2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046538 بازدید | 684523 پست
آره عاديه نگران نباش مگر ك خداى نكرده شدتش زياد باشه اونو بايد برى چك بشه

باشه عزیزم ممنونم 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
من هفته ی پیش بینیم گرفت  ترسیدم گفتم مربض شدم بعد تو نی نی پلاس ک راجبه وضعیت جنین و‌خودت رو م ...

تو نی نی سایت چرخیدم یکم خیلیااا گفته بودن اوایل همش سرما خورده بودن 

دگ نمیدونم والا چی ب چیه 😅دیروزم ی سینه ام درد میکرد یکیش نه 🤭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اکرم جان  خوبی گلم  آره منم به قول معروف فس فس میمردم خوندم دیدم عادیه  همسرم ...

سلام نسرین جون منم خوبم   ویارام کم شده برای تو چی اره باز خوبه ادم اطلاع داشته باشه استرسش کمتره من گشنم میشه ولی نه زیاد از اول دو کیلو کم کردم هنوز برنگشته اومدم خونه مادرم بم برسن یکم 😅  همش میگم چرا وزن نمیگیرم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
تو نی نی سایت چرخیدم یکم خیلیااا گفته بودن اوایل همش سرما خورده بودن  دگ نمیدونم والا چی ب چیه ...

ادم تو بارداری همه مریضی میگیره 🤣🤣اره منم خیلی شنیدم سرما خوردگی هم علائمشه. بیشتر خودت و تقویت کن فک کنم چون یه چیزه جدید اومده تو بدن بدن واکنش نشون میده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

اونی که نازکه هاله داره من میبینم عزیزم 

تا جاییکه میدونم پریودات منظم بود انشالله باردار باشی دوست گلم خداکنه ❤

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ادم تو بارداری همه مریضی میگیره 🤣🤣اره منم خیلی شنیدم سرما خوردگی هم علائمشه. بیشتر خودت و تقویت کن ...

خیلییی تقویت میکنم والا فک کنم بدنم تعجب کرده از اینهمه تقویت😂😂ینی من این همه مدت علائم داشتم چون سرماخوردگی بوده نمیدونستم😹😹الکی حرص خوردم

من اصلاااا انقد دیر مریض میشدم اگه ام میشدم اصلا سرفه نمیکردم حالا الان گلوم میسوزه سرفه میکردم قبلش ...

بازم چیزی نمیشه عزیزم‌ مطمئن باش ،استرس نداشته باش 

سلام نسرین جون منم خوبم   ویارام کم شده برای تو چی اره باز خوبه ادم اطلاع داشته باشه استرس ...

منم حالت تهوع و... فعلا کم شده یعنی دوروز ندارم 

ولی گشنمه کدام مدام در حال خوردن هستم 🙈🙈🙈

من سه کیلو اضافه کردم از 73 اومدم 76 

توکل ب خدا میرم فردا پیگیری میکنم  چیکار کردی عزیزم؟؟  تو دعاهام اولین نفر میومدی رو زبو ...

ممنون دوست گلم‌ واقعا خیلی محتاج به دعام‌ ،خدا صدای خودمو‌ که نمیشنوه 

منتظرم ۷ شهریور از دکتر وقت گرفتم که برم‌ تشکیل پرونده بدم 

سلام دوستای عزیزم وقت بخیر

لطفا اگه اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید انشالله که به مراد دلتون برسید🙏

اسپرم همسرم مورفولوژی 2 درصده و قصد داریم کلینیک مام میکرو انجام بدیم.ولی بین لاهوتی و علیرضایی موندم

شما کدومو پیشنهاد میکنید؟ممنون میشم کمکم کننید🥺

سلام عزیزم من بیمارستان مهر رفتم پیش دکتر انصاری ،خودشون واسطه دارن شماره واسطه بهم داد بهش پیام داد ...

عزیزم اگه کسی بخواد دونر رو از نزدیک‌ببینه و‌صحبت کنه قبل پانکچر  هم‌ اجازه میدن یا نه