2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
اشكال نداره استراحت كن چيزى نيس همه مون اين روزا رو گذرونديم و اين لك هارو ديديم

اره عزیزم توکل بخدا ب خودم استرس بدم بی فایده است 

خدا خودش داده بخواد هم نگهش میداره 

ممنون عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اونجا اصلا ب من امید ندادن  باشه ممنون جوابمو دادی

ببين كلا شعور براى اينا ب صفر رسيده

هم اين مراكز هم ازمايشگاهها و هم سونوگرافى ها

ب اين فكر نميكنن ك ما چ بدبختى ها كشيديم ك ب اين مرحله رسيديم و نبايد ذره اى استرس وارد بشه بهمون

مگه خدا هستن ك اميد ندادن نعوذوبالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا اصلا ب من امید ندادن  باشه ممنون جوابمو دادی

ببین من ۱۲ هفته رفتم پیش یه دکتری که خیر سرش توی تهران حرف اول رو میزنع برای بارداری پرخطر!!!

نه گذاشت نه برداشت گفت خانم بارداری شما ۵۰/۵۰ هست، یعنی خیلی امید نداشته باش!!!!! 

رفته بودم پیشش برای سرکلاژ همه چیز هم خوب بود.

گفت بخاطر سابقه زایمان زودرس قبلیت احتمال موندن این یکی هم ۵۰ درصده!!!!! بعد سونو رو نگاه کرد گفت ای باباااا هماتوم هم که داری!!! انگار مثلا دور از جون سرطانه!!! خیلییی رایجه هماتوم اونم توی آی وی اف و هفته های پایین!!!

ببین جوری شوک شده بودم که حتی نمی‌تونستم پلک بزنم!!!!

فقط یادمه اومدم تو ماشین و با تمام وجودم جیغ زدم به همسرم گفتم بمیرم هم دیگه نمیام پیش این دکتر!!!

بعدش اومدم کرج به دکتر دیگه، انقدرررررر بهم روحیه و آرامش میده که خدا می‌دونه همش میگه مامان جان همه چیز خوبه و بچه ت داره عین فرشته ها بزرگ میشه لاحول و لا قوه الا بالله العلی العظیم ⁦❤️⁩🌹

اینو گفتم که بدونی اول و آخر کار دست خداست، اگر دکترت خوب نیست بدون تعلل عوضش کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اونجا نگفتن زوده نسرین اصلاا حالمو داغون کردن 😔 البته که دست خداست 

اونا خدا نیستن ولشون کن 

آروم باش 

توکل کن به خدا 

انرژی مثبت بفرست براشون 

راه سختی ما پیش داریم اگه قرار سر هر چیزی اینجوری کنیم که بچه ای نمیمونه عزيزم 

تا نه هفته فرصت داری برای تشکیل قلب 

دیگه غصه چرا؟!؟! 

چرا پیشواز میری 

اره عزیزم توکل بخدا ب خودم استرس بدم بی فایده است  خدا خودش داده بخواد هم نگهش میداره  م ...

اخه استرس نداره

تازه ب اين تاپيك نيومدى ك وارد نباشى ب اين مسائل

تاحالا از همه مون ايناروشنيدى ك لك داشتيم و چيكارا كرديم ك هماتومى ك بوجود اومده دفع بشه

من شبى ك خونريزى كردم اولين چيزى ك ب همسرم گفتم گفتم نترسيا من خونريزى كردم و اين تو اى وى اف شايعه احتمالا هماتومه

تازه خونريزى هم بود قشنگ پد و لباس زيرم كثيييييف شده بود

و سعى كردم ارامش بدم ب خودم و با استراحت و دارو دفع شد شكرخدا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
حق با شماست  من خیلی صعیف ام خیلی شکننده ام  خیلی خیلییییی زود اشکم در میاد سر هرچی 😢

اشک بریز اشکال ندارد منم همینم. ولی اجازه ورود افکار منفی نمیدم، کلا هرررر. چیزی که بخواد به بچم آسیب بزنه باید بره به درک. حتی اگر از خود من باشه. با تمام وجود جلوی هرررر چیزی که بخواد حتی ذره ای به بچت آسیب بزنه وایسا، تو مادری باااااید از پیش بربیای، باید قوی باشی، تکیه گاه فرزندانت هستی از همین الان قوی باش 😍😍😒

ببین من ۱۲ هفته رفتم پیش یه دکتری که خیر سرش توی تهران حرف اول رو میزنع برای بارداری پرخطر!!! نه گذ ...

سحر جان دکتر منم به مریضاش میگه مامان جان بچه قدش آنقدر هنه جاش خوبه 

مثلا کلیه کمی ورم داره که تو این هفته عادیه فقط گفتم بدونی که هفته های بالاتر حواست باشه که ورم کم شده باشه 

همین مامان جان گفتنش انرژی به آدم میده اینکه امید میده و... 

بعضی ها واقعا شعور ندارن درک ندارن 

وجدان هم ندارن 

دقیقا منم همینو میگم  رنگ روی منو دیدن اما ...😭😭😭

اتفاقا كور هم هستن

نميبينن باردرهارو و درك ندارن

وگرنه نميگفتن اونجورى

بچه ها شرمنده بیشتر از این نمیتونم بمونم، الآنم زیاده روی کردم.

تو رو خدا استرس رو از خودتون دور کنید، اتفاقی که قراره بیفته میفته پس حداقل شما با افکار منفی خودتون باعثش نباشید.

انرژی مثبت بدید به فرشته هاتون تا به بهترین شکل رشد کنند و به مادر قوی خودشون افتخار کنند 😍

شبتون بخیر مامان خانمهای حال حاضر و مامان خانمهای آینده، در پناه خدا باشید همگی 🤲🌹

ببین من ۱۲ هفته رفتم پیش یه دکتری که خیر سرش توی تهران حرف اول رو میزنع برای بارداری پرخطر!!! نه گذ ...

من میدونم اون لحظه چقد سختت بود

سونو داولر رفتم قلبم انقد تند تند میزد ب طبع نفسمم تند تند شده بود دکتر با لحن بدی گفت دو سه دقیقه نفس نکش😔

نمیفهمیپ چقد حالم داغونه

ممنون از حرفات برام تایپ کردی خدا دخترتو سالم بزاره بغلت❤️

اشک بریز اشکال ندارد منم همینم. ولی اجازه ورود افکار منفی نمیدم، کلا هرررر. چیزی که بخواد به بچم آسی ...

کل تایمی که رویان بودم بغض خفم کرد رفتم اخر دستشویی یکم گریه کردم اما واای رسیدم خونه سرنماز چنان هق هقی زدم نفسم بالا نمیومد ولی از اون موقع در حد چند قطره گریه کردم و خدارو صدا زدم

بچه ها شرمنده بیشتر از این نمیتونم بمونم، الآنم زیاده روی کردم. تو رو خدا استرس رو از خودتون دور کن ...

شبت آروم💚💚