2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست
 بارسوم هم منفی پنجشنبه ای آزمایش دادم از کدام شهرستان میخوان بیان من خودم یکی دکتر خشاوی بند ...

ناراحت شدم ان شاالله که برات دفعه بعد بگیره مگه کجا هستین .من تعریف مام تو تهران زیاد شنیدم برو انجا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس رنگی برای چی عزیزم😊

مشخص میکنه لوله ها هیدرو یا نه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من تخمک کشی اخر پارسال بود بهوش اومدم بادرد زیاد  .که همش خواب الود بودم برا اینکه بیدارم کنن . ...

منم روز بعد عمل تخمک کشی قسمت گردنم  درد میکرد نمیدونم توی اتاق عمل چه به زورم آورده بودند که چند روز درد داشتم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام.من ana..ssa..disdna..برام بالا بود.dis dnaبا دارو نرمال شد ولی اون دو تا هنوز بالان..حدود شش ما ...

سلام گلم ممنون از توضيحاتت. 🌹🌹

منم فقط فاكتور ana1/26 بود دو هفته هست پردينزون و هيدروكسي كلرولين روزي يكي دارم استفاده ميكنم و يه هفته ديگه انتقال دارم نميدونم تاثير داره ؟ 

بچه شما همه تو شهرای خودتون انجام دادین ای وی اف یا مث من کیلو مترها فاصله داشته مرکزتون 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
هرروز میخورم

هرروز ٤٠٠ زياد نيست؟؟🤔

من سه روزى ى ٤٠٠ ميخورم

د٣ رو هم از وقتى اون ١٠٠٠ ها هلث ايد تقلبى شد سه روزى ى ٤٠٠٠ ميخوردم  ك ديگه قطع كرد برام اينهفته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه شما همه تو شهرای خودتون انجام دادین ای وی اف یا مث من کیلو مترها فاصله داشته مرکزتون 

خيلى از دوستان از شهرهاى ديگه رفتن تهران

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم