2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046615 بازدید | 684533 پست
شروین و بیتا مهتا خیلی وقته نیستن.کسی ازشون خبر داره? @shervin68    

سلام

خوبی عزیزم

چن هفته ای؟

من هستم.بیشتر توی تایپیک دورهمی مامانای باردار هستم.اونجا از روزمرگی ها و دردها و مشگلات هم میگیم .

هر ساعت میرم تکرر ادرار.گرما خفم میکنه. هنوزم بعد خوردن چیزای شیرین دهنم یجوری میشه.

هنوز سیسمونی نخریدم.

قراره برم سونو و ویزیت هفته بعد

خودت چیکار میکنی

از بیتاو مهتا و مرادی و الماس هم خبر ندارم.

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چای ابلیمو و عسل بخورم؟ عسل ضرر داره؟

اره سه ماه اول باردارى عسل ضرر داره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها چندین بار این سوالمو پرسیدم ولی جواب ندادین شما برا یبوست بارداری چیکار میکنید؟ من تا الان ...

شربت لاکسی ژل بخور عزيزم 

روغن زیتون با سالاد کاهو بخور 

قیسی بگیر روزا دو تا سه تا بخور 

از ولرم عالیه عزيزم 

اشکالی نداره از این به بعد رعایت کن .پیاده روی کن و تقویتی هات رو بخور .منم انروز که گفتی هیچ تاثیری ...

آره واقعا مگه چقدر میخواییم‌ زندگی ‌کنیم‌ برای یه‌پیتزا هم آرزو‌به دل بمونیم‌ آخه بخصوص که من پیتزا و‌چیپس و‌پفک  خیلی دوست دارم 

برای من‌که یکی دو‌سال نیست ۶ ساله 

سالهای اول ،دو سال پشت سر هم‌ اصلاح سبک ‌بودیم‌ مدام همون که تاجیک میگه ،تاجیک رو ‌نمیشناختم ولی طب سنتی گفته بود رعایت میکردیم بیچاره شوهرمو‌ عین بچه  کوچولوها به زور میگفتم باید شبها زود بخوابی اونم عادتشه همیشه دیر میخوابه خلاصه اوضاعی بود اون زمانم برای خودش البته اون‌موقع اقدام طبیعی بودیم من سنم کم بود اوضاع خیلی خوب بود‌ اسپرم‌شوهرمم تا این حد ضعیف نبود 

هعی ی ی ی ی چقدر عمرم تلف شده خدایا 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

@zizi92    

چند روزه پيدات نيست خوبى عزيزم؟

ان شاالله ك همه چيز برات خوب باشه و سلامت باشى

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
آره واقعا مگه چقدر میخواییم‌ زندگی ‌کنیم‌ برای یه‌پیتزا هم آرزو‌به دل بمونیم‌ آخه بخصوص که من پیتزا ...

عزيزم ان شاالله به زودى دامنت سبز ميشه و فرزند يا فرزندانى سالم و صالح ك اومد تو زندگيت همه اين عمرتلف شده با ديدن و خنديدنشون فراموشت ميشه ان شاالله🙏🙏🙏

اون پنج تا جنین رو انتقال دادی؟؟؟ عزیزم دگ بعد ده سال طبیعی رو فراموش کن برو دنبال ای وی اف وقتت رو ...

اره دوتا یکبار ولی شش ماهگی دوقلو سقط شد .دوتا دیگه دوماه پیش انتقال دادم منفی شد .دوباره بایدتخمک کشی کنم 

اره دوتا یکبار ولی شش ماهگی دوقلو سقط شد .دوتا دیگه دوماه پیش انتقال دادم منفی شد .دوباره بایدتخمک ک ...

متاسفم نگفتن دلیل سفط چیه؟ اونم شش ماهگی؟

ان شالله این دفعه جواب میگیری

سلام دوستای عزیزم وقت بخیر لطفا اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید انشالله که به مراد دلتون برسید ...

سلام عزیزم من فقط نظرم رو میگم عزیزم 

من علیرضایی رو راضی بودم ازش هم بسیار خوش اخلاق و با سابقه و خوش دست هستن 

منم بعداز هشت بار انتقال منفی و پنج بار پانکچر  و ده سال دوندگی تو مراکز دیگه مثله رویان و ابن سینا و مهدیه و ۰۰۰ با علیرضایی تو مام مثبت شدم 

البته دو دفعه پانکچر شدم با علیرضایی و یه دفعه با نصر منفی و یه دفعه با علیرضایی منفی شدم و بار دومی که علیرضایی انتقال داد مثبت شدم همین عاشورایی آزمایش دادم و‌مثبت شدم