سيسمونيم شرايط زندگيااا فرق داره يكي كه اهل پياده روي و بيرونه كالسكه خيلي فرق داره براي يكي نه
من ننو گرفتم بزرگ بود تا وزن سي كيلوووو بعد تا دوسال و نيمگي تو همون ميخااااابيد😑خدايي كارمو خيلي راه انداخت ولي تو اتاقا جا نميشد تو پذيرايي بود اهنشم خطرناكه روشو پتو انداخته بودم گند خورده بود به پذيرايي ولي خيلي خوب بود
كريرم نخريدم چون خواهرم ميگفت سنگينه ادم زورش ميااااد ديگه ازين سرويس خابا كه روش قنداق فرنگيم داشت خريدم چون زمستونم بود خوب بود كارمون راه انداخت
لبااااس اشافه هم با توجه به سن و فصل خريدم اصلااا صرر نكردم كتوني اونموقع ٤ سال پيش١٥٠ خريدم براش الان شده٦٠٠/٧٠٠ خلاصه اگه با توجه به سن فصل بخرين نه قديمي ميشه نه الكي ميمونه من فقط مشكلم اين بود اين لباساي تيكه اي كه ميخريدم براي خونه مارك بي سي سي گرفتم اونا بنسبت كلفتن بااينكه پسرم زمستون بود ولي بشدت گرمااايي يكم اوناش بي استفاده مونده ولي اونموقع تيكه اي٣٥ خريدم الان شده تيكه اي٢٤٨ 😑
صندلي ماشينم چون فكر ميكردم يكسره ميرم بيرون خريدم ازونجا كه پسرم با ماشين مشكل داشت خونه نشين شديم بعدشم كرونا شد همسرم ماشينو ميبرد صندليش همينجوري مونده تو اتاق ولي از نوزاديم ميشد فك كنم ١١٠٠ خريدم الان پيجارو ميديم٥ تومن شده😑
شيشه هم مارك اونت خوبه ١٢٥ ميلي براي نوزاد خوبه