2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میذارمش روروئک اینقدر دیگه از تو حموم باهاش حرف میزنم‌ شعر میخونم که دیگه فکم از کار میوفته🤣🤣🤣موق ...

خدا حفظش کنه یه مواقعی بیا دوره ضمن خدمت برامون بذار اونم فشرده بخدا من هیچی نمیدونم 

خدا حفظش کنه یه مواقعی بیا دوره ضمن خدمت برامون بذار اونم فشرده بخدا من هیچی نمیدونم 

ای جان دلم هر سوالی داری بپرس تا جایی که بلد باشم جواب میدم فداتشم😘

خداياشكرت....❤️ 

اره دوره فشرده بچه داری ما همه صفریم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

ماهک جان حالت چطوره نی نی ها چطورن دیگه سونو نرفتی برا من هشتم انومالی گذاشتن 

فریناز جان شما چندتا امپول داشتی و چجوری برات قطع کرد؟

عزيزم من روزى دوتا با ى سرنگ داشتم و دوتا شياف و ى دوفاستونم داشتم

امپول رو از هفته ده قطع كرد و شياف و دوفاستونم رو گفت فعلا ادامه بدم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ای جان دلم هر سوالی داری بپرس تا جایی که بلد باشم جواب میدم فداتشم😘

لیست سیسمونی چه چیزایی به کار نمیاد که نخریم 

انشاءالله به حق این ماه محرم به زودی زوووووود همه اعضای این تاپیک یا مشغول بچه داری باشن یا به فکر خرید سیسمونی 

لیست سیسمونی چه چیزایی به کار نمیاد که نخریم  انشاءالله به حق این ماه محرم به زودی زوووووود هم ...

الهى آمين

چطورى ماهك جون

تو دلى هات خوبن شكرخدا؟؟😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
😂😂😂😂😂اینقدر دیگه سوره ولعصر میخونم روزا خدارو منت میکنم صبور باشم فقط🤕🤕🤕

عزیزم ان شاالله کم کم راحتتر میشی با هم بزرگ میشن بازی میکنن مدرسه میرن فکر سومی نیستی 😅

من شوهرم میگه اینا شنگول و منگولن بعدا حبه انگور هم بیاریم 🥲میگم بذار بیان دهنت و سرویس کنن بعد بگو حبه انگور 🤣🤣🤣