2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
عزیزم اگه کسی بخواد دونر رو از نزدیک‌ببینه و‌صحبت کنه قبل پانکچر  هم‌ اجازه میدن یا نه

روز عمل میبینیش اگه خودت دوس داشته باشی میتونی بری باهاش حرف بزنی ولی قبلش فک نکنم واسطه شمارشو بده بهت مگه اینکه خودت دونر پیدا کنی بی واسطه

گلودرد داری سرفه ام داری؟ منم گلوم درد میکنه از وقتی مثبت شدم فرضی جان دگ فک کنم ب بارداری ربط ...

آره مال منم درست نمیشه

چون آلو، طالبی، انجیر تازه و خشک هم که همشون ملین هستن فراوان میخورم ولی بی فایده ست

فقط گلو درد دارم دیروز یه پارچ آب طالبی با یخ فراوان خوردم بعدش گلودرد گرفتم

حواسم نبود یخ ریختم حالا مامانمم یاداوری کرده بود ک کلا طالبی نخور ولی مجبور شدم

این روزا خیلی باید احتیاط کنیم کرونا خیلی زیاد شده

مطمئنی در معرضش نبودی؟ پیامتو دیدم ک گفتی توی بارداری سرماخوردگی شایعست

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از پانکچر آخرم تا الان هیچی رو رعایت نکردم همش فست فود و تنقلات مصنوعی خوردم ،دیر خوابیم ،پیاده روی ...

دوست گلم با این بیخیالی ان شاالله جنین های عالی برات تشکیل میشه این همه رعایت کردی یک جنین تشکیل شد با رعایت نکردن بر عکس ان شاالله جنین های زیاد و عالی تشکیل میشه خدا بزرگه😚😊

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
من خیلی سبزیجات و میوه و آب میخورم ولی واقعا کارم از این چیزا گذشته یه روز درمیون خیلی خوبه من چند ...

سلام عزیزم

شب ها سه چهارتا تا انجیر خیس کن (اگر انجیر تازه باشه هم که دیگه خیس کردن نمیخواد.)

صبح ها ناشتا دو قاشق غذاخوری روغن زیتون+ اون انجیرهای خیس خورده و آبش رو بخور 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
من خیلی سبزیجات و میوه و آب میخورم ولی واقعا کارم از این چیزا گذشته یه روز درمیون خیلی خوبه من چند ...

لاكسى ژل امتحان نكردى؟؟ من تو پانكچرم دكتر بهم داد عااالى بود 

معذرت ميخوام تخليه كامل ميكرد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
جدی؟؟؟ینی مشکل از معدس  من نمیدونسم فک میکردم روده تنبل باشه یبوست میاد سراغ ادم

مربوط ب هردو ميشه

هم معده هم روده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره مال منم درست نمیشه چون آلو، طالبی، انجیر تازه و خشک هم که همشون ملین هستن فراوان میخورم ولی بی ...

عزیزم من همون موقع که مثبت شدم ی دور مریض شدم و بعدش سرفه داشتم داشتم خوب میشدم چون رفتم دارو گرفتم از متخصص داخلی که یهوو علائم سرماخوردگی ظاهر شد 

مثل سوزش گلو و ابریزش 

تاامدم خوب شم دوباره گرفتم حالا ی ازمایش خون نوشته دکتر برم فردا بدم ببینم چی ب چیه 

خانومایی ک با میکرو باردار شدید ادامه بارداریتون مثل باردار های طبیعی بود یا آمپول و استراحت داشتین ...

گلم تجربه خودم فقط ماه‌های اول استراحت داشتم بخاطر لک بینی و پروژسترون تا ۱۱ هفته داشتم دخترمم طبیعی بدنیا اومد الانم همین پروسه رو سر دومی دارم !

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
از پانکچر آخرم تا الان هیچی رو رعایت نکردم همش فست فود و تنقلات مصنوعی خوردم ،دیر خوابیم ،پیاده روی ...

اشکالی نداره از این به بعد رعایت کن .پیاده روی کن و تقویتی هات رو بخور .منم انروز که گفتی هیچ تاثیری نداشت برات منم رفتم یه دل سیر پیتزا خوردم و ول کردم رژیمم رو .منم خیلی رعایت نمی کنم .بیشتر فکر کنم آرامش روح و روان تاثیر داشته باشه .حالا پناه برخدا اینسری خوب پیش میره برات .فکرهای منفی رو بزار کنار و روی روحیه ات کار کن .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
روز عمل میبینیش اگه خودت دوس داشته باشی میتونی بری باهاش حرف بزنی ولی قبلش فک نکنم واسطه شمارشو بده ...

روز عمل که دیگه فایده نداره کاش قبلش میشد حرف زد 

راستی آزمایشهای ژنتیک‌اینارو‌اگهپخودمون‌بخواییم انجام‌میدن براشون‌؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها چندین بار این سوالمو پرسیدم ولی جواب ندادین شما برا یبوست بارداری چیکار میکنید؟ من تا الان ...

سلام فرزی جان این شربت نمیدونم چیه 

برای یبوست شربت بخور آب فراوان و سبزیجات عزيزم 

آب عالیه