2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
خانمایه باتجربه،من الان هفته یازدهم هستم،یکی دوروزه احساس میکنم حساسیت سینه هاوحالت تهوعم یه مقدارکم ...

آره عزیزم، تا آخر بارداری هی میاد و میره منم همینطور بودم نگران نباش اصلا.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها ی سوال شخصی 😁

چند روز ی بار حموم میکنین؟؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کااااااملا طبیعیه 😁😁 اوایلش وااااقعا استرسش زیاده، ولی اصلا نگران نباش تا وقتیکه درد شدیییید و خون ...

پس گذروندی این حس هارو 🥺پناه بر خدا هی میگم به شوهرم میگم این هفته منو ببر صدا قلبشو بشنوم،پوکر منو نگاه میکنه 😑

پس گذروندی این حس هارو 🥺پناه بر خدا هی میگم به شوهرم میگم این هفته منو ببر صدا قلبشو بشنوم،پوکر منو ...

عزیزمممم، حق داری منم همین بودم هی میگفتم بریم سونو 🤪

نگران نباش همه چیز خوب و عالیه ان شاالله برای ان تی میری یهو میبینی چقدرررر بزرگ شده هزار ماشالا 😍😍🌹🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزمممم، حق داری منم همین بودم هی میگفتم بریم سونو 🤪 نگران نباش همه چیز خوب و عالیه ان شاالله برا ...

آمین عزیزم 😍😍دلم ضعف رفت که 

اسم این غربالگری ان تی بهش میگن ؟

منم ۳۰ مردادباید برم،بله دکترازماهه پیش برام نوشته

انشالله همچی عالی پیش بره 😍این صدا قلب چه لذتی داره خدا نصیب همه بکنه 

برا منم 1 باید برم زیاد فرق نداریم باهم پس 

ازمایش کلی رو گرفتی؟