2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خوبی ؟ آزمایش دادی ؟ 

علیکم السلام عزیزم

الحمدالله؛ خودت خوبی

بله دادم منفی بود 

دلیلش هم قرص مدروکسی پروژسترون که خوردم ؛ هیچ وقت اینطور نبودم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همه ی برات خوب پیش بره . من قرار بود خرداد انتقال بدم یه سری اتفاقا افتاد که نشد حالا توکل ب ...

ان شاالله .منم همش یا دست دست میکردم یا مریصی و اتفاقی پیش میامد .توکل بخدا نتیجه میگیریم .🤲🤲😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
علیکم السلام عزیزم الحمدالله؛ خودت خوبی بله دادم منفی بود  دلیلش هم قرص مدروکسی پروژسترون که ...

سلام خوبی عزیزم؟؟دیدم درمورده قرص مدروکسی هست بهت بگم این قرص هورمونارو بهم میریزه من هروقت میخورم دوبار پشت هم پریود میشم.مثلا باراول به میزان کم واکثرا خون سیاه ولی همین که تموم میشم سه روزبعد دوباره پریود میشم من کلا دیکه نمیخورمش دوفاستون میخورم.گفتم بهت بگم اینطوری که شدی از قرصه هست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سحر جان اسامی خانم های باردار رو هم میزاری عزیزم؟ یا خودمون بگیم 

سلام دوستان.  خدارو شکر جواب آزمایش من مثبت شد. 

ان شاء الله بحق این ماه و ناله های حضرت زینب همه حاجت روا بشن ان شاء الله 🤲🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام عزيزم  خداروشکر مبارک انشالله که همه چیز به خوبی خوشی پیش بره  بتاتون چند شد؟!  ...

بتا یکم پایین بود ولی دکتر گفت مشکلی نیست 13 روز بعد انتقال بتا 150 بود

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بسلامتی عزیزم مبارکت باشه 

ممنون عزیزم. 

سلام خانمها 

من سوالم راجع به لک بینی هست.

چند ماهه که طبیعی اقدام می کنم.داروی خاصی هم نخوردم

این ماه اتفاقی روز هفتم رفتم سونو ، گفت فولیکول غالب داری سایز ۱۶... و همه چیزم نرمال

خیلی تعجب کردم از سایزش در اون روز. دکترم گفت اقدام کن...

روز تخمک گذاریمم با کیت تخمک گذاری، همراه ترشحات طبیعی، یه لخته خیلی کوچیک و ریز خون بود.که اونم سابقه نداشت.

بعد روز ۲۰ سیکل پریودی لک کم رنگ قهوه ای داشتم و تا امروز پنج روز ادامه داشت...

مقدارش خیلی کمه، ولی ادامه داشته تا امروز.

به نظرتون اون لک ها از کیست یا عفونته یا لانه گزینی ؟

آخه لانه گزینی می گن یکی دو روزه...

از طرفی، این ماه پاپ اسمیر دادم معاینه کرد، چیزی از عفونت نگفت دکتر؟

شما تجربه لک بینی تون چطور بوده؟و دلیلش چی بود؟ر

ممنون میشم راهنماییم کنید

منتظر معجزه خداوند هستم...😊