2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
توی سیکل پانکچر پیاده روی خیلی مهمه گلم داشته باش روزی نیم ساعت

❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم تجربه خودم فقط ماه‌های اول استراحت داشتم بخاطر لک بینی و پروژسترون تا ۱۱ هفته داشتم دخترمم طبیعی ...

عزیزم خدا حفظشون کنه   خیالم واقعا راحت شد همیشه فکر می کردم باید ۹ ماه استراحت کنم و آمپول بزنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم امروز نمیتونم فردا مطب هستن  فریناز جان دردم زیاد نیست ولی حالت عجیبی  مثلا ببخ ...

ان شاالله ك چيز خاصى نيست و گل پسرا دارن جا باز ميكنن

احتمال كشش زياده عزيزم

تاوقتى شديد نيستن دردا اشكال نداره

منم دو شبه سمت چپ پايين شكمم درد ميگيره حال دليلشو نميدونم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم من فقط نظرم رو میگم عزیزم  من علیرضایی رو راضی بودم ازش هم بسیار خوش اخلاق و با ساب ...

مبارکت باشه عزیزم🥺🥺چقد خوشحال شدم از جوابت❤️😍میتونم بپرسم چی بود مشکلت؟ و چقد هزینه کردی؟من میخوام تعیین جنسیت هم بشه ایشالله که خدا برای همه و من هم بخواد🙏🙏

خدا رو شکر بارداری پس چرا تیکر نزاشتی عزیزم که ذوق کنیم  خدا برات حفظش کنه 😘

مرسی عزیزم انشالله بزودی خودت باردار میشی.فقط حتما ی مدت پریودت مرتب کن بعد برو انتقال عجله نکن.

خانمها تو و خدا اگه اطلاعاتی در مورد مورفولوژی پایین دارید بگید مورفو شوهرم دو هست .تقویتی چی بخوره ...

کنار دارو هایی ک گفتم نصف استکان عرق شاهتره و نصف استکان عرق کاسنی همراه با ۱ ق مرباخوری تخم قدومه. اینارم باهم گفته بود قاطی کنه و هر ۱۲ ساعت بخوره.

روزی ده تا بادوم درختی هم بخوره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره واقعا مگه چقدر میخواییم‌ زندگی ‌کنیم‌ برای یه‌پیتزا هم آرزو‌به دل بمونیم‌ آخه بخصوص که من پیتزا ...

میفهممت ادم اینهمه تلاش کنه به نتیجه نرسه از همه چیز ناامید میشه .من خودمم خیلی ادم ناامیدی هستم از همه چیز و هم کس بریدم تو خونه فقط هستم هیچ کاری نمیکنم .هرچند وقت بیکبار تلاش میکنم و تلنگر میزنم به خودم که خودت رو جمع و جور هر چند کوتاه مدت و موقتی .منم عاشق هله و هوله و پیتزا و سوسیس و هر چیز مضری هستم 🤦‍♀️ ان شاالله خیلی زود خدا دل ما رو هم شاد میکنه و صاحب فرزند میشیم و به این روزهای پوچ و بی هدف فکر نمیکنیم 🤲🤲🤲 توام حالا روحیه ات رو اوکی کن برو با دوستان و خانواده شادی کن . ان شاالله اینسری تخمکهای عالی خواهی داشت 🤲🤲😍😍😍🌷🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستان من روز یازده انتقال هستم از روز ۸لکه بینی قهوه ای داشتم از امروز دیگه ببخشید بصورت خونه ...

بی بی چک زدی؟

بی بی بزن اکه هط انداخت زنگ بزن بلوک بیمارستان واسه ات شیاف اضافه میکنن و اسپرین اکه داشته باشی قطع میکنن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم شما اهواز دکترت کی بود؟بعد از انتقال استراحتت چطور بود؟

اهوازی هستی ؟  پانکچرم با نقاب بود چهار بسته جنین شد دوبار باهاش انتقال دادم منفی شد دوبار دیگه با زرگر انتقال دادم اونم منفی شد 

بعد انتقال دوسه روز اول استراحت کردم بعدش دیگه عادی فقط حواسم بود و فشار نیاوردم به خودم سرکار هم رفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
خداروشکر😍خدا بهت ببخشه عزیزم🙏 یکبار باهاش ویزیت شدم خیلی حس خوبی ازش گرفتم ولی بازم تردید داشتم چ ...

اره خیلی امیدواری میده 

من بهش گفتم اهواز گفتن اهدایی 

گفت فعلا اصلا نمیخواد بهش فک کنی و انتقالای منفی اونجا رو فراموش کن فک‌کن بار اولته اینقد بهم روحیه داد … 

هزینه هم واقعا بگم ازونیکه اهواز هزینه کردم شاید پانکچر دو تومن بیشتر اهواز بود انتقال هم همینطور 

فقط هزینه رفت و آمد بهش اضافه شد برا ما که کم هم نبود 

الان میگن هزینه ها کلا بیشتر شده الان اطلاع ندارم چقد میشه 

ولی برا ما ۱۳ تومن پانکچر شد 

تسه شوهرم ۳۵۰۰ 

فریز جنین ۴ تومن 

انتقال ۶ تومن 

بعلاوه داروهای پانکچر و انتقال و هزینه رفت و آمد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..