2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045418 بازدید | 684465 پست
سلام عزیزم، آره منفی شد     الان تو مطب دکتر نشسته م اگه مشکلی نباشه برم تو سیکل میکرو

عزیزم ان شاالله همه چی خوب پیش بره و مامان بچه های  سالم و صالح بشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون عزیزدلم،شما مثبت شدی؟

سلام عزیزم خوش اومدی.دوستای گلمون که مامان شدن وباردارن .تیکر بارداریشون فعال کردن.

دوست گلم فاطمه جان هم بارداره  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مهربونام خوبین.عذاداریهاتون قبول باش ان شاءالله 

منتظر پری هستم .البته از اونطرف میگم ان شاءالله دیگه نشم وخیرباشه  

باید فردا بشم یا نهایت تا شنبه که روز اول تا سوم برم مطب سونو بشم سیکلم شروع بشه.

راستی دخترا الان استرادیول خارجی هست؟

هزینه آمپول ها پروژستون وکلا داروهای انتقال من آزادش شد۲ونیم دوماه پیش.ميدونيد الان چقدر شده؟

واینکه بیمه قبول میکنه. بادفترچه بریم بگیریم   

بچه ها سلام

من روز 4 انتقال هستم 

و تنها چیزهایی که رعایت میکنم 

جارو و طی نمیکشم. از پله آهسته پایین بالا میشم و چیز خیلی سنگین بلند نمیکنم... بقیه کارهای روتین و انجام میدم. اینکه آروم بشینم و بلند بشم که اصلا.. 

آخه به ما گفتن استراحت مطلق نیازی نیس و توصیه هاشونم همین بود.. 

بچه ها سلام من روز 4 انتقال هستم  و تنها چیزهایی که رعایت میکنم  جارو و طی نمیکشم. از پ ...

به سلامتی گلم.بیشتر رعایت کن.خسته نشین.یه مقدار کارمیکنی نیم ساعت دراز بکشید.خم وراست نشین.سمت چپ بیشتر درازبکشید.حمام هم تا ۷روز اول نرین اگر ضروری شد در حد نهایت ۸ دق ایستادن دوش بگیرین.

ان شاءالله خیرباشه براتون.

هرچی خدا بخوادهمون میشه.

فردا بی بی چک میخرم البته نمیشه به بی بی چک اعتماد کرد. ان شاالله که خیره  عوارض ال آرژنین نیس ...

والا بعيد ميدونم بخاطر ال آرژنين باشه. ان شاالله كه خيره و مثبته 😍🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام مهربونام خوبین.عذاداریهاتون قبول باش ان شاءالله  منتظر پری هستم .البته از اونطرف میگم ان ...

ان شاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد

من که خیلی دنبال استرادیول گشتم،البته شهرستان،آخرش که پیدا کردم هر بسته ۴۰۰بود

به سلامتی گلم.بیشتر رعایت کن.خسته نشین.یه مقدار کارمیکنی نیم ساعت دراز بکشید.خم وراست نشین.سمت چپ بی ...

چشم ممنونم از راهنماییت  عزیزم. سلامت باشین. 

بله من فقط سپردم به خدا. و مطمئنم بهترین و برام میخواد

به سلامتی گلم.بیشتر رعایت کن.خسته نشین.یه مقدار کارمیکنی نیم ساعت دراز بکشید.خم وراست نشین.سمت چپ بی ...

ببخشید عزیزم باید بیشتر درازکش باشیم یا لم بدیم ایرادی نداره؟من روز اول زیاد رعایت نکردم،مشکلی نداره؟

سلام دوستان،من تازه عضو شدم یه سوال داشتم من بعد انتقال مجبور شدم سریع بلند شم برم سرویس بهداشتی،تن ...

سلام عزيزم به سلامتي ان شاالله🌹 منم از روي تختقشنگ پريدم پايين دوييدم دستشويي، نگران نباش گلم ان شاالله مثبت ميشي 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم