2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046386 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچها یه استرسی گرفتم جدیدا رو مخمه تا برم غربالگری دلم تو دلم نیست صدای قلبشو بشنوم شما هم بی تاب بو ...

کااااااملا طبیعیه 😁😁 اوایلش وااااقعا استرسش زیاده، ولی اصلا نگران نباش تا وقتیکه درد شدیییید و خونریزی ناگهانی نداری هیچ جای نگرانی نیست ان شاالله 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها میگن هورمونت بخاطر مدروکسی پروژسترون  به هم ریخته  وقتی میگی باردار شاید باشی چقدر ...

عزیییییییییزم، ایشالا به زودی این حست واقعی و واقعی میشه و زندگیت شیرین بشه     

سلام خانما برام دعا کنین  مجدد سرماخوردم نمیدونم چرا 🥺جایی خوندم علائم بارداریه و ب خاطر بارد ...

سلام عزیزم،انشاالله که زودترخوب میشی،شایدویتامین دی بدنتان پایینه که اینقدرزود مریض میشین،ایندفعه رفتین ازدکتربخواین واستون چکاب بارداری بنویسه

ممنون نسرین جان. ویتامین دی ۱۰۰۰ رو دکتر گفته.بعضی دوستان از داروخونه مکمل سه ماهه اول می خریدن و اس ...

شمافعلافولیک اسیدفقط بایداستفاده کنین،دکتربه من کپسول فموبرا داده بودکه فولیک اسیدداشت وچندتاویتامین لازم اوایل بارداری

انشاالله که فرداخوش خبرباشی عزیزم🤲

ان شاءالله 🤲🤲

ان شاءالله که خودتم نی نی گلتو سالم بغل بگیری 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
بچها یه استرسی گرفتم جدیدا رو مخمه تا برم غربالگری دلم تو دلم نیست صدای قلبشو بشنوم شما هم بی تاب بو ...

آره عزیزم منم همین حسا بعضی وقتا میادسراغم،انشاالله که همه ی باردارا به سلامتی این دوران پراسترس روبگذرونن

بچه ها شما برای یبوست بارداری چیکار میکنید؟ شیرمنیزیم میخورید؟

سلام من از قبل هم درگیر یبوست بودم و غالبا با قرص مشکلم رو حل میکردم ولی جدیدا یه دستور گرفتم که رو من خیلی تاثیر خوبی داره 

دوتا آلو با دوتا انجیر رو میپزم خیلی سریع نرم و پخته میشه بعد هسته رو جدا میکنم یه قاشق روغن زیتون میریزم روش و با گوشکوب برقی یا هرچی دم دستته مخلوط کن اگه خیلی شدیدی صبح ناشتا و شب قبل خواب یه قاشق بخور اگه هم اکی شدی روزی یه قاشق. من چون سر کار میرم این نسبتایی که گفتم به مقدار بیشتر درست میکنم و اکی شدم

خانمایه باتجربه،من الان هفته یازدهم هستم،یکی دوروزه احساس میکنم حساسیت سینه هاوحالت تهوعم یه مقدارکم ...

سلام گلم اواخر هفته ده و اوایل یازده بله بازم شروع میشه 

من امروز به اکرم جان گفتم خداروشکر حالت تهوع خوب شده ولی اینطور نبوده از ظهر به این ور مردمو زنده شدم