2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045426 بازدید | 684466 پست

امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭

دهمین محرم نذرونیازهامه😭

دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن به امام حسین و قمربنی هاشم و علی اصغرته😭

امسال دهمین سالیه که بعد از ۱۲سال زندگی مشترک؛ مثل هرسالت، ناامید و دست خالی برم گردوندی😭

و منی که ۱۱سال چشم انتظارم و شش‌بار ای وی اف ناموفق داشتم.

و منی که جسمم زیر سنگینی اون حجم از داروهای شیمیایی طی این سالها زخمیه...😭

و منی که روح و جانم خسته‌ی راهه..😭

و هربار ناامیدتر  از قبل...

و منی که دیگه خستم ازین حجم از گریه و خستگی و التماس...😭

التماس و التماس و التماس😭

خدایا.... 😭

خداوندا...

من ازت طلبکارم😭

اره طلبکارم...😭

عمرم رو... 😭

جوونیم رو.. 😭

جسم و جانم رو..😭

روح و روانم رو...😭

سوی چشام رو که هرشب با حسرتِ مادرشدن، خیس از اشکِ😭

می شنوی خدااااااااااااااااا؟؟؟😭😭

من ازت طلبکارم فرزندی که بهم ندادی رو..😭

بخاطر این همه نذرونیازو دعا و استغاثه به درگاهت و ناامید کردن هربارم بهم "بدهکاری"😭

خدایا تو بهم" بدهکاری" 😭

تو بهم "مادرانگیم" رو بدهکاری😭😭😭

دیگه دارم از دست میرم اونم در استانه‌ی ۴۰سالگی...😭

ای کاش می مردم و مردِ بینظیر و دوست داشتنیِ زندگیم رو، در حسرت پدرشدن نمیزاشتم😭😭

خدایا خستم... یا جونم رو بگیر و یا امسال اخرین محرمِ التماس و استغاثه هام باشه...😭

ای پناهِ بی پناهان؛ جانم رو بگیر فقط بخاطر همسرعزیزتراز جانم که نتونستم بهش فرزندی بدم😭😭😭

منو بیش ازین شرمنده ی این حجم از مقاومتش، در مقابل حس شیرینِ پدرشدن؛ فقط بخاطر اینکه من بیش ازین غصه نخورم، نکن...

جونم رو بگیر ای خدا...😭

و یا

و یا

و یا به حق محرمت، به حق حسینت، به حق علی اصغرت.........

دیگه نمیشه زورکی خواست مگه نه؟😭

ولی یادت باشه که بهم بدهکاری مادرانگیم رو..

پونه‌ی دیوونه رو ببخشید🙏🙏🙏🙏

چون دیگه توان پوشیدن اون کفش اهنی رو نداره...

چون پاهای پونه تو این راه تاول زده؛ درست مثل روحش😭 

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

عزیزم😭😭😭 انشالله تااخر همین محرم خبر بارداریتو بدی عزیزدلم😭😭😭انشالله حاجت روا بشی گلم.

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
امشب دهمین تاسوعای التماسهامه😭 دهمین محرم نذرونیازهامه😭 دهمین تاسوعای گریه و استغاثه و متوسل شدن ...

اشکم درومد😭😭😭 از خدا میخوام‌ تو همین‌ شب عزیز به حق شهدای کربلا اینبار حاجتروا شی و تا قبل اربعین دامنت‌سبز شه عزیزم🤲 کاری از دعا ازمون‌برنمیاد ایشالا که خدا صدامونو بشنوه و دعاهامون در حق همدیگه گیرا باشه🙏

دوستان ۳ روز از پریودیم گذشته و پریود نشدم تخمدان سمت راستم تیر میکشه 

ال آرژنین میتونه پریودی رو عقب بندازه؟یا اینکه سبب تیر کشیدن تخمدان بشه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
بخدا اتیش زه دلم نخندید بهم😭😭😭😭💔💔💔🔥

عزیزم همیشه با ادرار اول صبح بزن که جوابش مطمئنتر باشه

فکر کنم این بی بی چک خراب بوده که نصفه رنگ گرفته

انشالله بارداری ❤️🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام بچه ها شوهرم ازواسپرمه بنظرتون جنینی تشکیل میشه کیا شوهراشون عین شوهر من بوده دکتر خودش با چهل سال تجربه دوسال گرفتار رفتو امدمون کرد دیگه خسته شدم دوسال فقط شوهرم درمان کرد تازه بعد دوسال خودم بفکر افتادم درمان کنم حالا دکتر ش میگه هیچ اسپرمی نداره. باید عمل تسه بشه اگه اسپرمی بود فریز کنیم بعد شما پانکچر کن اینطوری دارو برات ضرر داره اگه نشد اهدای اینقد راحت مبگه اهدای انگار تو مغازه هست برم بردارم این ماه رفته بود فریز کنن چیزی نبوده اصلا 🥺

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

@عبدالواحد    

سلام عزیزم به نیت شما سوره حدید خوندم امیدوارم به زودی به خواسته قلبیتون برسین 🤲🤲 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خیلی خوشحال شدم دیدی گفتم مطمئنم مثبت میشی خیلیا دیدم با دکتر علیرضایی مثبت شدن این ماه 🤲🤲🤲🤲😍😍 ...

واقعا معجزه میکنه خدا بهشون سلامتی،شادی از ته دل،رزق و هرررچی که در دلشون هست بده 

مبارکت باشه دست راستت رو سر ما برامون دعا کن عزیزم

مرررسی 

دیروز از ته دلم از خدا برای همه دعا کردم 

الانم میگم خدایا تو رو به حرمت فاطمه ی زهرا تو رو به این روزهای عزیز حسینی دل تمام منتظرا رو مثل من شاد کن و کلا ناباروری از روی کره ی زمین جمع بشه 

الهی آمین