2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046393 بازدید | 684511 پست
نگران نباش، اکثر خانم ها توی دوران بارداری مشکل تیروئید پیدا میکنند، قرصهات رو بخوری و هرماه آزمایش ...

اخه اون مرکز بی فکر باید زودترازینا برام مینوشت من انتی تی پی اوی بدنمم بالاس باید هرماه چک بشه تیروییدم خداکنه به بچه هام اسیبی نرسه فقط 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه اون مرکز بی فکر باید زودترازینا برام مینوشت من انتی تی پی اوی بدنمم بالاس باید هرماه چک بشه تیرو ...

شما هر ماه آزمایش تیروئید رو بده، اگه دکتر فراموش کرد برات بنویسه، خودت بگو که بنویسه. ان شااله که نینی ها سالم اند و جاشون خوبه

سلام بچه ها من چکابمو امروز گرفتم از قبل کم کاری تیرویید داشتم تو ازمایشم خیلی کمکار شده بود باید تو ...

اقا منم اصلا مشكل تيروييد نداشتم الان پركار شده٠/٠٧ و ديروزم كلى ازمايش و سونو تيروييد رفتم

تو باردارى مناسفانه بالا يا پايين مياد و نگرانى نداره دارو ميخورى نرمال ميشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خودم یه شیاف استفاده کردم الان بند اومده خوابیدم ولی پاهام درد می کنه و حس می کنم الان پریود می شم م ...

نکن عزيزم خطرناکه دورت بگردم 

بخواب لطفا 

فقط آب زیاد بخور روزی ده لیوان آب بخور آب سرد نخوریااااا

انشالله که زود بند میاد گلم 

عهههه چه خوب که از تجربیاتت گفتی یکم خیالم راحت شد، باور کن الان نیم ساعته هی بزور بغضمو قورت میدم، ...

سلام عزیزم نگرانی نداره زن داداش منم بااینکه۲۲سالش هم بودموقع بارداریش دیابت بارداری گرفته بود انسولین استفاده میکرد،اتفاقامیگفت خیلی خوبه وهمه چیز میخوردولی قندش تنظیم شده بود،منم امروزآزمایش قندچهارمرحله ای داشتم قشنگ سرویس شدم ازبس خون گرفتن ازم🥲

نکن عزيزم خطرناکه دورت بگردم  بخواب لطفا  فقط آب زیاد بخور روزی ده لیوان آب بخور آب سرد ...

فدات بشم عزیزم ان شا الله سلامت باشی. اره هزار بار خودمو سرزنش کردم و بعد این خیلی مراقبم از بتام خیلی خوشحال بودم فکر می کردم چون ۶۰۰ هست دیگه تمومه ولی باید تا اخرین روز مواظب باشم اینبار به خوشی ختم بشه دیگه مواظبم خدا جون کمکمون کن

خودم یه شیاف استفاده کردم الان بند اومده خوابیدم ولی پاهام درد می کنه و حس می کنم الان پریود می شم م ...

خداروشکرعزیزم ،انشاالله که به خیرمیگذره،اغلب کسایی که مثبت میشن توهمین هفته ی اول خونریزی دارن نمیدونم واسه چیه حالایابه خاطرهماتوم یا داروهای رقیق کننده یه خون،منم داشتم

فدات بشم عزیزم ان شا الله سلامت باشی. اره هزار بار خودمو سرزنش کردم و بعد این خیلی مراقبم از بتام خی ...

واى چقد ياد خودم افتادم🤣🤣

منم تا مثبت شدم بتامم بالاى ١٠٠٠ بود فكر كردم ديگه همه چيز تمومه و بچم ٩ ماه ديگه بغلمه😅😅 افتادم ب دستمال كشيدن كف خونه و تميزكارى و رانندگى و تولد رفتن و از تولدبرگشتن و خونريزى كردن😅😅😅

منم هماتوم داشتم و با استراحت برطرف شد خداروشكر 

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه میگن باعث کند ذهنی میشه تیرویید 

عزيزم اكثرا تيروييدا تغيير ميكنه پس الان همه كندذهنن؟؟ 

يا بچه ها منظورت؟ بچه ها ك الان همه اعجوبه اى هستن تو سن خودشون