمک کنه  فکرو خیال نکن  خدا شاهد تو دعاهام و صلوات ...

گفتن ی هفته بعد برم 

تو رویان ام با واژینال که ندیدن همون داپلر رفتم عزیزم 

هم شکمی هم واژینال 

ممنون از محبتت فکر و خیال که نمیشه بگم نمیکنم میکنم 

گریه میکنم دعا میکنم امروز صد مرتبه دعای مقاتل رو خوندم 

میدونی نسرین خیلی چیزا نمیشه اینحا گفت ین نی نی زندگی منو انقد خوشگل کرده😔

میدونم سخته ها ولی ب نظرم اصلا نرو تو این جور تاپیکا. ادم ی لحظه امیدوار میشه ی لحظه ناامید. الان مه ...

سلام الاجان ان شالله همه چی عالی پیش بره واست 

یهوو فکر و خیال میاد میگم برم بخونم 

امید ب خدا از همه بیشتر زندگی منو میدونه چی ب چیه