2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
نمیدونم عزیزم،من ۲۳خردادانتقال داشتم،تیکرمون هم زیادتفاوتی باهم نداره

من 25 بودم ،من برای تاریخ زایمان از دکتر پرسیدم گفت بعد از سونو ان تی بهت میگم سن جنین اون موقعه قشنگ معلوم میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله همچی عالی پیش بره 😍این صدا قلب چه لذتی داره خدا نصیب همه بکنه  برا منم 1 باید برم زیا ...

انشاالله عزیزم🤲🤲آره واقعاخیلی لذت بخشه،البته من تاحالاصدای قلبشو نشنیدم فقط توسونو دیدمش ،چون سونوداخلی بودنمیخاستم خیلی طولانی بشه،انشاالله که همه چیزبه خوبی پیش بره،الهی که قسمت همه دوستایه گلم بشه🤲

منم همینطورم 😢😢😫 الان چن هفته ای ؟ 

عزیز دلمم،،والا من موندم چیزی که مرکز گفت نسبت به سونو که رفتم چندروز عقب تر بود الان ده هفته و چهارروزم باز دکتر گفت غربالگری برو دقیق بهت بگم 

بچه ها ی سوال شخصی 😁 چند روز ی بار حموم میکنین؟؟؟؟؟  

من تا 5روز بعد انتقال حمام نرفتم فقط مرتب لباسهامو عوض میکردم بعدش هم چون سرکار میرم و هوا گرمه یکروز در میان حموم کامل ولی سریع و با آب ولرم

انشاالله عزیزم🤲🤲آره واقعاخیلی لذت بخشه،البته من تاحالاصدای قلبشو نشنیدم فقط توسونو دیدمش ،چون سونو ...

الهی آمین ،فدا دلت بشم حتما ایندفعه گوش کن هااا خیلی خوبهه منم بیرون سونو انجام دادم نشنیدم مطب رفتم هم خودم و هم شوهرم شنید دکتر انقدر مهربون بود 🥺

عزیز دلمم،،والا من موندم چیزی که مرکز گفت نسبت به سونو که رفتم چندروز عقب تر بود الان ده هفته و چهار ...

به سلامتی باشه عزیزم 

ایشالاا به زودی میری میبینیش خیالت راحت میشه 🤲🤲 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
انشالله همچی عالی پیش بره 😍این صدا قلب چه لذتی داره خدا نصیب همه بکنه  برا منم 1 باید برم زیا ...

آره آزمایش چکاب بارداری راانجام دادم،قندناشتام خوب بودولی قندیک ساعتی با گلوکزم بالابود که دکترم فرستادم پیش دکترغدد،رفتم پیش دکترغدددوباره برام آزمایش قندسه مرحله ای نوشته که بایدانجام بدم

آره آزمایش چکاب بارداری راانجام دادم،قندناشتام خوب بودولی قندیک ساعتی با گلوکزم بالابود که دکترم فرس ...

خیلی مراقب باش عزیزم کلن قند مصنوعی رو حذف کن 

انشااله همه چی خوب پیش میره من کلن خیلی وقته حذف کردم 

البته ازمایش نرفتم هنوز این هفته میرم میگیرم 

فقط خیلی گشنم میشه یکم برنج زیاد میخورم 😩

من تا 5روز بعد انتقال حمام نرفتم فقط مرتب لباسهامو عوض میکردم بعدش هم چون سرکار میرم و هوا گرمه یکرو ...

من اشتبای که کردم این همه مدت درگیر ای وی اف بودم نرفتم لیزر از وقتی امپولارو زدم موها زائد صد برابر شدن مجبورم یک روز درمیون در میاد تمیز کنم خیلی اذیت میشم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
شمافعلافولیک اسیدفقط بایداستفاده کنین،دکتربه من کپسول فموبرا داده بودکه فولیک اسیدداشت وچندتاویتامین ...

سلام ممنون ببخشید کپسول فموبرا را از هفته چند شروع کردید. واقعیت اینجا شهرستان کوچیکی هست و دکتر متخصص زنان زایمان نیست. منم نمی خام با این وضعیتم زیاد مسافرت برم برا همین سوال می کنم. حتی الان شیاف پروژسترونم داره تموم می شه نتونستم پیدا کنم. باید فردا همسری بره مرکز استان از اونجا بگیره. می خاستم حالا که می ره اگه چیزی هم لازمه از مکمل بگیره دوباره کاری نشه. بازم ممنون