2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
مبارک باشه عزیزم🤩🤩انشالله نه ماه رو بسلامتی سپری کنی و نی نی رو بغل بگیری  برای منم دعا کن ت ...

الهی امین 

انشالله نصیب همممه ی کسایی که منتظرن بشه 

نه من بار هفتمم بود ولی اولین بارم بود که رفتم پیش خانم دکتر علیرضایی و واقعا معجزه کرد چون من بخاطر اندومتریوز بهم گفتن باید رحم اجاره کنی و این تنها شانسم بود که لطف خدا شامل حالم شد 

۶ بار قبلی که منفی شدم همممممه چیز رعایت میکردم یکبارش حتی ۱۴ روز حمام نرفتم بیرون نرفتم سرساعت دارو مصرف کردم تغذیه رعایت کردم هییییچ به هییییچ 

اینبار اولین بار بود که بعد از سه روز رفتم سرکار،همون روز انتقال با هواپیما و کلللی استرس و معطلی برگشتم،تغذیمم عادیه عادی بود فقط تا سه روز روزی یه پر کمپوت اناناس و دو پر مربای به و تا دو روزم پاچه گوساله پخته (مثل کله پاچه)خوردم که فک نکنم هیچ ربطی هم به مثبتی داشته باشه .تازه واسه ازمایش خودمم رانندگی کردم ولی با احتیاط…اینا رو گفتم که بدونی حساسبت به خرج دادن فقط استرسه ادمو زیاد میکنه چیزی که دکتر به من گفت این بود که زندگیه عادیتو داشه باش فقط کار سنگین و استرسی انجام نده عمین.بنظر من عوامل مثبت شدن: اول خواست خدا و دوم تبحر پزشک هست و مصرف منظم داروها…اصلا هم بیبی چک نزدم یکسره رفتم بتا

از ته دل برات ارزو میکنم بزودی این صحنه ی زیبا رو ببینی و مثل من اشک شوق بریزی الهی امین🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی امین  انشالله نصیب همممه ی کسایی که منتظرن بشه  نه من بار هفتمم بود ولی اولین بارم ...

عزیزم خیلی خوشحال شدم برات انشاءالله بسلامت بغل بگیری 

برا ماها هم دعا کن 💗

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
الهی امین  انشالله نصیب همممه ی کسایی که منتظرن بشه  نه من بار هفتمم بود ولی اولین بارم ...

عزیزم این دکترتون کجاست نمیدونم میتونه کاری برا شوهرم بکنه یا نه؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

امروز امروز و فردا به نيابت از شما دو ركعت نماز ميخونم هديه به سيدالشهدا و تمامي شهيدان كربلا ، ان شاالله حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه 🤲❤️

از رحمت خدا نازميد نشو گلم، امام رضا (ع) توي سن چهل سالگي صاحب فرزند شدن و خدا جواد الائمه رو به ايشون و به همه ما عطا فرمود كه ميدونم خيلي از بچه هاي اينجا به شفاعت از ايشون حاجت گرفتن🌹❤️

ان شاالله زوووود زوووود خوش خبر برگردي عزيز دلمممم 🤲🤲🤲🌹🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مبااااركت باشه عزيزم به سلامتي و دل خوش ان شاالله. چقدرررر شيرينه نتيجه گرفتن بعد از اينهمه سختي و تلاش 😍😍 زندگيتون سراسر شيريني و خوشبختي باشه ان شاالله 🤲🌹

سلام اول صبح بیبی زدم هاله کم صورتی گرفت دوروز پیش اینجوری شد امروز سیزدهم انتقالم  اگر مثبت هست چرا پررنگتر نشد یا این بیبی چکا الکی هاله میگیرن 

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
دوستان ۳ روز از پریودیم گذشته و پریود نشدم تخمدان سمت راستم تیر میکشه  ال آرژنین میتونه پریودی ...

سلام عزيزم خوبي؟ اوضاع احوالت چطوره؟ بعيد ميدونم ربطي به ال آرژنين داشته باشه گلم. امروز نوبت شماست توي ليست دعاهام. ان شاالله كه اصلا نيازي به انتقال نداشته باشي ديگه و طبيعي باردار بشي به حق ناله هاي زينب (س) 🤲🌹

سلام خانما  نماز روزه هاتون قبول  احساس میکنم دوروزه یکم سوزش دارم و ترشح شبز رنگ خیلییی ...

عزيزم حتمااا به دكترت اطلاع بده احتمالا برات آزمايش مينويسه يا دارو ميده

سلام اول صبح بیبی زدم هاله کم صورتی گرفت دوروز پیش اینجوری شد امروز سیزدهم انتقالم  اگر مثبت هس ...

سلام عزيزم. استرس نداشته باش كه خيلييييي ضرر داره براي رشد جنين مخصوصا اين اوايلش. توكل كن بر خدا ان شاالله كه خيره هرچي كه هست. بعيد ميدونم منفي باشه. يكم زمان ميبره تا پررنگتر بشه. عكس هر دو رو كنار هم بذار ببينيم.

سلام اول صبح بیبی زدم هاله کم صورتی گرفت دوروز پیش اینجوری شد امروز سیزدهم انتقالم  اگر مثبت هس ...

مطمئن باش مادر شدی عزیزم الان دوتا بی بی چک مثبت طی سه روز داشتی ، انشاءالله آزمایشت هم +++++++به حق حضرت ابوالفضل

مطمئن باش مادر شدی عزیزم الان دوتا بی بی چک مثبت طی سه روز داشتی ، انشاءالله آزمایشت هم +++++++به حق ...

انشالله به حق شهید کربلا انشالله همه منتظران خدا نظری بکنه به ماها این انتظار تلخ خاتمه بیابه

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
@هانیلsآریل   سحرجان به نیتت زیارت آل یاسین خوندم الهی به حق این روز تاسوعا به سلامت نی نی گل ...

عزيز دلمممم ممنونممم، اجرت با سيدالشهدا، ان شاالله دوقلوهاي نازت رو در آغوش بگيري و خوشبختي و عاقبت بخيريشون رو ببيني زير سايه امام زمان (عج)🤲🌹❤️