2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
چقدر شماها خوبید💙 چقدر دخترای دلشکسته‌ی اینجا مهربونند.💙 بخدا راضی نیستم به زحمتتون چکاجون. هدفم ...

اینچه حرفیه عزیزم ما هممون به نوعی درد مشترک کشیدیم تک‌تک جملاتت رو با پوست و‌استخونم درک‌کردم چه شبا که گریه هامو با صدای بلند و از ته دلمو توی بالش و پتو خفه نکردم تا کسی متوجه نشه چه شبا که زجه نزدم مگه میشه این دردایی که کشیدم‌یادم بره. وقتی شماها حرف میزنید و درددل میکنید از عمق وجودم حس و‌حالتونو میفهمم واسه همینه حال دلم خراب میشه. فدات بشم کوچیک ترین کاریه که از دستم بر میاد در حق شماها🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مباااارکه آتی جون، شما قبلا یه تاپیک دیگه داشتی درسته؟ منم تو اون تاپیک بودم،آندومتریوز داشتید، ...

عمل کردم پارسال اندومتریوزمو

بعدش یبار انتقال دادم منفی شدم 

این بار دوم بود

جدی میگین خوب difش چنده؟

حرکت رو به جلو ۴۵ درصد زده که باید بالای ۳۰ باشه که هست 

مورفو ۳ درصد که باید ۴ باشه اگه میخوای میکرو کنی که عالیه 

مسخصه مام آزمایش داده مام کلا مورفو رو سخت گیرانه میزنه 

دی اف ای هم زده بین ۱۵ تا ۲۰ که کمتر از ۲۵ رو زده good ینی خوبه حتی برا طبیعی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
بله تا خدا نخواد نمیشه، برام دعا کنید منم به زودی مادر بشم، من ذخیره م پایینه و اصلا تخمکای خوبی ندا ...

کجای مازندرانی؟ مشکلت چیه؟ ساری مرکز مادر داره. دکتر خصوصی هم داره. دکتر پیوندی دکتر کریمی دکتر نصر و چندتا دکتر معروف دیگه داره. دکتر پیوندی هم خودش مرکز خصوصی داره

خدایا شکرت

@zizi92    

سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم زایمان خیلی خیلی راحتی داشته باشید و صحیح و سلامت گل پسرتون رو بغل کنین 🤲😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
@zizi92     سلام عزیزم .به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم زایمان خیلی خیلی راحتی داشته ...

سلام ممونم رادیس جانم خیلی لطف کردی مهربون😘❤😍

انشاالله ثواب این دعاهای و سوره هایی که میخونی برای ما به خودت برگرده و بزودی حاجتت و از خدا و آقا امام حسین بگیری🙏

الهی خدای مهربون دامنت و به فرزندان سالم و صالح سبز کنه عزیزم❤🌹🙏🙏🙏

@mairagg     @نسرین_مهر     عزيزاى دل شما ديروز و امروز تاپيك نبوديد عزادا ...

سلام فریناز عزيزم 

صبحت بخیر و عزاداری هات قبول حق 

ممنونم ازت گلم 

این چند شب نذری و... داشتیم 

برای همتون به شرط لیاقت دعا کردم 

اسمتون رو بردم و از خدا و امام حسین و اهل بیتش خواستم که تمامی دوستانم حاجت روا بشن