2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045398 بازدید | 684464 پست
امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

عزيزم صبح وقتى پيامتو خوندم تمام وجودم لرزيد و اشكم درومد

برات ١٣٣ مرتبه ذكر يا كاشف الكرب خوندم

ان شاالله ك سال ديگه بچه ت رو لباس سقا كنى و بفرستى هيئت و از سالهاى بعد سقاى هيئت باشه بحق باب الحوائج🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می گویند زن های عرب دلشان که می گیرد، غصه که می افتد به جانشان، راه کج می کنند سوی حرم تو آقا… می ن ...

چقدر زیبا😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی امین  انشالله نصیب همممه ی کسایی که منتظرن بشه  نه من بار هفتمم بود ولی اولین بارم ...

مرسی عزیزم انشالله خدا از زبونت بشنوه 

خدا نینیتو حفظ کنه  و بسلامت بغلش بگیری  

می گویند زن های عرب دلشان که می گیرد، غصه که می افتد به جانشان، راه کج می کنند سوی حرم تو آقا… می ن ...

حاجت روا بشي ان شاالله عزيز دلم، چه متن قشنگي بود 😭😭

السلام عليك يا اباعبدالله و علي الارواح التي حلت بفنائك 🤚🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
خانمهاي صبور، مامان خانمهاي مهربون 🌹❤️ به نيابت از همگي و هديه به آقا ابالفضل العباس (ع) دو ركع ...

عزيزم ان شاالله خدا حاجتت رو بده بچه ت رو بسلامت بغل كنى و در كنارخانواده سالم و سلامت باشيد💖💖💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

عزيزم من هاله ش رو ميبينم

بحق باب الحوائج ان شاالله كه حاجتروا شدى و ازمايش ميدى خوشحالمون ميكنى

چقدر زیبا😭😭😭

💚💚💚

حاجت روا بشي ان شاالله عزيز دلم، چه متن قشنگي بود 😭😭 السلام عليك يا اباعبدالله و علي الارواح التي ...

همچنين حاجتروايى شما و بقيه دوستان💚💚

بابلسر، پناه بر خدا خیلی ممنونم    

عزيزم ان شاالله ك خيرت توى راه ساده تر باشه اما از راههاى دور و نزديك خيلى مريض داره

ميبينم از شهرهاى ديگه خيلى ميان و شما هم ك نزديكى يكساعت فاصله دارى

@mairagg    

@نسرین_مهر    

عزيزاى دل شما ديروز و امروز تاپيك نبوديد

عزادارى هاتون قبول

ان شاالله ك سلامت باشيد و حاجتروا بشيد💚💚

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي به حق اخيك الحسين

ای برطرف کننده غم و اندوه از روی حسین بحق برادرت حسین ، اندوه و مشکل من را برطرف کن

دوستان منتظرجواب ازمایشی هستم

بعدعاشورا التماس دعای فراوان 🙏🏻ان شاءالله بحق قمر بنی هاشم گره از مشکل همه باز بشه و لاب لای دعاهای قشنگتون منو حقیرو فراموش نکنید 🤲🏻

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰