2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046206 بازدید | 684503 پست
من با چند نفر مشورت کردم  گفتن جنین وقتی ریز باشه سایزش تو هفته های بالا این چیزا پیش میاد&nbs ...

متاسفانه شما از اول فقط نيمه خالى ليوان رو ميديدى و انگار ب بزرگى خدا شك دارى

براى پانكچر يادته اومدى گفتى جنين نشد ى دونه شد و اونم ضعيفه و فلان

گفتم اميدت بخدا باشه ميشه

اومدى گفى زنگ زدن گفتن جنينت خوبه و ميتونى انتقال بدى باز گفتى نميشه و ضعيفه و لانه گزينى نميكنه و شد و باردار شدى

الانم فقط دارى قسمت منفى كم رشد كردن جنينتو ميبينى در صورتى ك داريم ميگيم رشد جنين سه روزه ب پنج روزه ديرتره طبيعيه و منتظر باش هفته ديگه ان شاالله برى صداى قلبشم بشنوى بازم حرف خودتو ميزنى

بقول نسرين جون فقط ديگه ماميتونيم دعا كنيم براى ارامشت و حرفى براى گفتن نميمونه وقتى خودت دارى عظمت خدارو زيرسوال ميبرى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
متاسفانه دکترای اینجا تا ادم رو به مرگ نباشه کاری برا ادم انجام نمیدن رفتم به دکترم میگم من فشارم ز ...

خیلی مواظب باش مسمومیت خطرناکه حالا برو بیمارستان شاید اونا دیدن بستریت کردن.متاسفانه بله بعضی دکترا بیخیالن.سارادلارام تا شروین بهش گفت فورا رفتن بیمارستان بستریش کردن مدام فشارشو چک میکردن حتی ازش ان اس تی چیه که حرکات بچه رو چک میکردن اگه میتونی تگش کن ازش سوال کن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جان این چند نفر تخصص پزشکی، زنان و زایمان داشتن مشورت کردی؟!  حالت رو ندیدم ولی درکت میکن ...

نسرین ینی میگی کوچیکه و ریزه ممکنه چند میل دگ رشد کنه؟تا یه هفته 

نه ب خدا حکم صادر نکردم اتفاقاا خیلی خدارو صدا زدم خیلی ازش طلب کمک کردم ولی این حال بدم رو چیکار کنم 

میاد سراغم منم میام اینجا میگم یکم تخلیه شم 😔

ببخشید اگه ناراحتتون کردم

دوستان، میشه بگید چه کسانی از این جمع، سرم اینترالیپید در دوران بارداری دارید؟ با چه فاصله زمانی، باید تزریق کنید؟

مرکزی که من تحت درمان بودم، قبلا بهم گفتند هر دو هفته یه بار تزریق سرم. امروز که زنگ زدیم گفتند هر هفته یه بار. مگه میشه سرم رو هفته ایی یه بار تزریق کرد؟

اخ ب خداا نمیدونین چی کشیدم وقتی رویان بودم 😔 اونام هیچی ب ادم نمیگن نمیدونم چرا چه فایده داره وقت ...

عزیزم چند هفته رفتی سونو 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اخ ب خداا نمیدونین چی کشیدم وقتی رویان بودم 😔 اونام هیچی ب ادم نمیگن نمیدونم چرا چه فایده داره وقت ...

برو دکتر بیرون 

برو زیر نظر متخصص ای وی اف تو منطقه خودت 

برو یه سونو دیگه 

ولی آنقدر غصه نخور

تو مادری باید قوی باشی 

باید صبر و تحملت زیاد باشه 

بارداری ما ها هزاران مشکل داره 

نمونه بارزش منم تو هفته 12 دکتر میگه خانم آن تی بالا احتمال منگولی داره باید آمینو بشی 

نمیگم ناراحت نشدم نمیگم استرس ندارم ولی خدا شاهد به خدا قسم سپردم به خودش و گفتم خدایا راضیم به رضایت خود دادی خودتم سلامت نگه دار و تمام آرامش گرفتم و اصلا ذره ای دلم نمیلرزه

اینارو گفتم بدونی همه درد مشترک داریم 

ولی جلوجلو تصمیم نگیر و نبر و ندوز عزيزم 

انشالله که نی نی تو هم سلامت و قلبشم تشکیل میشه 

من بهت پیشنهاد میکنم حتما تو منطقه خودت برو یه سونو 

ببخشید .یعنی چی بستگی به مرجع تقلید داره اصلا غیر ممکنه چنین چیزی شوهر شما یکی دیگه باشه و اسپرم از ...

عزیزم

من بیش از این جایز نمیدونم توضیح بدم چون اینجا جاش نیست.

شما چند کلمه رو در اینترنت جستجو کنی خیلی راحت به جواب درست میرسی

ساده ترینش: اسپرم اهدایی نظر رهبری

در مورد جزییات وشرایط هم گفتم هرکس بخواد میره دنبالش

ازتون خواهش میکنم دیگه بحث رو ادامه ندید

خیلی خیلی ممنون میشم 

با آرزوی مادر شدن همه چشم انتظارها❤️ و البته شما❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
نسرین ینی میگی کوچیکه و ریزه ممکنه چند میل دگ رشد کنه؟تا یه هفته  نه ب خدا حکم صادر نکردم اتفا ...

عزیزم خودت رو ناراحت نکن، حتما حکمتی داره. این حجم ناراحتی واقعا خوب نیست. خدا هست و همه بنده هاش رو هم دوست داره.

متاسفانه شما از اول فقط نيمه خالى ليوان رو ميديدى و انگار ب بزرگى خدا شك دارى براى پانكچر يادته اوم ...

کی گفته عظمت خدارو بردم زیر سوال؟؟؟؟

من چیزی که میشنوم دکتر میگه میام میگم از خودم که نمیگم عزیزم اینجوری با من صحبت میکنی 

مگخ من بدم میاد بچم بمونه برام مگه از قصد این حرفارو میزنم 

حس ام رو میگم حالم رو میگم 

من تو زندگیم انقد زمین خوردم تو چی میدونی از زندگی من اخه امقد راحت منو قضاوت میکنی که من خدارو و عظمتش رو بردم زیر سوال 

من سال هاست که دارم زمین میخورم 

حرفای من شمارو ناراحت میکنه عیب نداره 

خدا از دلم خبر داره من دگ نمیام که بیشتر از این ناراحت نشین 

❤️❤️❤️❤️

نسرین ینی میگی کوچیکه و ریزه ممکنه چند میل دگ رشد کنه؟تا یه هفته  نه ب خدا حکم صادر نکردم اتفا ...

خب معلومه  رشد میکنه عزيزم 

بخدا من ناراحت نشدم 

میدونی از چی دلم میگیره این که مادر شدی ولی آستانه صبرت هنوز پایین 

اینکه زود تصمیم میگیری 

عجولانه رفتار میکنی 

هر حرفی داری بیا اینجا بگو بپرس ولی نه با عجز و ناله 

عزیز دلم

فعلا فقط باید صبوری کنی

و البته که خیلی سخته 

سعی کن آرامش داشته باشی 

ان شاء الله خیره و همه چیز خوب پیش میره

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
برو دکتر بیرون  برو زیر نظر متخصص ای وی اف تو منطقه خودت  برو یه سونو دیگه  ولی آن ...

ان شالله که امینو شما هم جوابش خوب باشه 

من رفتم در خونه امام حسین خودش میدونه ده شب محرم رو چقددد دعا کردم بقیش با خدااا 

فقط یکم امدم درددل کنم همین 

منم نگرانم فقط ❤️

فعلا

کی گفته عظمت خدارو بردم زیر سوال؟؟؟؟ من چیزی که میشنوم دکتر میگه میام میگم از خودم که نمیگم عزیزم ا ...

نه عزيزم من از خرفات ناراحت ميشم بخاطر هودت 

ببين همه مون سختى كشيده ايم و درد اينروزارو ميفهميم

اما تو وقتى دارى پيش پيش در مورد بچه ت ك هنوز هيچى نيست اينقدر نااميبازى در ميارى يعنى خداروناديده ميگيرى

اتفاقا خوبه ك مياى حرف ميزنى و خداشاهده ك صبح بيدارشده بودم گفتم بيام تگت كنم بگم خودخورى فايده نداره و اينكه نياى تاپيك بدتره براى روحيه ت اما خب فراموشم شد

من قصد ناراحت كردنت نداشتم خواهر

فقط ميخوام اين اراجيفى ك ميخونى يا ميشنوى رو ى گوش در ى گوش دروازه كنى و فقط چشم اميدت بخدا باشه نه بنده هاش امثال دكترا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
کی گفته عظمت خدارو بردم زیر سوال؟؟؟؟ من چیزی که میشنوم دکتر میگه میام میگم از خودم که نمیگم عزیزم ا ...

عزیز دلم اروم باش من  ی جنین عین خودت داشتم همونم انتقال دادام بعد گفتم خدای اگه نشه چی گفتم نه سختیمو دیده حتما جوابمو میده انتقال دادام رور ده بی بی منفی شد روز 14رفتم ازمایش گفتم خدایا تو دیدی ازمایشم مثبت شد حالا جنینم سه روزه است زنگ زدم دکتر گفت هفته هشت و چند روز شد برو سونو زودتر نرو الکی استرس میگیری عزیزدلم خوشحالت که جنینت تشکیل شده ماشاالله من حتی نمیدونم زبونم  لال جنینم هست یا که ....... زبونم نمیچرخه و مطمعنم هست میرم بحق حضرت زهرا هفته هشت همه چیزشو میبینم و شما هم میبینی ی خورده صبرتو و تحملتو بالا ببر عزیزم منم پر استرسم ولی خدا هست همه چیو میبینه قطعا جواب میده 

فریناز و نسرین چقد بهمدلداری دادان اخر خودم ب این نتیجه رسیدم خدا خواست و قطعا برام و برامون میخواد عزیزم اروم باش خودتو از بین نبر 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مرسی از راهنماییت. من از امروز رعایت میکنم. من هم وزنم ۵۵ و قدم ۱۶۴ هست.

قربون شمااا 😘😘😘

سيب زميني و ذرت هم قندشون بالاتره از سبزيجات ديگس

مغزا و تخم مرغ و ماهي و گوشت رو بتوني بيشتر بخوري حله اگه اينارو خوب بخوري برنجت كمتر بشه ميوه هم ميتوني بيشتر بخوري اخه قند ميوه فرايند جذبش طولاني تره بهاطر همين خيلي مثل برنج اينااا تاثير نداره