2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
@farinazzz     سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم بقیه دوران بارداری رو خیل ...

ممنونم راديس عزيزم

ان شاالله خير و بركت و ثوابش هزار برابر برسه ب خودت و خدا ب زودى دامنتو به فرزندانى صالح و سالم سبز كنه و بشن چشم و چراغ خونه ت💚🤲🏻💚🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر دردناكه وقتى ميايم منفى بودن ازمايشتون رو ميبينيم🥺🥺😢

خدا ان شاالله ب دلخاتون ارامش بده و بهتون توان بلند شدن مجدد و ادامه دادن بده

الهى ك ى جورى براتون معجزه كنه ك خودتون دهنتون باز بمونه بحق اين ماه عزيزش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزیزم سونو شدم گفت هست قلبش میزنه ولی احتمال سقط هست با توجه به خونریزیم و آنوکسا آ اس آ فعلا ق ...

غلط كردن اينجورى گفتن بهت

خبلي از دوستامون خونريزى شديد داشتن همه چيز خوب پيش رفته

نمونه ش شوره ك چند روزه زايمان كرده

هماتوم دارى؟ اندازه شو نگفت؟

من خودم تو اخر هفته پنج هماتومم ٧٥ درصد جفت رو گرفته بود

عزیزدلم.. فقط به این فکر کن که کار خدا همیشه سروقته..یه روزی میرسه که وقتش باشه و تو هم باردار میشی ...

خدا کنه اون روز دیر نباشه

من با تمام وجودم به لطف خدا ایمان داشتم ولی الان خیلی ناامیدم

خدایا شکرت...
سلام عزیزم سونو شدم گفت هست قلبش میزنه ولی احتمال سقط هست با توجه به خونریزیم و آنوکسا آ اس آ فعلا ق ...

خداروشکرکه همه چی سرجاش بوده،خونریزیت هم انشاالله باقطع آنوکسا تموم میشه،فعلافقط استراحت مطلق باش وازدستشویی فرنگی استفاده کن

سلام عزیزم، آره منفی شد     الان تو مطب دکتر نشسته م اگه مشکلی نباشه برم تو سیکل میکرو

با كى شروع ميكنى بالاخره

سلام دوستان،من تازه عضو شدم یه سوال داشتم من بعد انتقال مجبور شدم سریع بلند شم برم سرویس بهداشتی،تن ...

سلام هزيزم خوش اومدى

نگران نباش هيچ اتفاقى نيفتاده

فقط تا ى هفته سعى كن كمتر كار كنى و بيشتر استراحت

از توالت فرنگى استفاده كن 

جارو و تى مطلقا نكش

تغذيه ت هم مناسب باشه و يبوستم نگيرى

سلام دوستان،من تازه عضو شدم یه سوال داشتم من بعد انتقال مجبور شدم سریع بلند شم برم سرویس بهداشتی،تن ...

سلام عزیزم استرس نداشته باش که ضررش ازدستشویی رفتنت بیشتره،منم بعدازیه ربع بلندشدم ورفتم دستشویی وبعدش اومدم خونه