2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
بد غذاست ولي جلوش چون از ٦ ماهگي غذا نخورد تازه بعد دوسالگي به غذا افتاد خيلي حواسمونو جمع ميكنيم به ...

🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
این غربالگری اولمه،کسی سردرمیاره؟

عزيزم بسلامتى همه چيز خوبه

🧿😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرم ای وی جی پس داشتی یا اینترلاپید ؟ منم سقط داشتم میتونه از دی اف ای بالا هم باشه قبل میکرو دی اف ...

بار دوم روز انتقال آی وی آی جی داشتم که منفی شدم، بار سوم بعد از مثبت شدن اینترالیپید زدم یکبار که دکتر گفت چون فقط یک فاکتورت مشکل داره همون کافیه.

والا دی اف آی بالا هم نداشت همسرم. دلیلش بدشانسی من بود ظاهرا! شما باردار شدی مجدد؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بگو علی اگر خوب غذا نخوری نی نی رو نمیدم بغلت

اصلااا خيلي راجع به بچهزحرف نزديك جز جنسيت ايناااا

نميدونم حرف زدن راجعبش خووووووبه يا بدتر حساسشون ميكنه

كلا چون نوزاد نديده اخرين بچه فقط خودش  دوسمت بيرون و مهمونيم كه تعطيل براش هنو جذابيتي نداره😅

بار دوم روز انتقال آی وی آی جی داشتم که منفی شدم، بار سوم بعد از مثبت شدن اینترالیپید زدم یکبار که د ...

نه نشدم ، دکترت کیه ، خداروشکر دی اف ای یه چیز کاملااا روانی کنندست 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
[QUOTE=248664236]واي خداااا الان مثلا گوشيشو برداشته ميگه باباا اخه من دهنم كوچيكه مامان قلمبه داد ب ...

عاره حالا تا چند روز بخاطر ريكشن امروز من و بالا اوردنش بايد يكم بيشتر از قبل بمالش😂باهاش راه بيام تا رو غلطك بيفته باز 

توش نريختم گفتم جدا باااشه توشم اب ريختم كه قشنگ له اه بشه گوشتش بعد تفت دادن ابشم گذاشتم خشك شد تازه همونم باد فشار ميدادم لاي برنج دادم  نخورد كه

عاره تو ماكارونيش ميريزم كه جديدا ميگه بزار خودم بخورم بعد ماكاروني خالي بر ميداره😒

نه نشدم ، دکترت کیه ، خداروشکر دی اف ای یه چیز کاملااا روانی کنندست 

دکتر رزاقی بود، که الان ایران نیست. دکتر شما کیه‌؟

هنوز نمی دونم با کی مجدد وارد سیکل بشم. دکتر رزاقی دکتر فروتن رو پیشنهاد داد. منتها چون با بهمن کار می کنه و منم خاطرات خوشی با بهمن ندارم، مرددم. 

با خنک کردن بیضه و شستشو با آب خنک هر دو سه ساعت یکبار هم دی اف آی پایین نیومد؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه نميخوووووره هرچي گذاشتم از وقتي بعد شير دهييي فقط خودمو خسته كردم دست از تلاش برنداشتم ولي خوب هم ...

وای بد غذاییی خیلی بده من و خواهرمم  مامانمو سرویس کردیم  ولی ماشاءالله شوهرم بخوره بچه ای کنارش باشه هوس میکنه ب خوردن خوشمزه غذاها رو میخوره 🤣🤣از الانم دعا میکنم بچه هام بخور باشن و نارا نباشن کاش بچه ها تو خوردن ب باباشون برن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
واقعا خوبه من فقط از عدد ان تی فهمیدم خوبه،ولی بارداری قبلیمم سندروم بود به نظرتون سل فری بدم برای ا ...

نه عزيزم ريسك هات رو بالا نزده و حتى بينابين نيست

و خيلى هم خوبه

نياز ب سلفرى ندارى كه

وای بد غذاییی خیلی بده من و خواهرمم  مامانمو سرویس کردیم  ولی ماشاءالله شوهرم بخوره بچه ای ...

عاره منم دامادمون اينجوري با اشتهااا خوردن گويا هم تاثير داره

ولي من و همسرم فقط الكي ميخوريم كه خورده باااشيم😅

ان شالله كه به باباشوووون ميرن بعدم چون دوتان روهم تاثير مثبت دارن ان شالله

بله با همون ،یه بارم با اون امتحان‌کنم هر چند یه دکتر برای همه جواب یکسان‌ نمیده زیاد امید ندارم‌ ول ...

نه ان شالله دستش برات سبكه و بهترين نتيجه روو تو بار اول ميگيري به اميد خدااااااا