2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046465 بازدید | 684513 پست
آره مراقبم،خودمم زیاداهل شیرینی‌جات نیستم چیزایه ترش وشورروبیشترترجیح میدم😁البته قندتوخانواده ما ار ...

خوب خوبه مثل خودمی😁😂تو خانواده ما هم هست چقدر ما شبیه هم هستیم دختر،،انشالله زود این حالت تهوع هم برطرف میشه چشم عزیزم لایق باشم حتما به حق این شبهای عزیز همه چی برات عالی پیش بره❤️🤲

ب من ك گفت فعلا نه براى ارگاسم هم اونروز نسرين جان ى پست گذاشت دخترعموشون پزشك زنان هستن گفته بودن ...

و ما که از روز اول سیکل فقط به در و دیوار زل زدیم 🤪🤪😁😁 تا چهل روز بعد زایمان هم باید به همون در و دیوار زل بزنیم و آه بکشیم 🥺🥺😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🎤  🎤   🎤   🎤   🎤   🎤  🎤  🎤 بچه ها اونايي كه باردار ني ...

عزیزم چند روز بود حوصله نداشتم اصلا نی نی سایت رو باز نکرده بودم خداروشکر که امروز اومدم و پیامتو دیدم   خیلی انرژی گرفتم . سهم امروز رو خوندم انشاله همه عزیزان که منتظرن به زودی مامان بشن 

آخه دست خودم آدم نیست که منم الان دو سه هفته ست در هفته حداقللل دو سه شب از شدت تحریک و درد رحم از خواب بیدار میشم، یا خودمو بیدار میکنم که به ارگاسم نرسم، در طول روز هم اصلا بهش فکر نمیکنم ، همسرمم بنده خدا حتی صورتمم نمیبوسه ولی توی خواب اینجوری میشم 🥺🥺⁦☹️⁩⁦☹️⁩

عزیزم چند روز بود حوصله نداشتم اصلا نی نی سایت رو باز نکرده بودم خداروشکر که امروز اومدم و پیامتو دی ...

الهی که خیلیییی زود حاجت روا بشی و دامنت به اولاد سالم و صالح سبز بشه عزیزم، اسم شما رو هم اضافه کردم 🌹🤲

مم موهام زیاد شده دارم میرم لیزر ولی پلی کیستیکم هستم خدا کنه رو من جواب بده 

کار خوبی میکنی 

نه ربطی نداره جواب میده کاش منم میرفتم الان ی روز در میون ژیلت دستمه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
و ما که از روز اول سیکل فقط به در و دیوار زل زدیم 🤪🤪😁😁 تا چهل روز بعد زایمان هم باید به همون در ...

😅😅😅

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آخه دست خودم آدم نیست که منم الان دو سه هفته ست در هفته حداقللل دو سه شب از شدت تحریک و درد رحم از خ ...

آره ميدونم چى ميگى

براى من تاحالا پيش نيومده تو خواب اتفاقى بيفته

اما واقعا سخته

يكى از دوستاى من كل بارداريشو تو حركت زدن بودن روزى هم ك زايمان داشت اول كارشون كرده بودن بعد رفته بودن بيمارستان😅😅😅

البته باردارى طبيعى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
کار خوبی میکنی  نه ربطی نداره جواب میده کاش منم میرفتم الان ی روز در میون ژیلت دستمه

من رفتم چون داووهاى هورمونى مصرف ميكردم زياد اقر نداشت

اما الان ديگه اونقدرا حساس نيستم

چون طولانى شدن حموم رو ميترسم

خوب خوبه مثل خودمی😁😂تو خانواده ما هم هست چقدر ما شبیه هم هستیم دختر،،انشالله زود این حالت تهوع هم ...

خوشبختم عزیزم😁😁راستشو بخوای درسته باحالت تهوع خیلی اذیتم ولی ازبودنش راضیم چون نشونه خوبیه😁😁خودآزاری دارم من😖حالا تا ان تی باهاش کنارمیام بعدش که خیالم راحت ترشدقطع هم شداشکالی نداره،ممنون گلم انشاالله که شماهم به سلامتی این دوران روبگذرونی

آره ميدونم چى ميگى براى من تاحالا پيش نيومده تو خواب اتفاقى بيفته اما واقعا سخته يكى از دوستاى من ...

آره منم دیدم همچین موردهایی، اینا واقعا بندگان برگزیده خدا هستند 😅😅

بچه ها من ی لک خیلی کمرنگ قرمز دیدم موقع پاک کردن خودم 😢😢اندازه عدس 

نگران نباش عزیزم،اکثرماها اوایل لکه بینی وخونریزی داشتیم ،ولی اگه خدایی نکرده بیشترشدودردداشتی برو دکتر،کِی بایدسونوقلب بری به سلامتی؟