الهی امین
انشالله نصیب همممه ی کسایی که منتظرن بشه
نه من بار هفتمم بود ولی اولین بارم بود که رفتم پیش خانم دکتر علیرضایی و واقعا معجزه کرد چون من بخاطر اندومتریوز بهم گفتن باید رحم اجاره کنی و این تنها شانسم بود که لطف خدا شامل حالم شد
۶ بار قبلی که منفی شدم همممممه چیز رعایت میکردم یکبارش حتی ۱۴ روز حمام نرفتم بیرون نرفتم سرساعت دارو مصرف کردم تغذیه رعایت کردم هییییچ به هییییچ
اینبار اولین بار بود که بعد از سه روز رفتم سرکار،همون روز انتقال با هواپیما و کلللی استرس و معطلی برگشتم،تغذیمم عادیه عادی بود فقط تا سه روز روزی یه پر کمپوت اناناس و دو پر مربای به و تا دو روزم پاچه گوساله پخته (مثل کله پاچه)خوردم که فک نکنم هیچ ربطی هم به مثبتی داشته باشه .تازه واسه ازمایش خودمم رانندگی کردم ولی با احتیاط…اینا رو گفتم که بدونی حساسبت به خرج دادن فقط استرسه ادمو زیاد میکنه چیزی که دکتر به من گفت این بود که زندگیه عادیتو داشه باش فقط کار سنگین و استرسی انجام نده عمین.بنظر من عوامل مثبت شدن: اول خواست خدا و دوم تبحر پزشک هست و مصرف منظم داروها…اصلا هم بیبی چک نزدم یکسره رفتم بتا
از ته دل برات ارزو میکنم بزودی این صحنه ی زیبا رو ببینی و مثل من اشک شوق بریزی الهی امین🙏🏻