2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست
ببخشید .یعنی چی بستگی به مرجع تقلید داره اصلا غیر ممکنه چنین چیزی شوهر شما یکی دیگه باشه و اسپرم از ...

سلام دختر خوب خانم خوب از حرفاتون و طرز فکرتون خیلی ناراحت شدم. مگه زن داری کار حرامی انجان می ده. با تفسیر شما کلیه ی مرد نامحرم هم نباید به زن نامحرم پیوند داده بشه و یا خون یه مرد نامحرم نباید مورد استفاده قرار بگیره. خوب فکر کنید اسپرم هم از مرد گرفته می شه و جنین تشکیل می دن و جنین انتقال پیدا می کنه به بدن زن. کار حرامش چی هست؟؟ من کاری ندارم عقل من که یکی از راههای شناخت دین هست به من می گه مشکلی نداره هیچ کار حرامی اتفاق نمی افته. دوستانی هم که مشکل دارن و یا از این روشها اهدا استفاده می کنن عزیزان دلتون اروم باشه خدای مهربون خودش وسیله پیشرفت علم رو فراهم کرده و پزشکان رو واسطه حل مشکل. خیالتون راحت و دلتون اروم باشه

سلام  صبح با صدای زنگ در پاشدم  مامانم امد با بغض  نمیدونم چرا خدا میزاره یه مادر ...

سلام الان این ناله ها و غصه خوردن برای چیه؟! 

مگه تو دکتری که انقدر قشنگ تفسیر میکنی؟! 

این کارا یعنی چی 

مادرتون به جای اینکه دلداری بده امید بده اینجوری.... 

کسی بهت ختم بارداری داده زینب جان که این حرفها و میزنی؟؟ 

والا عجیب برام  شاید من درکی از این موضوعات ندارم 

خیلی قصی و قلبم یا شما خیلی دیگه عجولی و بی طاقت 

ببخشید نمیخوام با حرفام ناراحتت کنم ولی این فکر و خیالات عاقبت خوبی نداره 

فقط میتونم برات دعا کنم که خدا بهت آرامش بده 

موفق باشی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم انشالله والا من خیلی ترسو شدم بخدا اصلا برا خودم نگران نیستم میگم نکنه فشارم بره بالا ...

حق داااااري عزيزم منم وقتي بستري شدم بابت زايمان زودرس امپولم نزده بودم براريه خيلي ميترسيدم يعني فقط دعام اين بود بموقع و سااااالم بدنيا بياد يوقت ميبيني مصلحتش همين الان بدنيااا اومدن باااشه تا ديرتر بدنيااا بياد مشكلي باااشه براش

براهمين تو دعاتتت فقط بخواه بموقع و سالم بيان بغلت هرروزم تونستي٧٠ تا حمد بخووووون براش ان شالله خدا محافظ گل پسرات هستش

فالله خير حافظااا وهوالرحم الراحمين خوووبه

سلام  صبح با صدای زنگ در پاشدم  مامانم امد با بغض  نمیدونم چرا خدا میزاره یه مادر ...

چرا به خودت استرس میدی .ان شاالله صدای قلبش رو میشنوی جنینت سه روزه بوده نسبت به جنین پنج روزه دیرتر به تکامل میرسه .صبر کن تا هفته بعدی .انقدر غصه نخور .توکل کن بخدا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

به نیت شما دیروز و امروز حدیث کسا خوندم همش به یادتم

انشالله هفته دیگه خدا دل خودتو و مامانتو شاد میکنه عزیزم

نه من دو قلو نیسم عزیزم خیلی ریزه جنین عزیزم  هفته دگ باید برم

عه ديدم بچه هااا جمع زدن فكر كردم دوقلو داري

تو بارداريااا خيليااا گفتن برو دوهفته ديگه بياااا ان شالله فسقل شما همينطووووره جز دعا كاري ازت بر نميااااد ان شالله خود خداااا نگهش ميداره واست

سلام الان این ناله ها و غصه خوردن برای چیه؟!  مگه تو دکتری که انقدر قشنگ تفسیر میکنی؟!  ...

من با چند نفر مشورت کردم 

گفتن جنین وقتی ریز باشه سایزش تو هفته های بالا این چیزا پیش میاد 

منم مگه دوس دارم راحب بچه خودم اینجور بگم ولی میدونی چیه نسرین دلم نمیخواد امید بدم باز برم و ی شوک دگ بهم بخوره دوسه روزه کارم شده گریه و زاری 

مگه تو حال منو دیدی تو رویان؟؟؟مگه دیدی چژور از شدن گریه رفتم دستشویی و زار زدم تنها

ممنون همچنین

زینب جان ‌چی شده‌ مگه‌ ، پیاما زیاد بودن ‌نتونستم‌ همشو بخونم ، خیلی ناراحت شدم انشالله که‌چیزی نیست استرس نکش‌ ، دختر نت رو‌چرا نگا میکنی اصلا نگا نکن توی نت همه چیرو‌ بزرگ جلوه میدن‌ من تا حالا هر چی رو‌ توی نت نگا کردم‌ بعدش دیدم‌ چقدر بزرگ میکنن همه چی رو

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
به نیت شما دیروز و امروز حدیث کسا خوندم همش به یادتم انشالله هفته دیگه خدا دل خودتو و مامانتو شاد م ...

ممنون عزیزم دلم واس خودم که نه واس مادرم کبابه 

خیلییی خوشحال بود خیلی زیاد 

خدا ساهده که چقد دلم میخواد همه اینا خواب باشه😔

چرا به خودت استرس میدی .ان شاالله صدای قلبش رو میشنوی جنینت سه روزه بوده نسبت به جنین پنج روزه دیرتر ...

نمیدونم ب خدا 

من خیلی ضعیفم خیلی خودم رو انقد باختم حالم انقد خرابه😔 

زینب جان ‌چی شده‌ مگه‌ ، پیاما زیاد بودن ‌نتونستم‌ همشو بخونم ، خیلی ناراحت شدم انشالله که‌چیزی نیست ...

رفتم واس قلب عزیزم 

با سونو واژینال جنین رو دیدن اما ریز بود خیلی 😔بمیرم براش من 

من با چند نفر مشورت کردم  گفتن جنین وقتی ریز باشه سایزش تو هفته های بالا این چیزا پیش میاد&nbs ...

زینب جان این چند نفر تخصص پزشکی، زنان و زایمان داشتن مشورت کردی؟! 

حالت رو ندیدم ولی درکت میکنم استرس داشته باشی نه تا این حد که حکم صادر کنی و تمام 

شده جریان روزهای انتقالت خب دختر خوب آرامش داشته باش 

برای خدا کاری نداره به خدا ایمان قلبی داشته باش انشاالله که خیر 

آخه هنوز هیچی نشده تو نشستی گریه و زاری میکنی که چی بشه 

چرا خودتو اذیت میکنی 

اخ ب خداا نمیدونین چی کشیدم وقتی رویان بودم 😔

اونام هیچی ب ادم نمیگن نمیدونم چرا چه فایده داره وقتی من نتونم ی کلمه با دکترم صحبت کنم مشورت بگیرم

میزارنت تو برزخ و تمام