2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046122 بازدید | 684499 پست

بچه ها پيش بندم خووووبه من دوتا گرفتم جفتش نو موندن ولي بچه خواهرم اب دهن زياد ميريخت لباساشو كلا خيس ميكرد٦/٧ تاااداشت پشت هم هي تعويض ميكردن

همون در حد دوتاااا خوبه لازم شد بازم ميخرين

ظرف غذااااشون هست

بند پستونك

كتاب حموم اچون اون سوت سوتيكا ميگن خوب نيست براي حموم اب ميره توش كپك ميزنه و٠٠٠ اونارو همون بيرون بايد استفاده كنن

شونه و برس

چند تا دستمال لطيفم بگيرين خداي نكرده براي ابريزش و يا دهن پاك كردنشون ادم اوايلش دلش نمياد دستمال كاغذي بزنه😅

اينا يادم اومدم

ینی من بتام کم بود پسره😅

ثابت شده نيست اما اكثرا اينجور بوده

هرچى باشه فقط سالم و صالح باشه ان شاالله🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها پيش بندم خووووبه من دوتا گرفتم جفتش نو موندن ولي بچه خواهرم اب دهن زياد ميريخت لباساشو كلا خي ...

عاشقتم ك شب ميشه ذهنت كار ميكنه😅

دمت گرم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی زین جون،ای جان خدا حفظش کنه برات😍💖دکترت کجاس؟وقت میزاره برات سرسری ردت نمیکنه؟من میخوام دکترم ...

دکترم سعادت آباد مطبش هست.وقت میزاره تا دلت بخواد ماهم میگیم بابا بیایین بیرون دیگه چقدر درد دل میکنین باهاش.دوستام پیشش دوقلو باردارشدن.همونجا سونو انجام میده.داخلی.واژینال.باردار ها هم سونو معمولی  همونجا داره.داروخانه هم نزدیکه.دکتر حاذق ومهربون هم خودش هم منشی.خودش میگه کجا بری آزمایشگاه وسونو جاهای خوب معرفی میکنه مال هرجارو قبول نمیکنه.

من میرم باسونو ۳۳۰۰۰۰ویزیت میدم هر دفعه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
فريناز جوابت كي مياد ازت پرسيدم ولي نديدم پيامتوو وسطاش يهوو ميرم براهمونه ببخشيد گيجم😥

عزيزدلم يكى گفت ده روز يكى گفت دوهفته ولى اگه زودتر بياد زنگ ميزنيم

ده روز ميشه اخر همين هفته دوهفته ميشه دوشنبه سه شنبه هفته ديگه

توكل بخدا

بچه ها پيش بندم خووووبه من دوتا گرفتم جفتش نو موندن ولي بچه خواهرم اب دهن زياد ميريخت لباساشو كلا خي ...

كتاب حموم چ جوريه

بچه ها راستى ى سوال

كسى از دخيره بند ناف خبر داره روالش؟ 

شنيدم ميگن مادرى ك بدنش تتو داشته باشه نميتونه بندناف ذخيره كنه راسته؟

نمیدونم والا اینم شانس من بود،شنبه وقت دکتر دارم برم ببینم سل فری میگه بده یا نه،غربالگریم خوب بود ی ...

چند سالته ؟

اینجا بغیر از غربالگری خیلیها سلفری هم انجام بصورت اختیاری انجام میدن که خیالشون از سلامت جنین راحت باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آره عزیزم برای من دوبار انجام می دادن تو هر سیکل انتقال، یکبارش هم عالیه هزینه اش یادم نیست

عزیزم میشه بجای خودم از یه نفر هم خون وهم گروه خونی خودم خون گرفت؟

چه مقدار میگیرن مثل ازماایش شیشه ای هست یا مثل کیسه خون  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
نمیدونم والا اینم شانس من بود،شنبه وقت دکتر دارم برم ببینم سل فری میگه بده یا نه،غربالگریم خوب بود ی ...

ان شالله كه چيزي كه نيست ولي بابت دل مشغولي خودت اگه دوست داري و مشكلي نداري بابت هزينش سلفري رو بده