2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
من آمریکا نیستم. سیستم ایران خیلی شبیه آمریکا هست. آمریکا واقعا خوبه. من آلمانم 🥺، به خدا از وقتی ...

ی بار دیگه درخواست دادم قبول کن

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
والا الان جلسه ۹ هستم ۷۰ درصد ریزش داشتم ولی فک کنم حالا حالا ها باید برم چون میریزه باز در میاد یا ...

ولی اینم بگم باردارم شدم موهام خیلی زیاد شده شکمم زیره چونم ولی بیکینیم ک یکم بیشتر شده بازم راضی ام چون هم نازکه هم کم اذیت کننده نیس خلاصه قبلش بریم برا بارداری یکم راحتتریم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم کاش یکی از دکترا اینجا رو باهاش در ارتباط باشی و ویزیت آنلاین شی واسه این مواقعه خوبه

ویزیت آنلاین واسه من فایده نداره. باید سرم و داروهام رو بگیرم و هر چی زودتر مشخص بشه که آیا واقعا یه بارداری واقعی هست.

من قبل این سه بار سقط داشتم و یه بار کورتاژ شدم 😔

ولی اینم بگم باردارم شدم موهام خیلی زیاد شده شکمم زیره چونم ولی بیکینیم ک یکم بیشتر شده بازم راضی ام ...

همون بیشتر به خاطره بیکنی میرم وگرنه با این همه قرص و دارو تمام هرمونامون به هم میریزه

جنینت چند روزه بودن چندم انتقال دادی پریودیت کی بوده 

پنج مرداد انتقال دادام جنینم سه روزه 

از دکترم پرسیدم گفت از پریود حساب کن یعنی ۲۲تیر 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ویزیت آنلاین واسه من فایده نداره. باید سرم و داروهام رو بگیرم و هر چی زودتر مشخص بشه که آیا واقعا یه ...

سلام عزیزم

از دکتر زنان خودت خیلی طول میکشه وقت بگیری؟

عجیبه چقد من سوئدم

اینجا میتونی بری اورژانس

همه کار میکنن برات

٤ هفته و ٦ روز

ممنون عزیزم اره چهار هفته و شش روزمه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
نمیدونی سیستم اینجا خیلی مسخره است😭😭، اورژانس اینجا تا حال طرف رو به موت نباشه، راه نمیدند. من سقط ...

ای خدااا، چی بگم عزیزم، راهکاری به ذهنم نمیرسم‌ . ان شاالله که هرچه زودتر دردت آروم بشه و همه چیز ختم بخیر بشه عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ویزیت آنلاین واسه من فایده نداره. باید سرم و داروهام رو بگیرم و هر چی زودتر مشخص بشه که آیا واقعا یه ...

ای بابا برات دعا میکنم حالا اگه خواستی از دکترم کمک بگیر خواهر انشالله همه چی درست میشه 

عزیزم چه جوری ثبت نام کنیم میشه راهنمایی کنی

تو این سایت کامل توضیح داده عزیزم.

https://nabarvari.khadije.com/f/moharram1401

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من با حساب خودم و پریودم چهار هفته و شش روزمه  ولی با تیکر بارداری و حساب نسرین جون پنج ...

عزیزم ۴ هفته و ۶ روز هستی . فردا میشی پنج هفته ان شاالله 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ای بابا برات دعا میکنم حالا اگه خواستی از دکترم کمک بگیر خواهر انشالله همه چی درست میشه 

میگم برو پیش ی دکتری که الان در دسترس هست بالاخره ی رحمی دارن ی کاری برات میکنن