2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
تیکرت مبارک عزيزم  والا من رو تقویم با دوتا نرم افزار زدم همین و داد  تو هم با همین باش ...

ممنون گلم 

اره عزیزم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ان شاءالله بزودی زود دامت سبز بشه و دامن همه منتظرا  و خدا تو دلیای مارم حفظ کنه بحق امام حسین ...

انشالله بسلامتی این دوران رو تموم کنی ونینی گلتو بغل کنی🙏

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مهتاب مهربون. هنوز توی دلهره و شوکم. ان شااله که خدا خودش تا آخرش بخیر و سلامتی  بگذرونه

الهی آمین

برات نذر میکنم

ان شاء الله خدا قبول کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
المان خیلی سخت میگیرند. از وقتی کرونا آمده دیگه کلا اورژانس راه نمیدند، مگه با آمبولانس بیان و ببرن. ...

اشکال نداره عزیزم هر جایی باشی یه داستانی داره.. با نیت مثبت بهش نگاه کن ایشالا که اتفاقات خیلی خوبی در راه باشه برات

ان شااله. یعنی واقعا این دوست ما تا ۱۹ هفته متوجه نشد؟ فردا میرم پیش دکتر، ان شااله باشه، خودش بای ...

اره عزیزم واقعا نمی دونستن چون پسرشون و شیر میدادن و کلا پریود نمیشدن

خوندم که چقد سیستم پیچیده ای داره المان ولی واقعا یکی دو روز دیرتر بشه سرمت چیزی نمیشه 

بعد ب نظرم چون بی بی چکای اونجا حساسیتش بالاست پس حتما نی نی تازه جا خوش کرده دیر نمیشه نگران نباش  

سلام بچه ها اینجا کسی دفع پروتتیین داشته و دوقلو باردار باشه؟ من دفع پروتیینم رو ۲۶۰ هست دکتر گفت ...

سلام شانسی اومدم این تاپیک از وقتی بچه هام دنیا اومدن نمیومدم 

کامنت شمارو دیدم 

شرایط شما مشابه منه !من البته بیشتر بود مسمومیت بارداری داشتم 3هفته همش ورم و اینا زیاد میشد اخرش توی 34هفته بچه هام دنیا اومدن 

امپول تشکیل ریه رو بزنی هیچ مشکلی نداری فقط حواست به ورم و فشارت باشه 

کاری هم داشتی درخواست دوستی بده تاجایی که بشه کمکت میکنم چون خودم کشیدم و درکت میکنم ولی نگران نباش 

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
انشالله بسلامتی این دوران رو تموم کنی ونینی گلتو بغل کنی🙏

ممنونم عزیزم ان شاءالله 

انشاءالله بعد انتقال خوش خبر بیای حسابی خوشحالمون کنی گلم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
خدا به همه ببخشه واقعا عزیزم من ابن سینا رفتم،اهواز دو بار آی یو آی کردم منفی شد دیگه با همه سختیاش ...

ببخشید شما از اهواز رفتین تهران برا انتقال؟؟

چندروزبعد از انتقال برگشتین اهواز 

دکتر به من گفته اگه انتقال دادی هداقل ۴روز باید بمونی 

آخه منم ازبندرعباس میرم شیراز دکتر

اره عزیزم واقعا نمی دونستن چون پسرشون و شیر میدادن و کلا پریود نمیشدن خوندم که چقد سیستم پیچیده ای ...

من شنبه یهو تمام جونم بعد از شام شروع به خارش کرد، البته بیشتر پشتم و روی شکم بود، طوری که گریه ام گرفته بود، دیگه همسرم مجبور شد با یه پماد ضد آلرژی پشتم و شکمم رو کمی چرب کنه. ما خونه مادر شوهرم بودیم و من فکر کردم حتما اون یه ادویه استفاده کرده که بدن من حساسیت داده. آخه من به ادویه ها حساسیت دارم. ولی الان باز پشتم و روی شکم به شدت میخاره.

یعنی این هم ممکنه از بارداری باشه؟

من شنبه یهو تمام جونم بعد از شام شروع به خارش کرد، البته بیشتر پشتم و روی شکم بود، طوری که گریه ام گ ...

اره عزیزم از علائم بارداری هم هستش چند روز پیش یکی از بچه ها همینجا از خارش بدنش شاکی بود اسمشو یادم نمیاد متاسفانه  وقتی اینجوری میشی سعی کن یه چیز خنک بخوری مثل ماست یا خیار یا اب فراوون کمک میکنه 

من و شما دو روز هست فاصلمون. من ۲۰ تیر شما ۲۲ تیر ۳۶ روز می شه مال من پنج هفته و یک روز 

چه جالب منم با شما دو روز فاصلمه.  تاریخ پریودی 24 تیر بوده. ☺️

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
دوستان عزیز، کسی بوده توی بارداری، بدنش حساسیت داده باشه و مدام بخاره؟

جاری من وقتی حامله بود تمام بدن خارش داشت.  

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌