2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046261 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاره منم دامادمون اينجوري با اشتهااا خوردن گويا هم تاثير داره ولي من و همسرم فقط الكي ميخوريم كه خو ...

پس همون خودتون بد غذایید میخواید بچه قشنگ بخوره 🙄منم یکم بد غذا بودم شوهرم یکم درستم کرد 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
پس همون خودتون بد غذایید میخواید بچه قشنگ بخوره 🙄منم یکم بد غذا بودم شوهرم یکم درستم کرد 🤣

خدا كنه اين دومي غذاش به ماااا نره😂وگرنه من ميميرم يا كلا ولشون ميكنم به امون خداااا ميشن اسكلت

يا باز خودموووو  پوره ميكنم براشون

نه عزيزم ريسك هات رو بالا نزده و حتى بينابين نيست و خيلى هم خوبه نياز ب سلفرى ندارى كه

چون سقط قبلیم جنینمو دادم آزمایش و گفتن که سندروم بوده به خاطر اون الان دکترم می‌گفت باید سلفری بدی و حتی آمینو ولی هنوز جواب غربالگری مو نشونش ندادم هنوز

ب من ک گفته چون دوتان شبی دوتا بخورم بعدش افتضاح یبوست میگرفتم از اونورم شربت نمیخوردم چند روز اریت ...

توهم همون لاكسي ژل رو ميخوووردي؟؟ عاره ان شالله از امشب بخورم خيلي وقته نخوردم 

چون سقط قبلیم جنینمو دادم آزمایش و گفتن که سندروم بوده به خاطر اون الان دکترم می‌گفت باید سلفری بدی ...

خب اون قبلى ب غربالگرى نرسيده بود؟ يعنى ازمايش غربالگرى نداده بودى هنوز يا داده بودى؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اخه من فري بتا رو ديدم سر پسرام اينجوري كم بود بخاطر اون گفتم

مال من فرى بتام خيلى بالا بود و بخاطر همون ريسك هاى ريسك شد

آره فكر كنم  دخترا بالاتر يا خيلى  بالاست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخه عزیزم توی این‌پست نوشته بودی آیت الکرسی و صد صلوات و‌سوره حجرات به نیت تمام خانمهای تاپیک ،سوا ن ...

فرقی نداره عزیزم، هر طور راحت‌تری نیت کن و بخون. من همون اولش به نیابت از همه نیت کردم دیگه نیاز نیست هر روز نیت جدا بکنید. حاجت روا بشید ان شاالله 🤲⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دکتر رزاقی بود، که الان ایران نیست. دکتر شما کیه‌؟  هنوز نمی دونم با کی مجدد وارد سیکل بشم. دک ...

منم مریض دکتر رزاقی بودم که نیومد دستم موند تو حنا

والا فروتن و عارفی انقد سرشون شلوغه اصلا برات وقت نمیزارن منم دیگه حوصله این مطب های شلوغ نداشتم رفتم دکتر بختیاری هم خلوته هم برات وقت میزاره