2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046208 بازدید | 684504 پست
معجزه جان من نه هفتم و سه روز  هنوز نرفتم ان تی  کاش منم بگذره این دو هفته زود برم

اي جاااااانم عاره خيلي سخت ميگذره ولي كلاااا الان استرس اينو داري بعد جواب ازمايش خون بعد دكتر ببينه بعدش از دوم بعدش انومالي 

كلااااا همش انتظاره مرحله بعديه ان شالله بي دغدغه و راحت براي هممون بگذره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هنوز نرفتن فک کنم با اختلاف چند روز با همیم . در مسیر زهرا هم هست. من دوشنبه میدم انشالله

ان سالله بسلامتي باااااااشه عزيزم برا تك تكتووووون😍😍😍اهاراست ميگي زهراجونم هست

شراره و پسمالو بعد شما ميشن ان سالله

عزیزم اشتباه نوشتم،۱۵ام انتقال دادم الان روز ۱۲میشم،بی بی منفی بود،شنبه آزمایش دارم!یعنی دیگه همه چی ...

نه بابا يكي از بچه ها روز ١٤ ٩ بود فك كنم رفت يه ازمايشگاه ديگه شد٢٢ تكرار كرد خداروهزارمرتبه شكر رفت بالااا

ان شالله براي شماهم دير لانه گزيني كرده و مثبت ميشي و معجزه خداااا رو به زودي ميبيني

لامصبا اكثرتونم بارداريد پس شب جمعه كجا رفتيد تاپيك خلوته🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

فریناز جان این آمپول آنوکسا ک برا بعد انتقال دکتر واسم نوشته میتونم خودم تو خونه تزریق کنم؟آخه سختمه هر روز برم درمانگاه

فریناز جان این آمپول آنوکسا ک برا بعد انتقال دکتر واسم نوشته میتونم خودم تو خونه تزریق کنم؟آخه سختمه ...

اصلا خودت بايد تزريقدكنيذكاري نداره 

٩ ماهووو اينجوري بايد بري مركز😂

نود درجه با افاصله٤ انگشت از ناف به سمت پهلوها و چپ و راست ميتوني تزريقدكني قبلش پدالكي بزن بعد شبيه نيسكون بگير بعد ٩٠ درجه اروم اروم تزريق كن

فریناز جان این آمپول آنوکسا ک برا بعد انتقال دکتر واسم نوشته میتونم خودم تو خونه تزریق کنم؟آخه سختمه ...

آره عزيزم انوكسا ك خيلى راحته چون اماده ست

پروژسترونم اگه دارى خودت ميتونى تزريق كنى

همه ماخودمون تزريق كرديم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

ای از دست تو دختر جان 😄😄

من آنقدر حالم بد رمق ندارم از صبح همینجوری افتادم 

این حالت تهوع و عوق زدن پدرمو در آورد دیگه دل و روده برام نمونده