2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
[QUOTE=248935226]بسلامتی انشالله 😍😍😍 خیالت راحت شد انشالله دیگه هیچ استرسی نداشته باشی تا بدنیا ا ...

عزیزدلم الهییییی دورش بگردم 😍😍😍خدا حفظش کنه براتون 

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه های که باردارین من قبل اینکه بفهمم باردارم واقعا حالت تهوع داشتم گاهو بی گاه یعنی هم صبح هم شب هم ظهر وقتو بی وقت بعدش ازمایش دادام همچنان ادامه داشت تا چند روز پیش ولی الان دو سه روزه نه حالت تهوع دارم نه درد دارم هنوذ چهار هفتمه میترسم برم سونو چیزی بشنوم که اصلا دلم نمیخواد منتظرم پنج هفته بشه برم ببینم چی میگه برام دعا کنید مشکلی نباشه 

یا بودن کسای مث من که هیچ مشکلی نبوده 🥺

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان یه سوالی داشتم  هرکسی مثبت میشه حتما لک لانه گزینی میبینه یا بودن کسی که لک بینی نداشته ...

عزيزم من نداشتم

لزوما نبايد باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزدلم الهییییی دورش بگردم 😍😍😍خدا حفظش کنه براتون 

خدانكنه گلم

مرسى😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه های که باردارین من قبل اینکه بفهمم باردارم واقعا حالت تهوع داشتم گاهو بی گاه یعنی هم صبح هم شب ه ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه میکنی با بارداریت 😍😍

فکر بد نکن انشالله که چیزی نیس و فندقت تو دلت سالم و سلامته 

سلام عزیز دلم چقد خوشحال شدم برات چقد دعات کردیم خدایا شکرت ممنونم ازت🥺🥺🤲🤲انشالله این دوران رو ه ...

ممنونم عزيزم ان شاالله ب بركت دعاهاتون خودتون و تو دلى هاتون در پناه خدا باشيد🤲🏻💚😘

سلام عزیزم خوبی؟ چه میکنی با بارداریت 😍😍 فکر بد نکن انشالله که چیزی نیس و فندقت تو دلت سالم و سلا ...

سلام عزیزم کم پیدای چرا نیستی حتما داری خودتو برا انتقال ماه بعد اماده میکنی 

خداروشکر بد نیستم فقط نگرانی تمومی نداره 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
 بچه ها چجوری خودمو اماده کنم واسه انتقال ؟؟؟؟؟

ویتامین دی، ای، ال آرژنین، امگا۳ هر روز بخور

غذای سالم و کم کربوهیدرات

آب زیاد بخور، پیاده روی کن 

و شاد باش، موزیک شاد گوش کن، برقص، فیلم خنده دار ببین

بگو خدایا من خودمو سپردم به تو و فکر هیچیو نکن که استرس نگیری

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم نگران نباش بچهای همین تایپیک میگفتن علایمشون هی میره و برمیگرده

چی بگم عزیزم 

والا برا من رفته دیگه خبری ازش نیست انگار نه انگار هیچ نشونه ای نمیده توکل بخدا انشاءالله هر چی خیره باشه 

سلام عزیزم کم پیدای چرا نیستی حتما داری خودتو برا انتقال ماه بعد اماده میکنی  خداروشکر بد نیست ...

به قول یکی از خانما گفت میخوام یکم از حال و هواش در بیام تا خودمو جم وجور کنم واسه انتقال بعدی اگه خدا بخواد ..

بزنید طرح فرزندان غدیر میاره. الان پیدا می کنم لینکشو و میذارم ضامن نه فقط ی چک صیادی به عنوان ضمان ...

نوشته باید ۵سال از ازدواج گذشته باشه 😓😓ما هنوز ۳ ساله 😅 بنظرت تایید میشیم یا نه بخاطر این مورد 

به قول یکی از خانما گفت میخوام یکم از حال و هواش در بیام تا خودمو جم وجور کنم واسه انتقال بعدی اگه خ ...

انشاءالله که که خیره عزیزم ایندفعه مثبتی برا منم دعا کن تا اینجا اومدم خدا هوامو داشته باشه با این سرماخوردگیم اتفاقی نیافته