2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوستان من شیاف گذاشتم همراه شیاف دستمال کشیدم لکه قهوی دیدیم  دکترم گفت لکه قهوی دیدی شیافتو سه تا کن الان یکی دیگه بذارم که اصلا لکه نبینم ولی منظورشو نفهمیدم با فاصله یا همزمان خیلی میترسم بچه ها یکی کمک کنه جواب بده 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خدا رو شکر که یه طرف قضیه فعلا اوکی هست انشاءالله همه چی هر طور صلاحتونه رقم بخوره اگر میخوای خیالت ...

خیلی ممنون ازدعای خیرتون چشم حتما اینکارو هم انجام میدیم تاخیالمون ازهرجهت راحت بشه بعدتصمیم میگیریم چه روش درمانی روشروع کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان من شیاف گذاشتم همراه شیاف دستمال کشیدم لکه قهوی دیدیم  دکترم گفت لکه قهوی دیدی شیافتو سه ...

نه عزيزم يعنى هشت ساعته بذار

نگران اين لك ها نباش ك همراه شياف و اپليكاتور مياد بيرون

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلامت باشی عزیزم ، ان شاالله برای همه 🤲🌹

عزیزم بیا جواب منو بده 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
مثلا خواستم ببینم لکه بینی اینا ندارم ممکنه رشدشون متوقف شه نفهمم😢

😐😐😐😐

والا بخدا موندم چی بگم بهت !!!!!

بجای اینکه براشون انرژی مثبت بفرستی و دعای خیر بدرقه راهشون بکنی تا با تمام نیرو رشد کنند به امید خدا ، اونوقت نشستی افکار منفی میبافی واسه خودت؟؟؟؟ می‌دونستی به هرچی فکر کنی مستقیم میشینه روی جنینات؟؟؟ اونا الان توی وجود تو هستن ذره ذره افکار و احساسات تو رو میفهمن، فکر کن دور از جون مامانت بیاد بهت بگه نکنه قلبت وایسه خدای نکرده ؟؟!!! 

آخه این کارا چیه میکنید با خودتون و اون طفل معصوم ها 😭😭😭

اونا دارن با نهایت سرعت رشد میکنن و به دعای خیر و انرژی مثبت شما نیاز دارن پس تو رو خدا با افکار منفی سد راهشون نشید گناه دارن 🥺🥺🥺

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
نه عزيزم يعنى هشت ساعته بذار نگران اين لك ها نباش ك همراه شياف و اپليكاتور مياد بيرون

اخه عزیزم اولین باره الان دوباره دستمال کشیدم بازم دیدیم 

دوستان من شیاف گذاشتم همراه شیاف دستمال کشیدم لکه قهوی دیدیم  دکترم گفت لکه قهوی دیدی شیافتو سه ...

عزیزم همه ما لکه بینی داشتیم خیلی ها حتی خونریزی.

نه سه تا رو که با هم نذار، هر ۸ ساعت یکی ذار.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خسته ام خیلی 😭 اخ همه جونم درد میکنه از اینهمه درد

عزيزم براى آرامشت اية الكرسى خوندم

خودتم چندين بار الا بذكرالله تطمئن القلوب بخون تا دلت آروم بگيره و بخوابى 

اين استرسا براى اون جوجه ى قشنگمون خوب نيس

ناراحت ميشه مامانش اينجوريه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم همه ما لکه بینی داشتیم خیلی ها حتی خونریزی. نه سه تا رو که با هم نذار، هر ۸ ساعت یکی ذار.

باشه عزیزم ممنون  فریناز جون جوابمو داد 

اخه عزیزم اولین باره الان دوباره دستمال کشیدم بازم دیدیم 

اشكال نداره

استراحت كن

چيزى نيس

همه مون اين روزا رو گذرونديم و اين لك هارو ديديم

😐😐😐😐 والا بخدا موندم چی بگم بهت !!!!! بجای اینکه براشون انرژی مثبت بفرستی و دعای خیر بدرقه راه ...

حق با شماست 

من خیلی صعیف ام خیلی شکننده ام 

خیلی خیلییییی زود اشکم در میاد سر هرچی

😢