2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
جهت یادآوری 🙏🙏 دوستان عزیز سحر جان بخاطر میگرن زیاد نمیاد تاپیک من با اجازه ایشون هر روز چله رو ی ...

خدا خیرت بده عزیزم. و حافظ نی نی های گلت باشه❤️❤️

ان شاالله سحر جانم زود رو براه بشه و بیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
جهت یادآوری 🙏🙏 دوستان عزیز سحر جان بخاطر میگرن زیاد نمیاد تاپیک من با اجازه ایشون هر روز چله رو ی ...

عزيزم ميگيرنش شديد شده؟ هانيل ان شالله زوروودي خوب بشي؟؟

الان بهتري؟؟؟

@هانیلsآریل    ‍ ‍ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید .یعنی چی بستگی به مرجع تقلید داره اصلا غیر ممکنه چنین چیزی شوهر شما یکی دیگه باشه و اسپرم از ...

اینجا گروه مسائل شرعی نیست عزیزم

هرکس باتوجه به شرایط زندگی خودش و اعتقاداتش تصمیم میگیره چیکار بکنه یا چیکار نکنه. 

اینجا فقط برای کمک به همدیگه هست

لطفا این بحثها رو پیش نکشید

شاید بعضیها تنها راه چاره و امیدشون این باشه، چرا دل چرکین میکنید دیگران رو با این حرفها؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عاره ان شالله جفتشووووون رو بموقع و بسلامت بغل ميگيري منم فشارم سر پسرم رفت رو ١٤ ايناا ازمايش٢٤ سا ...

مرسی عزیزم

انشالله

والا من خیلی ترسو شدم

بخدا اصلا برا خودم نگران نیستم

میگم نکنه فشارم بره بالا برا بچه هام اتفاقی بیوفته

گوشت و روغن و نمکم اصلا نمیخورم

بازم توکل بخدا

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزم خوبی دیشب کلا نتونستم بخوابم رفتم دکتر گفت ویروسه از دیشبم گلوم عفونت کرده دیفین هیدرامین ...

عزيزم

ان شالله زودددددي خوب بشي داروهات كاملا ايمنه با خيال راحت مصرف كن ولي بابت نوروبيون بعضي دكترااا موردي نميبينن برامصرفش

بمن ب كمبلكس داد تو سرمم

دكتراي الان كلا ٩٥ به بالا رو زياد ميدونن ولي دكتر قبليم سر پسرم من٩٨ بود گفت اوكيه مشكلي نيس فقط از ...

ممنون عزیزم. سعی میکنم رعایت کنم تا دو هفته دیگه که دکترم بیاد ببینم چی میگه 

کاربر سارا دلارام هم مثل شما دفع پروتئین داشت وفشاربالا مسمومیت بارداری گرفته بود بیمارستان رفت بستر ...

متاسفانه دکترای اینجا تا ادم رو به مرگ نباشه کاری برا ادم انجام نمیدن

رفتم به دکترم میگم من فشارم زیاد میره بالا

میگم چکار کنم چارش فقط این قرصاست

خیلی بیخیالن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون عزیزم. سعی میکنم رعایت کنم تا دو هفته دیگه که دکترم بیاد ببینم چی میگه 

من طبق وزن٥٠ قد١٦٣/١٦٤ اينا گفت ٨ قاشق برنج سر خالي با دوقاشق خورشت

ماكاروني با موادش در حد يليوان

نون سبوس دار دو كف دست

ماكاراني ايناش ناهاراش بود

ولي برنج هم شام بود هم ناهار

ميان وعده هم كه س تا داشتم هركدوم يواحد ميوه

ولي مثلا انبه و موز اينا كامل نبود

يا ميگفت جاي ميوه ميتوني سه تاخرما مصرف كني

واينكه اگه يكي از سه ميان وعدت قندش مثل هندونه اينااا زياد بود دو ميان وعده ديگت قند كمااا باشه

با ناهارش معمولااا دوغ يا يليوان ماست. داشت نخوردي ميتوني تو ميان وعده هات يه ليوان شيرو بخوووري

صبونه كه هم من همش ازترسم پنير ميخوردم

رعايت كن ان شالله حل ميشه من خودم سه هفته رعايت كردم با خونه خوب بود دقيقا روزي كه رفتم ازمايش نميدونم چي شد شد٩٦ بعدش كرونا كرفتم ديگه هرروز چك نكردم باز ترسيدم امرو رفت ازمايش دادم ولي نميدونم چند بود چون نوار تستم تموم شده ديگه چك نكردم

ببخشید .یعنی چی بستگی به مرجع تقلید داره اصلا غیر ممکنه چنین چیزی شوهر شما یکی دیگه باشه و اسپرم از ...

عزیزم در این مورد بهتره اول مطالعه کنیم بعد اینجا اطلاعات بدیم چون بعد از ما همه‌ میان میخونن ممکنه گمراه بشن ، خود سید علی خامنه ای هم میگه که گرفتن‌ اسپرم اهدایی مشکل نداره‌ چه توی آزمایشگاه لقاح‌پیدا کنه (ای وی اف ) چه مستقیم‌ تزریق به رحم‌ خانم‌ بشه ( ای یو ای ) 

در مورد صیغه هم بیشتر مراکز بدون صیغه تخمک‌میدن حالا کسی خودش‌نتونه کنار بیاد میتونه صیغه انجام بده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم در این مورد بهتره اول مطالعه کنیم بعد اینجا اطلاعات بدیم چون بعد از ما همه‌ میان میخونن ممکنه ...

عاره ديگه  يخانم توهمين تاپيك اومده بوده بود رفتم تو تاپيكاش ديدم زده حواستونو جمع كنيد خودارضايي نكنن موقع نمونه دادن همسراتون باز منو ياد ٤ سال پيش انداخت تا چندروز حالم بد بود تا اينكه بچه هااا همه رد كردن اين حرفوو خيالم راحت شد

سلام 

صبح با صدای زنگ در پاشدم 

مامانم امد با بغض 

نمیدونم چرا خدا میزاره یه مادر اینجوری دلش بشکنه من ب جهنم من که کنار امدم ی بار غصه اشو خوردم خودش یهوویی منو مامان کرد 😔

حالا چیکار کنم بااین غصه تو نت میچرخم میبینم جنین من چقد ریزه نسبت ب هفته ام قلبشم که دیده نشده 

علائمم همه رفته 😔فقط لکه بینی و خونریزی ندارم اونم حتما بخاطر شیافه 

خیلی خسته ام دلم میخواست برگردم ب اون روزا که مثبت شدم رو ابرا بودم🥺

سلام  صبح با صدای زنگ در پاشدم  مامانم امد با بغض  نمیدونم چرا خدا میزاره یه مادر ...

نگران نباااااش زينب جااااان بخدا تو دوقلويي خيلياشون دوهفته بعد قلب يكيشون تشكيل شده  نگران نباااااش ان شالله خدااااا جفتشوووو برات نگه ميداره به اميدخداااا

چن شنبه بايد بري مجددسونو؟