2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
عزیزم ممنونم انشاءالله  انشاءالله شما و همه بچه ها بزودی زود نتیجه زحماتتونو ببینید ب ایمد خدا ...

امید 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

بچه ها جای امپولا بدجوری متورم شده اصلا پاهام خیلی افتضاح شده ورم کرده جای امپول انگار زنبور نیش زده چیکار کنم خوب بشن حتی خارش هم میده؟؟؟؟

زیر دلم هم خیلی درد میکنه بعد ولکرد کمرم میگیره شروع میکنه ب درد من اینجا زیر نظر هیچ دکتری هم نیستم این دردا عادیه؟ 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قند مصنوعی رو حذف کردم،متفورمینم میخورم روزی دوتا،خیلی لاغر شدم،یعنی خودم لاغر بودم کلا دیگه نابو ...

خو اینجوری که خیلی اذیت میشین که .جایگزین قند مصنوعی ،خرما و مویز ... بخورین بدنتون ضعف نکنه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها جای امپولا بدجوری متورم شده اصلا پاهام خیلی افتضاح شده ورم کرده جای امپول انگار زنبور نیش زده ...

بله مادر همه شون طبيعيه و بايد تحمل كنى ديگه😍😍

خارش و ورم امپولا هم هست تا فطع شه

فقطبچه ها ميگفتن كمپرس گرم يا سرد بهترش ميكنه براى من ك اثر نداشت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزدلم انشاءالله که تا اخر بسلامتی این راهو طی کنی و نی نی های خوشگلت بغلت بیان.خیلی ممنونم که با ح ...

فدات شم عزیز دلم بازم اگر سوالی بود در خدمتم انشاالله ک ب زودی دامنت سبز بشه

منم فکر میکنم به خاطر ورزش که یکماهی شروع کردم اینجوری شدم، خدا به خیر کنه    

منم این ماه پیاده روی مداوم داشتم و دیگه آرژنین داشتم دیگه نمیدونم دلیلش ایناست یا چیزی دیگه 

اگه تا شنبه پریود نشدم مجبورم  آزمایش بتا بدم اگه منفی بود میرم دکتر ببینم چرا پریود نمیشم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
Alaae مامانو _ سوفي Favali راديس١٢ Marshmaloo عبدالواحد Asrin1372 پروانه٢١ ...

ان شاالله به تمام آرزوهای قشنگت بررسی عزیزم 

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

من بی بی چک زدم یک هاله کمرنگ که به زور دیده میشه افتاده چرا بی بی چک ها اینطوری شده؟ یا خیلی پر رنگه که آزمایش میدی کاذب از آب در میاد یا هم خیلی کمرنگ که نمیشه دید 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بله مادر همه شون طبيعيه و بايد تحمل كنى ديگه😍😍 خارش و ورم امپولا هم هست تا فطع شه فقطبچه ها ميگف ...

اره عزیزم منکه درمانگاه میرم برا زدن امپول میگن چرا اینطوری شدی مگه چندتا زدی 😍

منم امتحان میکنم خدا کنه جواب بده 

فقط عزیزم این دردا عادیه من زیر دلم ول کرد کمرم میگیره هر لحظه یه قسمت سمت چپ دوباره میپره سمت راست 

باروغن زیتون ماساژ بده عزیزم،واسه من که موثربود

واقعا خودمم امروز فک میکردم همینکارو بکنم ممنون گلم 🥰🥰🥰