2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
عزیزم منم این شرایط و داشتم.  امیدوارم بهترین اتفاق برات بیفته

ممنونم عزیزم. همچنین ان شاالله برای شما❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خیره ان شاالله عزیزم، ان شاالله هر دوتاشم جنین عالی میشن هر دوتاشم چند روز دیگه انتقال میدن دو هفته ...

قربونت برم سحر جانم😍❤️. خیییییلی از همتون ممنونم. از پیامای پر مهر همتون اسکرین گرفتم هی بخونم و دلم گرم تر بشه ❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم. دقیقا همین طوره. الان اومدم بیرون کلا دو تا تخمک کشیدن. اونام نمیدونم جنین میشن یا نه. ...

الائه جان‌ نگران نباش انشالله همون ‌دو تا جنین میشن برات‌، جنین شناسای جهاد هم‌ کارشون ‌خوبه عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات‌بشم‌ممنون‌با دل‌پاکت دعام کن خدا باز بهم‌بچه بده‌فقط اینجوری دردم‌تسکین‌پیدا‌میکنه. اصلا شکلش ک ...

حتما و حتماااااا ان شالله جاش با يدوقلووووووي ناز و سالم به زوووووووووودي زود سبز ميشه 

سلام عزیزم منفی شدم

عزیزم انشاالله که دوباره با انرژی مضاعف بری جلوتر و خدا به زودی با معجزه قشنگ منتظرته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الائه جان‌ نگران نباش انشالله همون ‌دو تا جنین میشن برات‌، جنین شناسای جهاد هم‌ کارشون ‌خوبه عزیزم&n ...

ثربووونت برم توکل ب خدا عزیزم. اره منم راضی بودم

ممنونم عزیزم. دقیقا همین طوره. الان اومدم بیرون کلا دو تا تخمک کشیدن. اونام نمیدونم جنین میشن یا نه. ...

ان شالله فاطمه جوووون همون دوتاهمممم دوتا جنين خوووووووب از لحاظ اينكه تا اخر محكم ميچسبن بدلتوووو و صحيح و سلامت بغل ميگيريشووووون بااااااشن

كيفيت و تعداد بارها بارهاااااا ديديم فقط حرف بوووده درسته براي ادم دلگرمي ميشه ولي اصلا دليلي ب مثبت شدن نيست

خدارووووشكر انقد ايمانت قويه و الهي اينسري همه چي عالي پيش ميره و تا عيد با شكم قلمبه اي به لطف خداااا😍😍😍😍

بچه ها اگه جنین تشکیل شد منم مث دفعه پیش شکمم اب نیاورد و... مگه تو سه روز ضخامت رحم بالا میره که انتقال بدن. اخه دارو اینام غیر ازیترومایسن و پروژسترون چیز دیگه ای ندادن. من کار خاصی دارویی چیزی نباید بخورم برا ضخامت؟

سلام عزیزم منفی شدم

بخدا اينجور مواقع قفل ميشم متاسفم عزيزم

ان شاللهه به زووووووووودي زود صاحب ااولاد صحيح و سالم ميشي و مياي خبر بارداريتوووو اينجا ميدي  بلطف خداااااا اون روز نزديكه🤲🤲🤲

بخدا اينجور مواقع قفل ميشم متاسفم عزيزم ان شاللهه به زووووووووودي زود صاحب ااولاد صحيح و سالم ...

ممنونم عزیزم

توکل کردم به خدای بزرگ

فکر میکردم خیلی گریه کنم

ولی اشکم نمیاد😂

حالا شوهرم ظهر بیاد خونه شاید گریه کردم