2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سلام بله

عه عزیزم شما یکی از اشناهامون میخواد بیاد رسیدگیشون خوبه دکترای خوبی داره یا نه 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزززززززززم😘😘😘 خدارووووشکر شوره جونم مبارک باشه🎉🎉🎉🎉 خودت و نی نی خوبین؟ حتما این مدت برا ...

ممنونم سلامت باشی. الحمدالله خوبیم. من ۳ ماه آخر برام زود گذشت خدا رو شکر بسلامتی همچی گذشت. ان شالله راحت این دروان و بگذرونی

خدایا شکرت
من ۳ بار انتقال کرمان زیر نظر دکتر ربابه حسینی سادات داشتم

مثبت شدین منفی؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنون مامان سوفی .من خیلی بد بهوش میام .مرسی از راهنمایی ات 

یه خاطره از تخمک کشی من ,😁وقتی به هوش اودم حس کردم خونه خودمونم سردم بود. پاشدم پتو کشیدم رو سرمو و خوابیدم 😅یهو دبدم پرستاره صدام میزنه میگه پاشو بقیه خوابتو ببر خونتون بخواب 🙃🙃

من تخمک کشی اخر پارسال بود بهوش اومدم بادرد زیاد  .که همش خواب الود بودم برا اینکه بیدارم کنن .لاله کوش و نوک سینه ام را فشار داده بودن .وقتی اومدم خونه تا تمام گوش و سینه ام زخم و کبود بود هنوز لاله گوشم انگار پاره شده .نمی دونم وحشی بازی دراورده بودن

@فاطیما259    

عزيز دلمممم، خانم صبور ❤️🌹

به نيت شما دعاي عهد، زيارت عاشورا و دعاي توسل خوندم. ان شاالله كه حاجت روا بخير و مصلحت بشيد و دامنتون به اولاد سالم و صالح سبز بشه و چشم و چراغ دل و خونتون روشن بشه. الهي كه خوشبخت و سعادتمند و عاقبت بخير باشيد در كنار فرزندان و عزيزانتون و زير سايه امام زمان (عج) 🤲❤️🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزيزم منم صورت و بدنم پر جوش شد هنوزم داره ميزنه 😜 اصلا ربطي به مثبت و منفي شدن نداره هيييچ چي ...

سحر دوستاى من ك طبيعى باردار شدن و هيچى از اين داروهاى ما مصرف نكردن كل صورت و بدنشون جوش شد و دختر هم داشتن

منم از رو همين علائم ب دختر داشتنم شك داشتم از اول

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ممنون عزیزم ان شالله @farinazzz     ممنون گلم

@zizi92    

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
یه خاطره از تخمک کشی من ,😁وقتی به هوش اودم حس کردم خونه خودمونم سردم بود. پاشدم پتو کشیدم رو سرمو و ...

😂😂😂