2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
انشاءالله به همین سیکل مادری عزیزم ، اتفاقا پزشک منم بر خارجی بودن استرادیول تاکید فراوان داشت  ...

اا مرسی عزیزم .خوب پس اگه مشکلی نیست همینجوری میخورم .حالا پنجشنبه میگردم اگه جایی تونستم خارجیش رو پیدا کنم خارجیش رو میخرم .مرسی 🌷😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا اولین بار خدارو شکر کردم که ایران زندگی میکنم مرگ بر آمریکا🥲

من آمریکا نیستم. سیستم ایران خیلی شبیه آمریکا هست.

آمریکا واقعا خوبه.

من آلمانم 🥺، به خدا از وقتی که آمدم برای هر دکتری رفتن خون به دل شدم. یعنی خدا نکنه یه سوزن بره دستم اونقدر استرس و تپش قلب میگیرم که حالا چطوری دکتر رو راضی کنم دارو بده😔

بچه ها من با حساب خودم و پریودم چهار هفته و شش روزمه 

ولی با تیکر بارداری و حساب نسرین جون پنج هفتمه تمام میرم تو شش اصلا نفهمیدم چی شد کسی هست راهنمایم کنه ممنونم تازه نرم افزار خودم هم زده چهارهفته 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
دوستان عزیزم من امروز داروهای سیکل انتقالم شروع شد دوتا استرمارین و دوتا استرادیول..استرامارین خارجی ...

من استرومارین ایرانی خوردم سیکل اخر ک بالا رفت شکر خدا. نگران نباش ان شاالله خوب بالا میره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من آمریکا نیستم. سیستم ایران خیلی شبیه آمریکا هست. آمریکا واقعا خوبه. من آلمانم 🥺، به خدا از وقتی ...

ای ببخشید پس مرگ بر آلمان🥲 خدا کمکت کنه واقعا خیلی سخته ما از شهرستان تا تهران میخوایم بریم کلی دق دقه داریم حالا شما تو کشور غریب با این مشکلات ..... امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزدلم کاش میشد بیای اینجا کارات رو انجام بدی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
ای ببخشید پس مرگ بر آلمان🥲 خدا کمکت کنه واقعا خیلی سخته ما از شهرستان تا تهران میخوایم بریم کلی دق ...

میگم کاش یکی از دکترا اینجا رو باهاش در ارتباط باشی و ویزیت آنلاین شی واسه این مواقعه خوبه

میگم کاش یکی از دکترا اینجا رو باهاش در ارتباط باشی و ویزیت آنلاین شی واسه این مواقعه خوبه

بهت درخواست دوستی دادم قبول کن

بچه ها من با حساب خودم و پریودم چهار هفته و شش روزمه  ولی با تیکر بارداری و حساب نسرین جون پنج ...

جنینت چند روزه بودن چندم انتقال دادی پریودیت کی بوده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ی دکتر هست فوق تخصصه خیلی هم با حوصله و مهربونه دوستی رو قبول کن تا پیجشو برات بفرستم ویزیت آنلاین هم داره میتونی سوالاتتو ازش بپرسی و اگه خدای نکرده مشکلی برات پیش اومد ازش کمک بگیری خیال خودتم راحت تره

سلام بچه ها اینجا کسی دفع پروتتیین داشته و دوقلو باردار باشه؟ من دفع پروتیینم رو ۲۶۰ هست دکتر گفت ...

نكران نباش ان شالله كه نميرسه بموقع زايمان ميكني ولي دوستم سر پسرم دىقلو پسر داشت ٢٨ هفته زايمان كرد خداروشكر بجه هاش الان ٤ سالشونه يكيشون فقط چند روز دستگاه موند يكيشون فك كنم يهفته طولانيم نبودن