2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
واقعا 😢 همون کارشناس تغذیه منظورته ؟  اره خودمم خیلی نکرانشم من نمیتونم تغذیه رو کنترل کنم مگ ...

بله عزیزم، رژیم مخصوص دیابت بهت میدن کنترل میشه ان شاالله 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها اگه ممکنه راهنماییم کنین  من با حساب روز انتقال امروز روز 12 انتقال هستم و اگر از روز ب ...

ان شاالله که خیره لکه لانه گزینی من روزه هفتم داشتم نهم دهم یازدهم هم داشتم بعد از اون هم تا یه مدت لکه بینی قهوه‌ای بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرش خیلییی شلوغ بود، مطب تهرانپارسش البته من رفتم. یکی از فامیل هام باهاشون سزارین شده بود خیلی راضی ...

عه خب خداروشکر منم مطب تهرانپارسم میخوام برم نزدیکمه مطب پاسدارنش دوره بهم همسرمم سرکار میره جور در نمیاد

خیلی ممنون ک جواب دادی.خیلی نگران شدم گفتم خدایی نکرده چیزی نشه.خداکنه تافردا خوب بشم

ميشه خودتو نگران نكن

نى نى ها ديگخ ب اون پايينى نيستن ك خداى نكرده درد از اونا باشه

اومدن بالاتر😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها ی سوال ماها که ای وی اف کردیم رابطه جنسی تاچند ماه محدوده اصلا دکترای شما چی گفتن؟ میدونم با ...

خواهر ما باردار بشیم تا آخر فکرشم نمیکنیم! اصلا خوب نیست اونم تو شرایط ما

دکتر هم بگه اوکیه من هرگز ریسک نمیکنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام بچه ها یه سوال دارم خواهشن هرکسی میدونه جوابمو بده.ازدیروزتخمدان چپم دردمیکنه ول میکنه.امروز بی ...

من الان اینجوریم 

که از ماما خودم پرسیدم گفت نگران نباش 

انشالله که خیر 

درد زمان پریودی ولی یک‌سره نیست 

بچه ها اگه ممکنه راهنماییم کنین  من با حساب روز انتقال امروز روز 12 انتقال هستم و اگر از روز ب ...

سلام عزيزم حتما با دکترت تماس بگیر 

من یک سری اینجوری شدم دکترم گفت آمپول رو دوبل کن و استراحت 

انشالله که خیرر

استراحت کن آمپول بزن 

سلام عزيزم حتما با دکترت تماس بگیر  من یک سری اینجوری شدم دکترم گفت آمپول رو دوبل کن و استراحت ...

ممنون عزیزم 

متاسفانه هیچ راه تماسی با دکترم ندارم تا شنبه 

حالت تهوع و سردرد شدید هم دارم نمیدونم باید چیکار کنم 

انشاالله که مانع نشه عزیزم ولی باید پیش دکتر ایمونولوژی میرفتی منم داخلی رفتم گفت مشکل نداره .امیدوا ...

ای خدا!من اصلا اطلاعی نداشتم در این مورد!

این دکترا که بعضیشون بی دقتی میکنن دیگه خدا خودش درست کنه