2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
همه که فکر نکنم زده باشن ولی توی این سیکل انتقالم من میکرورلین زدم که عملکردش مثل واریوپتیل هست

ممنون عزیزم بعد آمپول نوربیون چیه؟؟که بچه ها میزنن قبل انتقال؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون‌روز بود صبح‌که‌پاشدم از خواب اندازه نصف‌لیوان‌آب‌ازم خارج‌شد و بعدش درد خیلی شدید شروع شد و‌ بع ...

خیلی ناراحت شدم، واقعا نمیدونم چی بگم… خیلی خیلی متاسفم 😔😔😔 امیدوارم جاش با شادی پر بشه

منهم سه تا سقط داشتم هفته های پایینتر، درکت میکنم…

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

یه سوال دیگه 

. رفرنس ازمایشگاه ها فرق میکنه؟

ازمایش دوم روباید همون جای اول بدم؟

چون امشب باید برم تهران و تکرار بعد دو روز تهران هستم.

نتیجه ها تو ازمایشگاه های متفاوت مشابه هست؟

سلام بچه ها. امروز از بتا اول رو دادم. روز ۱۴ انتقال. دو تا جنین ۵ روزه. بتا ۲۱۰۰ بود. نرماله؟&nbs ...

مبارک باشه عزیزم😍 چرا بد به دلت راهی میدی اخه الکی فکر خودتو درگیر نکن به جاش بگو انشالله بتا بالاست دوقلو یا چند قلو بارداری به امید خدا مثبت فکر کن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ممنونم ک جواب دادی گلم عه واقعا؟ توکل ب خدا

خواهش میکنم عزیزم .بله روی ضخامت تاثیر میزاره .با دکتر صحبت کردین برای انتقال؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون عزیزم بعد آمپول نوربیون چیه؟؟که بچه ها میزنن قبل انتقال؟؟

یه آمپول تقویتی ویتامینهای گروه B هستش .منم الان سه هفته است هفته ای یکی تزریق میکنم چون دوستان گفته بودن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت برم سحر جانم😍❤️. خیییییلی از همتون ممنونم. از پیامای پر مهر همتون اسکرین گرفتم هی بخونم و دل ...

انشاالله که بهترینها نصیبت بشه عزیزم،اگه خدابخوادباهمون یکی دوتاجنین هم مامان میشی،من ۲۴تاتخمک داشتم ولی ازبینشون فقط سه تاجنین خوب بودوانتقال دادن وازبین اون سه تایکیش گرفت،توکل به خدا

مبارک باشه عزیزم😍 چرا بد به دلت راهی میدی اخه الکی فکر خودتو درگیر نکن به جاش بگو انشالله بتا بالاس ...

انقدر تو این مسیر اذیت شدم و اتفاقای عجیب افتاد که همش نگرانم 

سلام عزیزم پناه برخدا ،والا نمیدونم دستگاه هم ندارم بگیرم خبر دار بشم چه خبره ،قند خیلی ازش میترسم ب ...

حتما فشاروقندت روچک کن عزیزم،شایدباکنترلش اوضاع بهترشد،معمولا وقتی قندبالاباشه آدم زودافت قندپیدامیکنه

ممنونم عزیزم. دقیقا همین طوره. الان اومدم بیرون کلا دو تا تخمک کشیدن. اونام نمیدونم جنین میشن یا نه. ...

عزیزم برا حاجت رواییت آیت الکرسی خوندم خدا خودش ب دلت نگاه کنه و جنین هایی خوبی تشکیل شه و مامان شی

سلام بچه ها. امروز از بتا اول رو دادم. روز ۱۴ انتقال. دو تا جنین ۵ روزه. بتا ۲۱۰۰ بود. نرماله؟&nbs ...

سلام عزیزم مبارکت باشه،فکرایه منفی نکن خیلی هم عالیه،شایدهم دوقلو باشن انشاالله، من روز۱۳انتقال بتام۱۴۰۰بودبااینکه یکی هم بود