2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزم میکرو و ای وی اف یکیه فقط ی فرق خیلی کوچلو دارن میکرو اسپرمو خودشون  ب تخمک میزنن ای وی ا ...

سلام دوست گلم.مبارکت باسه مامان شدنت.ان شاءالله ۹ماه به آسونی وشادی طی کنی.ونی نی تون سالم وصالح بدنیا بیاری ودر آغوش بگیری.

شادترین لحظه های زندگی گوارای وجودت.

هزاران هزارمرتبه شکرت خدا که مادری رو به آرزوش رسوندی

من واقعا از ته دلم با شادی هاتون شاد میشم

خیلی التماس دعا دارم.بازم مبارکه گلم  اینم چشام  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@پاپیون__سفید     سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید رو خوندم امیدوارم خیلی خیلی زود به خو ...

سلام عزیزم .‌مرسی ممنونم الهی آمین خوش قلب 

انشالله که توام به همین زودی زود مامان بشی . چقدر پیامتو دیدم ذوق کردم .‌خدا حاجت دلتو بده انشالله

خدای من خدای معجزه هاست . 
من انتقال ندادم منتظر هستم پریود بشم اگه دکترم باشه برم سیکل انتقال که پریود تشریف نمیاره  ۸ ر ...

انشالله که بارداری عزیزم . فردا صبح یه آزمایش بده .  چقدر ذوق کردم 

خدای من خدای معجزه هاست . 

دوستان من شنبه میرم برا هیستروسکوپی دکتر بعد از ۵ بار انتقال منفی گفته بیا هیسترو بشی ‌ و بعدش کورتون را شروع کنیم .می خوام بدونم عمل چقد طول می کشه و کی از بیمارستان مرخص می شم  . و داروی کورتون چیه 

من دارم انجام میدم یعنی رژیم و ورزش باشگاه ایروبیک میرم وقند وشکر و کنسروو خیلی چیارو حذف کردم

عزیزم شمام خیلی لاغر شدید؟من که فقط قند مصنوعی رو حذف کردم تقریبا ۱۰کیلو کم کردم،خیلی لاغر شدم مخصوصا از صورت،هرکی می بینه میگه مریض شدی؟البته متفورمینم میخورم

بچه ها شما برای یبوست بارداری چیکار میکنید؟

شیرمنیزیم میخورید؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوست گلم.مبارکت باسه مامان شدنت.ان شاءالله ۹ماه به آسونی وشادی طی کنی.ونی نی تون سالم وصالح بدن ...

فدات عزیزم انشاءالله 

انشاءالله خدا دوقلوشو قسمتت کنه و دوبرابر من خوشحال بشی 

و دامن همه منتظرا سبز بشه بحق امام حسین 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
اینجور تغییرات برای کسی که مشکلی هم نداره معمولا پیش میاد، ایشالا هرچی خیره برات رقم بخوره عزیزم حس ...

نوک سینه ام حساس شده که قبلنا توی پریود نداشتم 

درد  رحم و جوش های روی صورتم قبلا داشتم نمیدونم به کدوم علامت اعتماد کنم 😅

ولی فکر نکنم باردار باشم هم لولم یه خورده گرفتگی داره و هم رحمم ضخامتم نازک بوده 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍