2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046188 بازدید | 684501 پست
عزيزم هماتوم مخصوصا خونريزى زياد فقط استراحت مطلق دفعش ميكنه و اب خوردن زياد پله اصلا بالاپايين نك ...

شیاف روزی سه تا استفاده میکنم هفته ای یک بارم سوزن پورلوتون میزنم روزی شش تا استرادیول و یه دونه استرومارین میخورم دکتر آسپرین و سوزن انوکسان رو قطع کرد گفت دوز داروهات بالاس اضافش نکرد فقط سوالم اینه خونریزی روی جنین اثر می‌ذاره خیلی نگرانم جنین مشکل داشته باشه

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
سلام عزیزمم، یک دنیا تشکر، حاجت روا بشی ان شاالله 🤲🌹

ممنونم عزیزم 😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی عزیزم کورتاژ  کردم بازم رفتم سونو گفتن چیزی تو ساک نمی بینن چندروز بعدش به لک افتادم ...

عزیززمم 😔😔😔چقدر ناراحت شدم .خدا به دلتون آرامش بده و خیلی زود جاش براتون پر بشه🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نسرین جان یه هفته مونده بود به غربالگری اولم رفتم دکتر سونو کرد تو مطبش گفت قلبش نمیزنه رفتم سونو بی ...

عزیزم شما همون دوستی هستید که گفتی جنین رو دادی آزمایش و سندروم داون بوده؟ اگر نیستی ببخشید که اشتباه شده

اگر هم خودت هستی،  گفتم بگم که دلیل ایستادن قلب جنین همون مشکلدار بودنش بوده. خیلی وقتها جنینهای مشکلدار بطور طبیعی از بین میرن. اما الان که متوجه شدی چنین ژنی رو دارید حتما حتما باید آزمایش سلفری بدی، بغیر از غربالگری که همه انجام میدن حتما سلفری هم انجام بده و خیال خودتو راحت کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خداروشکر که به نتیجه رسیدی  توکل بر خدا، شما نامه ناباروری نگرفتید ببرید بیمه که نصف هزینه رو ب ...

عزیزم من انتقال دادم ان شاءالله شما دعا کنی نتیجه بده

نه گلم نامه نگرفتم،شاید دوستان دیگه اطلاع داشته باشن

سلام  ی خوابی دیدم بچه هاا  خواب دیدم با دوستم و خواهرشوهرم رفتیم ی جایی که مشهد بود بعد ...

بهبه خوشبحالت حاجت روا بشی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
قبلش چون خیلی خونریزی داشتم اذیت شدم موقع کورتاژ که بیهوش بودم  شما هم مثل اینکه شمال هستی پیش ...

عزيزم كدوم شهرى؟ يعنى تحت نظر زينب نظرى بودى؟ اينكه گفتى بعد از شش هفته ك قلب تشكيل نشد اصلا سونو نكرد تا ان تى اون بود؟

خدا از دست اين دكتر

خيلى بيخياله همه كارهاشو ماماهاش انجام ميدن

من سال اول تقريبا چندماه تحت نظرش بودم ديدم بيخياله تغيير دادم دكترمو

چرا تحت نظر پيوندى نميرى خودشم مركز نابارورى داره

خيلى عاليه

من پهلوان رو نميشناسم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزان من ای وی اف مردم هفته هشتم قلب تشکیل شده ولی سه روزی یه بار خونریزی زیاد دارم دیشب هم دو ...

سلام عزیزم، به سلامتی و مبارکی ان شاالله 🤲🌹

استراحت مطلق باش، فقط برای سرویس بلند شد ، داروهات رو راس ساعت استفاده کرد و مرتب با دکترت در تماس باش. آب زیااااااد بخور . مراقب یبوست هم باش که اصلا نشی.

خیلی از بچه ها مثل شما خونریزی داشتن ولی شکر خدا رفع شده. فقط استراحت رو خیلی جدی بگیر، تا وقتیکه خونریزی داری فقط برای سرویس بلند شو.

ان شاالله که خیره عزیزم 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم ماهک جان .بعد از اتمام پریود انجام دادین؟چند دفعه انجام بدم؟

عزیزم من چند مرتبه انجام دادم روزهای ۱۳تا۱۵ میرفتم برای بادکش بعضیا خودشون میتونن انجام بدن ولی من بلد نبودم حتی یه چند ساعت از شکمم صدقه سر بادکش جاش موند  

سلام خوبی عزیزم کورتاژ  کردم بازم رفتم سونو گفتن چیزی تو ساک نمی بینن چندروز بعدش به لک افتادم ...

سلام عزیزم، متاسفم ... 💔💔

الهی که خدا خیلیییی زود جاش رو با یه دوقلوی سالم و صالح برات پر کنه گلم 🤲🌹⁦❤️⁩

شیاف روزی سه تا استفاده میکنم هفته ای یک بارم سوزن پورلوتون میزنم روزی شش تا استرادیول و یه دونه است ...

نه عزيزم كارى ب جنين نداره

فقط خداى نكرده خداى نكرده از همه دور اگر استراحت نشه و هماتوم پيشرفت كنه ممكنه باعث جدا شدن جفت بشه

واسه همين تاكيد داريم استراحت مطلق كنىين و داروهارو سروقت استفداه كنين تا دفع شه

من ب محض خونريزى هماتومم زنگ زدم مامانم بنده خدا اين راه دور اومد سه هفته پيشم موند و كارهامو كرد تا من استراحت مطلق باشم

سونوبعدى ك گفت دفع شده ديگه باخيال راحت رفت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
این دستور انتقال قبلم بود.ولی الان نرفتم هنوز پیش دکتر چهارشنبه ان شاءالله. میگم مثل دستور قبلی استف ...

عزیزم منم دستور مصرف استرادیولم هر دفعه مثل هم بود. فقط دفعه آخر پچ استرادیول هم اضافه کرد چون رحمم ضخیم نمیشد. اگر مشکل ضخامت نداری همون دستور قبلی رو اجرا کن تا پس فردا ان شاالله بری دکتر.

عزیزم شما همون دوستی هستید که گفتی جنین رو دادی آزمایش و سندروم داون بوده؟ اگر نیستی ببخشید که اشتبا ...

نه اون الهه بود