2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
هوم من اصلن نمیدونستم واکسن هم میزنن😑باز میرم بهداشت میپرسم 

بهداشت بعد از 14 میزنه بازم مشورت کن 

خداروشکر پیگیری کردی عزيزم دکتر بعد سونو قلب ازت از نگرفته بود ببینه که آیا ویتامین دی پایین هست یا نه 

بچه ها عفونت ادرارى با كدوم فاكتور ازمايش ادرار مشخصه؟

من ازمايش هامو دكترم ديد چيزى نگفته اما الان تو فكر رفتم چون تو باردارى شايع هست

نكنه منم داشتم نديده🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توکل بخدا ان شاالله همه چیز خوب پیش میره و به خواسته قلبیت میرسی 🤲😍

ممنونتم عزیزم. ان شاالله شمام همین طور❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
به امید خدا برات خوب پیش میره عزیزم همیشه وقتی دارو میدن چند روز بعد سونو میکنن تا رحم چک بشه. روال ...

قربوونت برم عزیزم ممنونم. ان شاالله همه مون نتیجه بگیریم از تلاش مون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بهداشت بعد از 14 میزنه بازم مشورت کن  خداروشکر پیگیری کردی عزيزم دکتر بعد سونو قلب ازت از نگرف ...

اها به من الان ماما گفت بعد هفته 20 برو بهداشت نزدیک خودت برات بزنن باز میرم میپرسم بهداشت 

ن عزیزم بعد مرکز که چیزی نگفتن این دکتر امدم نزدیک خودم برام نوشت گفت این ازمایش کلی و سونو ان تی رو باهم انجام بده که هفته بعد باید میرفتم بعد دیدم ن حالم بده خدا خواهرشوهرم حفظ کنه دیشب کلی حرف زد منو منم به خودم امدم گفتم چرا صبر کنم خودم میرم بعد رفتم دیدم ای دل غافل این جوریه الان برام دارو لوپراکس 400 نوشت هر 12 ساعت نمیدونم برا چیه ،دارو داد برای عفونت و یه شامپو شستشو 

الان دارو لازم نداشت که نداد ☹️همون سرم و 3 تا امپول کافی بود یعنی ،ازم پرسید کم خون هم هستی که گفتم اره گفت دارو چی میخوری گفت فولیک اسید فقط یعنی همین کافیه 

نمیدونم والا مغزم کار نمیکنه 

الان زنگ زدم مطب میگم لازم نبود برام دارو بنویسید میگه مگه ننوشتم😐😐گفتم ن برای ویتامین که انقدر پایین بود چیزی ندادین فقط امپول و سرم که استفاده کردم میگه باشه فردا یا پس فردا بیا برات بنویسیم 😑😑خداااایااااااا 

عه که این طور پس سحر جان خوردن مایعات هم تو دفع عفونت تاثییر داره؟ممنونم ❤️

ماست هم زیاد بخور شیرینی و اینا کم نگران نباش منم داشتم سفکسیم خوردم خوب شدم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها من از موقعی ک شروع ب مصرف قرص استرادیول کردم حس میکنم سینه ام سنگینه نمیتونم بهش دست بزنم درد ...

کلا کیست و ... اگر دردداشته باشن نشونه نگرانی نیست ولی حتما به پزشکت اطلاع بده 

البته این مطلبی که میخوام بگم نمیشه به همه تعمیم داد چون من چندین بار انتقال منفی داشتم و بارها آی یو آی انجام دادم و تو هر مرحله استرادیول و استرومارین با دوز بالا مصرف کردم پزشکم گفت احتمال میدم سنگ صفراتون ربطی هم به مصرف اون داروها داشته باشه ولی در کل عزیزم هممون بسته به شرایطمون رنجهای مشابهی رو برای اومدن دردونه تحمل میکنیم ...که رنجش به شیرینی بعدش می ارزه ولی  پزشکتون رو در جریان بذارید که با مصرف استرادیول درد سینه دارید

الهی که همه بدون دردسر مادر بشن 

الهی آمین یا رب العالمین 

بچها من تازه از دکتر بودم انقدر ویتامین ها پایین بود دکتر گفت همین الان میری سرم و امپول میزنی مخصوص ...

خب پس حال بدت به خاطرکمبودویتامین هابوده،انشاالله که بامصرف مکمل وداروبهترمیشی،خداروشکرکه زودترفهمیدی،فکرمیکنم به خاطرعفونت بایدرکتال استفاده کنی بازم دراولین فرصت ازدکترت بپرس

دوستان من هر نیم ساعتی یا کمتر باید برم جیش کنم و زیر دلم دقیق نمیدونم فک کنم مثانمه 😁درد دارم این جیش کردن و این درد عادیه اخه قبل بارداری پارسال میگفتم باردارم تکرار ادرار دارم نگو عفونته خیلی میترسم؟؟؟؟؟؟

نمیدونم برم ازمایش بدم یا عادیه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰